Tema "Govorice in skrivnosti" - komentarji

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Tema "Govorice in skrivnosti" - komentarji

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 14. jun 2012 20:26

Spet primerjate jabolka in hruske :S

Robinho je vreden 15, Ibra 30, za placo dajemo 7, za Ibro 24. Samo cakam dan, ko se bo tle odlocalo al se proda Boatenga al Strasserja za manjsanje minusa
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 14. jun 2012 22:25

Samo to vse skupaj nima najmanjšega smisla. V ekipi imamo dva, no tri, ki jih pod nobenim pogojem ne smemo spustit: Ibro, Silvo in Boatenga. Zakaj bi se prvo nategovali za Silvo, če imamo namen prodat Ibro, je beyond me. Da bi se šel Galliani v Pariz pogajat s figo v žepu, ne verjamem, ker bi si uničil ime v nogometnem svetu. Drugo me zanima, zakaj je po samo dveh letih zdej pa kao 12 milijonov plače od Ibre preveč??? A tega nismo vedel dve leti nazaj, da bo praktično čez dve sezoni zarad tega mogu it? Tretje - kdo bo dal za Ibro 30 milijonov? Po mojem noben. Je eden najboljših napadalcev na svetu, po Messiju in Ronaldu za moje pojme tretji najboljši igralec na svetu, samo kdo bo dal za 30 let starega igralca 30 milijonov? In kdo mu bo dal potem 12 milijonov plače??? Mislim, da se Ibre ne da prodat za ta denar in če je tako, se ga ne tika... In še zadnje. A se ni ob odhodu Gattusa, Neste, Pippa, Van Bommla in Seedorfa govorilo, kako se je sprostilo 40+ milijonov pri plačah? A zdej je pa spet 12 za Ibro problem. Pa še to, da drugim manjšamo plače (Ambro, Yepes, Aquilani ali Flamini, če bo kdo od njiju ostal...). Vse skupaj res nima niti najmanjšega smisla...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 14. jun 2012 23:10

S tem se popolnoma strinjam, sem samo hotel povedat, da je capcap v tistem postu govoril o Ibri z razlogom, ker če bi govoril o Robinhu bi lahko tudi o Mesbahu alpa ne vem komu vse.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 14. jun 2012 23:18

Ma zame je Ibra vseeno pogrešljiv, če dobimo dobro alternativo... Dejstvo je da smo veliko lanskih ključnih tekem dobili brez njega. Ekipa igra bolj homogeno brez njega (po mojem okusu). Vsekakor je pa daleč najboljši igralec za "male" tekme... Za tistih 12 miljonov bi dobili 2-3 vrhunske igralce. Ne razumt narobe, sem vesel da ga imamo.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Juice dne 15. jun 2012 02:46

Ibra ima 9 milijonov plače.
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 19. avg 2012 18:34

FMCR: Stasera parla Galliani con il Berlusconissimo, decisioni finali on air
FMCR: Per il turco siamo in stand by, sembrava vicino ora è più lontanoooo
FMCR: Cassano non parla più con nessuno
FMCR: Pato REGNA
FMCR: Salgono a dismisura le quotazioni di Constant per una maglia da titolare
FMCR: Per ora non soddisfa il Mister
FMCR: Acerbi ha problemi con Allegri
FMCR: Abbiamo sventato un'offertona per Ignazio

Zavrnili smo ponudbo za Abateja. Acerbi ima probleme z Allegrijem, saj ga ni zadovoljil. Constant naj bi bil izredno blizu temu, da bo postal standardni član prve postave. Pato REGNA ne razumem Cassano naj ne bi govoril z nobenim. Za Sahina so stvari na stand-by, bili smo že zelo blizu, sedaj se je prestop oddaljil. Danes po tekmi z Juvetum bo sestanek med Berlusconijem in Gallianijem, morda najpomembnejša stvar letošnjega mercata, po katerem bo jasno marsikaj.

PATO REGNA pomeni Pato kraljuje ;)
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a Liedholm dne 21. avg 2012 16:13

Nekaj malo skrivnosti je letos...
Uporabniški avatar
Liedholm
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Penny dne 23. avg 2012 22:07

FMCR piše, da bo Kaka že v soboto morda uradno naš. Poleg njega pravi, da je zelo verjetno, da prideta še Lass Diarra in M'Baye Niang. Če sem prav razumel, naj bi vsi trije prišli po zaslugi Berlusconija, ki se je odločil toliko investirat, da lahko pripeljemo te tri.

Če bo do tega dejansko prišlo, potem ta mercato kar naenkrat ne bo več tako zgrešen. Odšli so stari igralci + Ibra + Thiago + Cassano, prišli pa Traore, Constant, Acerbi, Zapata, Kaka', Montolivo, Niang, Lass Diarra in Pazzini. Letos bomo po mojem gledali veliko bolj poletni Milan, z več tekanja, agresivnosti in igre po tleh. S temi tremi okrepitvami pa se lahko tudi gladko borimo za scudetto. Še kakšno presenečenje Gallianija v zadnjem trenutku v stilu Nocerina lani za levi bok, pa bo vse skupaj že zelo zelo lepo!
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a al3n dne 23. avg 2012 22:49

Da se ti pozlatijo besede!:)
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 23. avg 2012 22:56

Drugače tam piše tudi, da bi morali priti ampak da se ve, da ni nikoli nič sigurno. Da ne bo kdo spet vsa penast in pisal, da so za 100% napovedali prestope
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost