28. krog: Juventus - AC Milan

Spremljanje tekem italijanskega prvenstva.

28. krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 09. mar 2017 16:20

Slika

SlikaSlika

Juventus - AC Milan

SlikaSlika


Datum in čas tekme: 10.3. ob 20:45.
Prizorišče: Juventus Arena, Torino (kapaciteta: 41.000)
Slika


Trenerja:

Slika
Massimiliano Allegri

Slika
Vincenzo Montella



Predogled obeh ekip:
Juventus
Domačini so tudi letos po kadru najmočnejša ekipa v Serie A in to dokazuje tudi lestvica. Milan je ena redkih ekip v Italiji, ki se jim je letos uspešno zoperstavila. Stara dama je izgubila prvo tekmo na San Siru in tudi super pokal v Dohi, ki jih še danes peče. Z zmago proti Milanu bodo skušali utrditi prvo mesto na lestvici in ohraniti prednost pred Romo, ki je letos njihov edini konkurent. Allegri bo računal predvsem na svoj »težki« napad, ki ga bodo sestavljali Manđukić, Dybala in Higuain. Drugo »napadalno« linijo bodo tvorili Kheidra, Marchisi in Pjanić, ki so vsi zelo nevarni za vrata Donnarumme. Juventus bo tokrat igral brez Cuadrada, ki ima kartone in je zelo pomemben za domačine tako v napadu, kot tudi v obrambi. Allegri ima v obrambi na voljo paleto odličnih igralcev, računati pa ne bo mogel na »mesarja« Chiellinija, ki se je nedavno poškodoval. Odsotnost »mesarja« gre po godu predvsem Milanu, saj na listi poškodovanih noče imeti novih »okrepitev«. Derbi dveh najtrofejnejših italijanskih klubov bo tudi v znamenju duela Buffon-Donnarumma. Tekma bo novo poglavje dveh fenomenov, ki se zelo cenita. Buffon bo hotel dokazati da je še vedno številka ena, Gigio Donnarumma pa želi prepričati cel nogometni svet, da temu ni več tako. Dvorjenje Juventusa Gigiu ni več nobena skrivnost, ampak danes bo njihov »sovražnik«. Trdnjava Juventus Stadium je domačinom v preteklih letih proti Milanu in vsem ostalim ekipam dobro služila, zato se nadejajo tradicionalnega rezultata oz. novo zmago. Omeniti velja še današnjega delivca pravice Davideja Masso, ki je kot stranski sodnik na prvi tekmi v oktobru razveljavil gol Pjaniću, zaradi prepovedanega položaja Bonuccija, ki je vplival na igro. V prepovedanem položaju je bil sicer Benatia, ki je tudi vplival na reakcijo Donnarumme, toda tega seveda niso nikjer zapisali. Sedaj bo lahko končno "popravil napako".

AC Milan
V svoji prvi sezoni je imel Montella z Milanom nekaj padcev, predvsem pa so letošnjo sezono ekipo zaznamovali vzponi, kar dva proti Juventusu. Milan je na prvi tekmi oktobra zmagal s fantastičnim zadetkom mladega Locatellija, v Dohi pa je ob dvomih javnosti osvojil prvo lovoriko za Milan po 5. letih. Nocoj bo mladega trenerja čakal verjetno najtežji preizkus v sezoni, saj se bo Milan zoperstavil Juventusu na njihovem stadionu, ki velja za trdnjavo. Milan iz Torina v zadnjih 5. sezonah še ni prinesel domov treh točk in tudi nocoj ne bo favorit, vsaj stavnice tako pravijo. Lista poškodovanih pri Milanu je dolga, saj so se Bonaventuri in Montolivu pridružili še Antonelli, Abate in Locatelli, ki je imel v zadnjih dneh vročino. Vseeno ima Montella kar nekaj asov v rokavu, v zadnjih tekmah mu pozitivni doprinos nudijo Deulofeu, Sosa, Suso, Bacca in seveda Gigio Donnarumma, ki postaja najboljši vratar na Svetu. Od fantov danes pričakujemo borbo do zadnjega atoma moči, rezultat pa naj krojijo nogometni bogovi. Nekateri Milanisti ste/smo letos preveč obremenjeni s closingom, namesto da bi uživali v predstavah naših fantov, ki se kljub svoji "zelenosti" borijo kot izkušeni levi in nam podarjajo sezono polno emocij. Nocoj je pred fanti težka preizkušnja, saj na Stadiumu niso še nikdar zmagali. Kako sladka bi bila nova zmaga nad našim najhujšim rivalom v Italiji in to na njihovem dvorišču. Rossoneri nujno potrebujejo točke za Evropo, saj je Europa League na dosegu roke, vztrajno pa se izmika tako željena Liga Prvakov, saj Napoli vztrajno beži. Danes želimo fantom vso srečo v upanju, da bodo znova junaki! Tekmo si lahko z nami ogledati v Ljubljani (Winners Lounge, Dunajska 154) in Kopru (Maat Caffe, Šmarska 5b), kjer smo se za vas dogovorili za akcijske cene hrane in pijače. Vabljeni Milanisti! FORZA MILAN!

Verjetni postavi:
Slika

Sodnik:
Slika
Davide Massa

Prenos:
Slika
-Livefootball (HD - sopcast)
-Sky Calcio stream
-RealStreamUnited
-Atdhe
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani
 
Prispevkov: 1588
Pridružen: 21. jun 2009 16:31

Re: 28. krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a capcap dne 10. mar 2017 12:29

Tekmo si lahko z nami ogledati v Ljubljani (Winners Lounge, Dunajska 154) in Kopru (Maat Caffe, Šmarska 5b), kjer smo se za vas dogovorili za akcijske cene hrane in pijače. Za Winners Lounge lahko parkirate avto v garažni hiši Austria Hotela, parking je brezplačen, če porabite 10 evrov v baru (lahko se seveda deli na več ljudi). Ker vsi ne bomo prišli z avtom, bomo delili parkirnine na skupni račun, tako da boste imeli vsi brezplačen parking.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi
 
Prispevkov: 4572
Pridružen: 23. avg 2010 17:26
Kraj: Wajdušna

Re: 28. krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a Penny dne 10. mar 2017 15:13

Po zadnjih podatkih Montella ne bo tvegal s Susom in bo začel Ocampos.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi
 
Prispevkov: 2327
Pridružen: 23. jun 2009 22:36

Re: 28. krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a kelcinho dne 10. mar 2017 22:40

Dobro da smo izenačili pred polčasom, zelo pomembno. Drugače Juve dominira z lahkoto. Upam da med polčasom menja Pašalića. Tip je bruka, dela bedne faule, če ostane v igri gre ven danes, fix. Tudi De Scigli mi ni všeč. Zapata pa tak al tak kramp.

PS: Mislim, da je bil pri golu Bacca čisto malo v ofsajdu.
Zadnjič spremenil kelcinho, dne 10. mar 2017 22:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kelcinho
Zlata žoga
 
Prispevkov: 647
Pridružen: 25. jun 2009 21:56

Re: 28. krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 10. mar 2017 22:40

podrejeni a vseno 1-1 :bandiera:
_IKE_
Legenda Milana
 
Prispevkov: 530
Pridružen: 05. apr 2012 20:27

Re: 28. krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a inferno1984 dne 10. mar 2017 23:10

Ti juventini pa so postali vecji padalci kot pa barceloneki...
Uporabniški avatar
inferno1984
Član prve Milanove ekipe
 
Prispevkov: 151
Pridružen: 25. jun 2009 21:42

Re: 28. krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 10. mar 2017 23:41

Evo.. Sem napovedal sam pri sebi tocno to, ko je montela zaprl igro ze v 50 minuti

Kar se pa sodnikov tice pa.. A je sploh smiselno komentirat? Burleska se nadaljuje..
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi
 
Prispevkov: 1301
Pridružen: 24. sep 2009 14:02
Kraj: Ajdovščina

Re: 28. krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a kelcinho dne 10. mar 2017 23:44

Ne me jebat no.. Ta De Sciglio.. eh.. KJE SO NAŠI IGRALCI PO ODBITIH ŽOGAH!? Non stop se branimo, a na odbiti nikogar, skoz je blo 4-5 belih takoj na žogi namesto kakšnega našega.. brez besed. Zasluženo brez pik. Branimo se praktično celo tekmo. Brez Donnarumme bi jih dobil tak 5 al 6 danes. Marš u 3 krasne
Uporabniški avatar
kelcinho
Zlata žoga
 
Prispevkov: 647
Pridružen: 25. jun 2009 21:56

Re: 28. krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 10. mar 2017 23:50

Smrad govnarski pofukan od sodnika. Ne morem verjet da taki gnoji se obstajajo. In pol če ga zbije avtobus na prehodu za pešce bi mi moralo bit še žal? Ma upam da gre bus še rikverc čez tebe drek pojeban. 94 minuta in ne piskaš konec tekme?!?!?!? KER???? KER ČAKAŠ NA SAMO ŠE 1 ODBITO ŽOGO JE TAKO? SAMO ŠE ENA ŠANSA ZA GIUVE JE TAKO? Kšn drek je ratala ta serie A res me mine volja gledat to farso...
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma
 
Prispevkov: 1191
Pridružen: 24. jun 2009 19:07
Kraj: O-bala

Re: 28. krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 11. mar 2017 00:01

Ni vazno, kako se boriš, kako garaš, ali se braniš, ampak bistvo je da ti podarijo še tisto minuto, ko lahko spreobrneš rezultat. Penal gor ali dol, ampak dovoliti jim še en napad.... Nezaslišano, nepošteno....
Včasih sem še dvomil v CapCapa ob njegovih kometarjih, ampak vse je res!!!

Naj nas kradejo, prodajajo, kar želijo.... Ampak ponosen sem, da lahko navijam za tako velik klub kot je naš Milan!!!! Nikoli nam ni bilo nič podarjeno!!!
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev
 
Prispevkov: 543
Pridružen: 20. jun 2011 18:29

Naslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron