19. krog: Fiorentina - AC Milan

Spremljanje tekem italijanskega prvenstva.

19. krog: Fiorentina - AC Milan

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 29. dec 2017 17:25

Slika

SlikaSlika

Fiorentina - AC Milan

SlikaSlika


Datum in čas tekme: 30.12. ob 12:30.
Prizorišče: Artemio Franchi, Firence (kapaciteta: 47.415)
Slika


Trenerja:

Slika
Paulo Sousa

Slika
Gennaro Gattuso


Verjetni postavi:
Slika

Sodnik:
Slika
Paolo Valeri

Prenos:
Slika
-Livefootball (HD - sopcast)
-Sky Calcio stream
-RealStreamUnited
-Atdhe
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani
 
Prispevkov: 1588
Pridružen: 21. jun 2009 16:31

Re: 19. krog: Fiorentina - AC Milan

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 30. dec 2017 14:48

Joj kako pa danes bonuči spet plava.....



Edit : evo pa je prišla kazen za to njegovo plavanje :swear:
_IKE_
Legenda Milana
 
Prispevkov: 530
Pridružen: 05. apr 2012 20:27

Re: 19. krog: Fiorentina - AC Milan

OdgovorNapisal/-a Penny dne 02. jan 2018 13:20

Call me crazy, samo jst v zadnjem obdobju vidim kar lep napredek. Predvsem na zadnjih dveh tekmah. Temelja za to sta bila dva. Gattuso je vrnil sistem na 433, druga stvar pa je, da je ekipi toliko dvignil fizično pripravljenost, da lahko ta teče vseh 90 minut. Proti Interju celo 120. Ja, proti Fiorentini mogoče vse skupaj ni zgledalo lepo na oko, samo mene predvsem veseli, da smo prvič reagirali po zaostanku in potem celo napadali za zmago. In to po 70. minuti, ko ponavadi več nismo mogli stat na nogah.

Skratka, postavljajo se temelji, da ta ekipa končno začne počasi kazat igre in prihajat do rezultatov, ki smo jih vsi pričakovali. Gattuso je tudi začel počasi dvigovat posameznike, tu ciljam predvsem na Hakana in tudi Biglio, Bonucciju in Romagnoliju pa daje skupni igralni čas in samo tako se bosta lahko ujela do te mere, da bosta miže vedele, kje je kdo. Do takrat bomo sem ter tja še gotovo videli kakšno napako, kot je bila Bonuccijeva proti Fiorentini. Ampak ko se bosta ta dva ujela, bomo dobili zid.

Žalostno je, da vse, kar pišem, se dogaja decembra in januarja, ker bi morali to poštimat poleti, ampak je Montella pač zajebal vse skupaj. Zdej nam je tekma s Crotonejem zelo pomembna. Če bi z lepo igro prišli do zmage, bi na "premor" šli s tremi vezanimi pozitivnimi rezultati (Inter, Fiorentina, Crotone), kar bi gotovo precej dvignilo moralo. Potem v dveh tednih Ringhio zafinišira s fizično pripravo in taktičnimi zadevami, nato pa moramo začeti zmagovat. Vsaj upam, da bo tako. Položaj na lestvici niti ni več tako pomemben, kot je pomembno, da mi do poletja pridemo z jasnimi idejami, jasno postavo in jasno sliko, na koga lahko računamo vnaprej in kdo enostavno ni dovolj dober za ambiciozen projekt Milana.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi
 
Prispevkov: 2327
Pridružen: 23. jun 2009 22:36


Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron