Govorice in skrivnosti

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Govorice in skrivnosti

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 25. jun 2009 21:26

V tej temi vas bomo sproti obveščali o novicah, ki jih na italijanskih forumih na dan spravijo "insiderji". Tema bo zaradi preglednosti zaprta, komentirate lahko v eno od ostalih tem (ekipa za sezono ali pa koga bi radi videli...).

Ko bo kaj novega, bo en sporočil tukaj, tako da ni treba preveč sitnarit, ker na žalost to ni odvisno od mene ali kogarkoli drugega na tem forumu.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev
 
Prispevkov: 2180
Pridružen: 23. jun 2009 12:16

Prihodnost Abateja

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 25. jun 2009 21:45

Prihodnost Abateja: Abate je 100% naš igralec in se vrača v Milanello. Leonardu je všeč, bi ga rad imel v ekipi, ampak ni nujno da bo ostal, to pa zaradi verjetnega poslovanja z Romo (Mexes, Juan, Motta naprimer). Tudi Spalettiju je Abate zelo všeč in verjetno bi ga želel vključiti v prestop. Treba pa je počakat na sestanek Abateja z Gallianijem.

Kar se mene tiče, ga ne menjam za vse tiste tri skupaj.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev
 
Prispevkov: 2180
Pridružen: 23. jun 2009 12:16

Update 24/6

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 25. jun 2009 21:48

Tole je en kratek update situacije, ki trenutno vlada v Milanu. Je malo na hitro povzeto, ampak bistvo je noter, ni pa tako lepo napisano kot original

Arseanl ponuja Adebayorja za 25m, ker nujno rabi denar, ampak Milan ni zaintereisran, ker bo v kratkem podpisal Đeko.

Pirla ni lahko prodati Ancelottiju, ker Abramovič noče zapravit več kot 25m za trideset letnika, ki ni nujen za njihovo igro. Mogoče se ga bo prodalo Relau, ki bi nam dal Snejdeerja/Gaga, edina dva, ki zanimata Milan. To pa zato, ker Alonso ostaja v Liverpoolu. 10% da Pirlo ostane.

Za Fabregasa je edini problem denar, ki ga očitno ni.

Đeko bo verjetno uradno naš v nedeljo.

Cissokha bodo plačali polovico in bo prišel v Milan (bravo Galliani)

Pato bo ostal, verjetno z boljšo pogodbo (3m na leto)
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev
 
Prispevkov: 2180
Pridružen: 23. jun 2009 12:16

Vprašanje Gallianiju

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 26. jun 2009 21:00

Galliani je na vprašanje "Ali so možnosti, da pripeljemo Fabregasa" odgovoril: "Všeč bi nam bilo narediti eno tako darilo in če bo možnost...". To ga je v workshop hotelu vprašal en od teh italijanski "insiderjev", ki do sedaj ni bil velik optimist pri zadevi Fabregas.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev
 
Prispevkov: 2180
Pridružen: 23. jun 2009 12:16

Edin Đeko

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 27. jun 2009 10:22

Galliani je bil pri vseh kontaktih z Đekom vedno jasen, da mora Đeko sam prositi za prestop in to se je tudi zgodilo. V našem štabu vlada optimizem in računajo, da se vse skupaj konča največ v 3-4 dneh. Nemci sicer niso najbolj veseli, verjetno zaradi njihovega trenerja, ki noče zgubiti Đeka in zato, ker se je Galliani dogovoril z njim preden je govori z Wolfsburgom. Naši bi se radi izognili teatru, saj je Wolfsburg povedal, da bo poskusil prepričati igralca in da ne gre za vprašanje denarja. In z doseženim dogovorom z igralcem in okvirnim dogovorom s klubom, nima smisla zavlačevat.
Torej ali se vse to kmalu konča, kot je bilo dogovorjeno (približno 22 milijonov), ali pa bo Đeko ostal proti volji. In to Wolfsburgu verjetno ni všeč.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev
 
Prispevkov: 2180
Pridružen: 23. jun 2009 12:16

Sestanek Đeko-Wolfsburk

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 28. jun 2009 10:32

Đeko je bil po sestanku z nemci zelo razočaran, ker si želi samo Milan, Wolfsburg pa bi ga rad na vsak način zadržal in mu podaljšal pogodbo, po kateri bi dobil več kot v Milanu. Pogajanja trenutno stojijo, vse pa se bo nadaljevalo, če bo Edin še naprej povdarjal svojo voljo za Milan. Galliani in Braida čakata dobre novice, da odpotujeta v Nemčijo in končata transfer.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev
 
Prispevkov: 2180
Pridružen: 23. jun 2009 12:16

Novice 28.6

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 28. jun 2009 12:46

Mexes: Počakalo se bo, da se vidi kako je z Nesto in Kaladzejem in šele potem se bodo odločili, kaj narediti z Mexesom. Nakup je odvisen tudi od morebitne prodaje Rome.

Zuinga: Poizvedba iz prejšnjega tedna se ni spremenila v nobeno ponudbo

Cissokho hoče v Milan, Milan hoče njega ampak pod svojimi pogoji (posoja z možnostjo odkupa: 3 + 8/9m). Porto pa ga hoče prodat za 14/15m skupaj. Situacija trenutno soji a se pričakujejo novosti v kratkem.

Andre Santos: Cena 7/8m je sprejemljiva, ampak ima status tujca, kar trenutno blokira kakršnokoli resnejše zanimanje za igralca.

Miguel Veloso verjetno ne bo nosil Milanovega dresa prihodnjo sezono. Sicer je zelo všeč Braidi, a Milan ni napravil še nobene ponudbe in verjetno bo končal v Premieru.

Joao Moutinho: Prihod Mari Fernandeza v Sporting lahko pomeni odhod kreativnega vezista portugalske reprezentance. Toda Joao je predkratkim podaljšal pogodbo do 2014 in ima odkupno klauzulo 25m. Tudi to bo zelo težko.

Fabregas: Nobenih novic.

Abou Diaby: Vse izmišljeno, če gre Pirlo, kar se bo verjetno zgodilo, bo prišel en kreativec.

Edin Đeko si zelo želi Milana. Če se bo Wolfsburg vseeno odločil, da ga obdrži, bo naredil zelo tvegano potezo. Ni pa še vse odločeno.

Adebayor: Wenger je pripravljen pogajati se za Emmanuela in tudi koga drugega...

Luis Fabiano: Odkupna klavzula je 30m in do sedaj še ni bilo nobenega kontakta s Sevillo.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev
 
Prispevkov: 2180
Pridružen: 23. jun 2009 12:16

Edin Đeko

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 29. jun 2009 09:39

Milan je pripravljen počakat, a od Đeka pričakuje, da bo pri tem pomagal in prepričal Wolfsburg, da je za vse najboljše, če ga prodajo. V naslednjih dveh dneh bo njegov agent večkrat govoril z upravo Wolfsburga, Milan poizkuša narediti vse in še več, da bi Đeku uresničil sanje, a je ta situacija vznemirila Gallianija in Braido, ki nista pričakovala takega odnosa Nemcev, še posebej po prvih pozitivnih kontaktih. Ne ostane drugega kot čakati...
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev
 
Prispevkov: 2180
Pridružen: 23. jun 2009 12:16

Edin Đeko

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 30. jun 2009 11:43

Tega sicer nisem pričakova, a mogoče je vseeno res.

Dogovor z igralcem imamo že dolgo, z Wolfsburgom smo se okivrno dogovorili, bil je stisk roke, Wolfsburg je že iskal zamenjavo, Đeko je bil odločen da pirde. Potem pa je bil Edin tisti, ki je rekel, da bi lahko ostal in to je prepričalo trenerja in upravo, da so tako agresivno blokirali prestop.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev
 
Prispevkov: 2180
Pridružen: 23. jun 2009 12:16

Edin Đeko in Luis Fabiano

OdgovorNapisal/-a Penny dne 03. jul 2009 12:41

Za Đeka še ni vse izgubljeno. Galliani je letel v Sevillo, kjer se je že okvirno dogovoril za Fabiana: 20 milijonov evrov + bonusi, za igralca triletna pogodba, po kateri bi letno dobival 2 milijona evrov. S tem bi naši radi naredili pritisk na Đeka, da dokončno pritisne na Wolfsburg za prodajo. Galliani se bo danes in jutri še sestal s predstavnikom Đeka, če se stvar ne bo premaknila se bo zaključu posel s Fabianom, ki je drugi na listi želja Leonarda po Đeku. Huntelaar in Adebayor nista naši želji, za njiju niso v teku nobena pogajanja. Adebayor bi lahko bil že jutri naš igralec, a ga naši nočejo, ker bi manjkal cel januar in februar, zaradi afriškega prvenstva. Edina ovira pri Fabianu je dolžina pogodbe. On hoče štiriletno, naši mu ponujajo samo triletno, a to ni taka ovira, da se je ne bi dalo premostit.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi
 
Prispevkov: 2327
Pridružen: 23. jun 2009 22:36

Naslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron