Koga bi radi videli v obrambi?

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Koga bi radi videli v obrambi?

OdgovorNapisal/-a Penny dne 07. jul 2009 22:37

Ne razumem niti jst najboljše, ker na google translate neki čudn prevede. Tko da, dejmo tisti, ki razumete italijansko, malo pomagat. Ker tudi mene to zanima...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a kelcinho dne 07. jul 2009 22:41

Opa... A se je Gallianuji čist utrgalo? Mislim v pozitivnem smislu. Lepo, lepo. Najprej par mladihm nato še Onyewu. Upam, da se pripelje še tega, ker je skrajni čas oz. je že bil, da se pomladi naša ekipa, predvsem obramba, ker ne vem če imamo kakšnega igralca v obrambi, ki je star pod 30 let. razen Antoninija, Darmiana, Bonere pa zdaj Onyewuja...
Uporabniški avatar
kelcinho
Zlata žoga

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 07. jul 2009 22:46

razen Antoninija, Darmiana, Bonere pa zdaj Onyewuja...

Thiago Silva, Abate, Albertazzi (če bo v prvi ekipi, upam da ja).. Tako da na koncu jih niti ni tako malo.

Penny je napisal/-a:Andre Santos naj bi bil nova okrepitev Milana. Vsaj tko pišejo na sportmediaset. Braida naj bi bil v Braziliji, kjer se bo udeležil poroke Pata, potem pa naj bi bila njegova naloga pripeljat Santosa v Milano. Corinthians je postavu ceno 20 milijonov, samo baje bi se ga dalo dobit samo za 6. Juve se tudi zanima za njega, ampak naj bi Milan s tem, ko je poslal Braido v Brazilijo, zavzel "pole position" za nakup levega branilca.

Does not compute...

Piše pa, da je klub postavil ceno 20m, ampak da ima njegov manager "pooblastilo", da ga proda za 6. Ne vem, malo čudno se mi zdi to.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 07. jul 2009 23:05

Upam da res pride, sicer ni preveč mlad, pa tudi prestar ne. :)
Z Wikipedije sem poslovenil nekaj informacij o tem igralcu, da bo bolj jasno o komu govorimo.

PODATKI O IGRALCU:
Celotno ime: André Clarindo dos Santos
Datum rojstva: March 8, 1983 (26 let star)
Kraj rojstva: São Paulo, Brazilija
Višina 1.80 m
Primarna pozicija: levi obrambni

PODATKI KLUBA:
Trenutni klub: Corinthians
Št. drsa: 27

NJEGOVA ZGODOVINA KARIERE IN DOSEŽKOV:
2003–2007 Figueirense 46 0(4)
2005 → Flamengo (loan) 29 0(0)
2006 → Atlético-MG (loan) 0? 0(?)
2008– Corinthians 64 (18)
-----------------------------------------
2009– Brazil 05 0(0)
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 08. jul 2009 10:07

Njega bi blo pa dobro pripeljat, sploh če je res da se ga lahko dobi po taki ceni. Dost gre čez sredino in se spušča v napad, predložkov tudi ne manjka. Mogoče novi Serginho? :inlove: Tudi Juventus naj bi se zanimal za njega in naj bi ga tudi oni skušali dobiti po taki nizki ceni, tako da vrjetno je res kar se tiče cene.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a robcek dne 08. jul 2009 11:23

Maldini_<3 je napisal/-a:Njega bi blo pa dobro pripeljat, sploh če je res da se ga lahko dobi po taki ceni. Dost gre čez sredino in se spušča v napad, predložkov tudi ne manjka. Mogoče novi Serginho? :inlove: Tudi Juventus naj bi se zanimal za njega in naj bi ga tudi oni skušali dobiti po taki nizki ceni, tako da vrjetno je res kar se tiče cene.

Ne vem no ampak kar sem gledal pokal konfederacij mi je deloval nekam počasen, niti senca od hitrosti od Serginhota, mogoče mi je samo deloval tako, nekam neroden no za brazilca...upam da se motim in da bi bil super nakup če že ne zrihtajo za Chissokoja...
Uporabniški avatar
robcek
Član Kluba navijačev

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 08. jul 2009 13:35

Sam kar pa se njega tiče, mi pa še vedno ni jasno zakaj tako nizka cena, glede na to da je odkupna cena 3x večja..sem brskal po netu in nikjer nisem uspel zaslediti zakaj je tako..a je slučajno že kak naš italijan po kakih ita straneh kaj najdu, razen tistga linka ki ga je penny prilimal??
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a ricardokaka dne 08. jul 2009 16:22

Galiani je sporočil da ne bo Cissokha in tudi nobenega drugega obrambnega igralca, ker je prišel američan.
Zadnjič spremenil Crudeli, dne 08. jul 2009 16:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Zapis napačnega priimka
Uporabniški avatar
ricardokaka
Član Kluba navijačev

Kraj: križe-gorenjska

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 09. jul 2009 10:20

Potem smo bolj bogi na bokih, ker Jankulovski ni vec to kar je bil in Zambrocco pa sploh ni vreden nakupa... Edini spas da se izkaze Albertazzi ce bo dobil sanso. Moh... malo grave glede na to da je Leo zahteval prav ojacitev bokov da bi se sprobalo vrnt malo na case Cafuja in Serginha ki bi odpirala obrambe po bokih, kar se zdej zgodi res poredko v nasi igri...
Albertazzi + Andre Santos bi bil kar zadovoljen jst.
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a cheguevara dne 09. jul 2009 11:06

Zambrotta je bil vsaj za mene lani veliko razočaranje. V bistvu nismo z njim pridobili skoraj nič. Saj res ga je bilo povsod veliko tako v napadu kot obrambi samo povsod brez posebnega učinka. To je bilo daleč od iger, ki jih je on kazal v preteklosti. Nekaj svetlih trenutkov je imel toda premalo.
Jankulovski pa je nekje na istem nivoju kot Zambrotta. Tudi ni blestel in vprašanje kak bo v novi sezoni. Oba bi morala prihajat samo še s klopi. Ne pa da sta v planu za prvo postavo. Na bokih smo res šibki.
Dvomim pa, da sploh bo prišel kakšen novi bočni glede na izjave Gallianija. Za DeSilvestrija se niti ne zanimamo plus tega bi bil predrag. Ker je predrag izpade tudi Cissokho. Z Santosa pa očitno tudi ne bo nič. Tu pa se menda konča. Razen če uleti s kakim prostim igralcem iz bog ve kod.
Uporabniški avatar
cheguevara
Milanov trener

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost