Pirlo#21 je napisal/-a:Slabo se ti zdi, kdor da na mizo 40 ga odpelje še isti večer. Naši bodo ponudili 30 in končalo se bo pri 35ih (izključno moje predvidevanje, nobenih virov). Je pa res, da če pride Fabregas, verjetno ne bo dragih napadalcev, AMPAK nikoli ne veš, še vedno je naš predsednik Gospod Silivio Berlusconi in on lahko vedno preseneti in odpre denarnico.
Tako da po mojem je napad kar OK če pride Fabregas in ne bo poškodb. Di Gennaro in Abate sta sigurno kvalitetni okrepitvi, ki sem ju bolj vesel kot bi bil Fabiana recimo. Potem je tukaj še mladi Zigoni, ki je po mojem velik talent, a se mora še dokazat. Če ne pride nek superstar napadalec, bo verjetno dobil svojo šanso (danes baje začne v prvi) in mogoče se ponovi zgodba s Paloschijem, le da bo več igral in posledično dal več golov. Nikoli ne veš. Vsekakor je moje mnenje, da bolj rabimo Fabregasa kot Đeka, na primer, sploh če gre Pirlo (Ancelotti je že rekel, da je njihov in potem dodal da se heca).
Jaz verjamem, da smo že sedaj resni kandidati za scudetto, ker ekipa je za razliko od prejšnjih let pametno zgrajena, imamo novega trenerja, nove ideje, več Milanistov... Če ne bo poškodb se lahko komot borimo z Interjem, ki ima po mojem skromnem mnenju slabšo ekipo (če ne kupijo enega pametnega kreativca), bolj pa bi znal bit nevaren Juve. Ampak tudi oni se niso okrepili s pametjo, kupili so igralce, ki jih sploh ne rabijo in Ferrara bo moral prilagajati svoj sistem igralcem, ki jih ima, kar po mojem ni dobro.
Vsekakor pa Milan bo vedno Grande Milan, tega nam ne more nihče vzet, naše ljubezni do največjega kluba na svetu in ponosa na ljudi, ki so ga pomagali ustvariti.
![]()
PS: Bi prosil, da se eventuelna debata o Fabregasu nadaljuje v primerni temi, sam pa se za delni offtopic opravičujem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost