Koga bi radi videli v vezni vrsti?

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Koga bi radi videli v vezni vrsti?

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 15. jul 2009 20:46

goal.com poroča, da bi se dalo dobit hernanesa veliko ceneje in sicer za 10 mio evrov..o kredibilnosti goal.com nebi ampak vmes pa vseeno imajo kaj prav in če bi ga dobil za to ceno bi blo super..še link
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 15. jul 2009 20:48

To pa zelo težko verjamem.. Brazilci niso lahki pogajalci, daleč od tega. In lahko nas bodo "nategovali" z ceno.. Vejo da naj bi imeli naši denar (Kaka, Gourcuff, verjetno še Pirlo) kar napolenjo klubsko blagajno. Vsak kmet bi navijal ceno, zakaj pa ne, sej imajo keš, zakaj ne bi?
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 15. jul 2009 20:53

saj meni je ta vsota tudi zelo prenizka glede na to kere cifre so se sprva pojavljale v medijih..pač to je bila zadnja novica pa sem si mislil, da objavim pa da povemo kaj o tem..ampak se strinjam, da je ta cena absolutno prenizka..bomo videli, kaj bodo naslednje novice :D
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a AlexandrePato dne 15. jul 2009 21:41

Glede na pisanje medijev je res cena prenizka, ampak realno pa je zelo primerna. Pred tem za Hernanesa večina ljudi ni slišala, zdaj pa bi radi 20mio+. Tip še v Evropi ni igral in vprašanje, če bi se obnesel. Zakaj ne bi za podobno ceno poskusili s kakim Montolivojem.
AlexandrePato
Član Kluba navijačev

Kraj: Prekmurje

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 16. jul 2009 11:05

Ce se misli delat prenovo je cas tudi za menjavo Pirla. Z denarjem od njegove prodaje se investira na Hernanesa in smo pokriti dovolj. Ne bo tako tehnicen kot Pirlo, ma glede teka in strela od dalec ga siba na celi crti. Ne bo nam lahko ce gre Pirlo, eden najboljsih povezovalcev igre na svetu pero ce se menja sistem je to tudi eden od takih ciljev za naredit cistko. Oramai ekipe tocno vejo kam pritisnit, in to je minus za nas. Ce gre Pirlo stran bo nastopil nov veter in sistem prenosa zoge tko da nas bojo morale ekipe malcek drugace nastudirat...

Ceprav se vedno sanje se imenujejo Fabregas. Mogoce bi z to potezo nekako zacel odpuscat debilizmu nasemu vodstvu v zadnjih letih...
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 16. jul 2009 14:25

hja desperado se povsem strinjam s tabo ampak fabregasa si po moje lahko predstavljamo le v sanjah, ker naši 40 mio za enga igralca ne bojo dali pa če je nevem kaj..govorim glede na to, s kakimi cenami letos delamo na trgu..verjetno je bolj verjetna opcija hernanes in sam se nagibam k njegovemu prihodu, toda enostavno več nevem kaj naj si mislim glede našega vodstva..vsi se krepijo mi pa ku*ac..naj berlusco proda klub nekomu, ki bo še imel interes nekaj narest iz milana, ker njemu več kot očitno to ni..na to kažejo tudi izjave, ki so na meji kretenizma, da smo močnejši od interja in juveta..bla bla bla..enostavno žalostno je gledat ko si naš klub tako kvari ugled in ime, ki se ga je z naporom gradilo 20 let, zdaj pa v 2 letih prodajamo ugled kar tako..škoda..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 17. jul 2009 13:42

Ne vem, od kje vam, da bi bil Fabregas 40 milijonov. Ko je Real vprašal za njega, so jim rekli, da ga dajo za 60 milijonov...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 22. jul 2009 21:55

Pirlo#21 je napisal/-a:Slabo se ti zdi, kdor da na mizo 40 ga odpelje še isti večer. Naši bodo ponudili 30 in končalo se bo pri 35ih (izključno moje predvidevanje, nobenih virov). Je pa res, da če pride Fabregas, verjetno ne bo dragih napadalcev, AMPAK nikoli ne veš, še vedno je naš predsednik Gospod Silivio Berlusconi in on lahko vedno preseneti in odpre denarnico.

Tako da po mojem je napad kar OK če pride Fabregas in ne bo poškodb. Di Gennaro in Abate sta sigurno kvalitetni okrepitvi, ki sem ju bolj vesel kot bi bil Fabiana recimo. Potem je tukaj še mladi Zigoni, ki je po mojem velik talent, a se mora še dokazat. Če ne pride nek superstar napadalec, bo verjetno dobil svojo šanso (danes baje začne v prvi) in mogoče se ponovi zgodba s Paloschijem, le da bo več igral in posledično dal več golov. Nikoli ne veš. Vsekakor je moje mnenje, da bolj rabimo Fabregasa kot Đeka, na primer, sploh če gre Pirlo (Ancelotti je že rekel, da je njihov in potem dodal da se heca).

Jaz verjamem, da smo že sedaj resni kandidati za scudetto, ker ekipa je za razliko od prejšnjih let pametno zgrajena, imamo novega trenerja, nove ideje, več Milanistov... Če ne bo poškodb se lahko komot borimo z Interjem, ki ima po mojem skromnem mnenju slabšo ekipo (če ne kupijo enega pametnega kreativca), bolj pa bi znal bit nevaren Juve. Ampak tudi oni se niso okrepili s pametjo, kupili so igralce, ki jih sploh ne rabijo in Ferrara bo moral prilagajati svoj sistem igralcem, ki jih ima, kar po mojem ni dobro.

Vsekakor pa Milan bo vedno Grande Milan, tega nam ne more nihče vzet, naše ljubezni do največjega kluba na svetu in ponosa na ljudi, ki so ga pomagali ustvariti.

:bandiera: :bandiera:

PS: Bi prosil, da se eventuelna debata o Fabregasu nadaljuje v primerni temi, sam pa se za delni offtopic opravičujem.

iz tvojih ust v božja ušesa kar se tiče tega, da bi ga kao pripeljal za 35 ampak vidimo, da to naše nižanje cene letos nikakor ne funkcionira, na žalost..če bi mi kdo lahko garantiral, da nebo poškodb se strinjam, da imamo napad porihtan in da naj kar pride fabregas pa magari nek slabši napadalec za menjavo, ampak fora je v tem, da nas ravno poškodbe jeb*jo tko da nas bolj nebi mogle..ker dinho, borriello, pato sploh ne zgleda slabo tko da ..bi blo pa fajn da pride fabregas pa da striček berlusconi uleti še z enim napadalcem pa smo kompetativni na vseh frontah :D
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 22. jul 2009 23:59

Lej, nižanje cene ne deluje zato, ker se pogajamo za precenjenega igralca s klubom, ki mu ga ni treba prodat. Fabregas pa ni precenjen in Arsenal ga bo prodal (imajo ogromnih dolgov (dejstvo) + Fabregas baje hoče stran), tako da se prav tukaj skriva ključ do uspeha. Ne moreš pa se ti s Sevillo pogajat za Fabiana, ki mu je očitno ok, če ostane, če oni ne rabijo denarja in ga cenijo na 25m najmanj.

S poškodbami pa je tako, da vedno rabiš srečo. Nikakor ne moreš imet pokritih vseh mest 2x, ni teorije. Poglej letos superiorno Barco, ampak če bi se njim polomili za par mesecev Iniesta (Pirlo), za pol sezone Toure (Gattuso), za celo sezono Eto'o (Borriello), za skoraj pol sezone Messi (Kaka) in za celo sezono Puyol (Nesta), ne bi zmagali nič. Mi smo imeli letos neverjetno smolo s poškodbami, ki jih drugi niso imeli, ampak če bi bila situacija obratna ne bi bila Barca nič na boljšem kot smo bili mi. To je loterija in nikoli ne bodo vsi zdravi ali pa da bomo imeli za vse enakovredne menjave. Se pač ne da.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a peters dne 23. jul 2009 08:46

Fabregas za 35 bi bla realna zadeva, in res bi ga skor bolj rabli kot napadalca... rant o slednjih bom pa pisal v njihovo temo.

Se pa koncno strinjam s tvojim zgornjim postom. Za fabregasa bi se dal pogajat za 'zmerno' ceno (60 je itak neumnost, 40 je njihova realna zelja, za 35 bi ga pa verjetno lahko dobili), medtem ko je pri fabianu te veliko tezje. Ampak, ce je fabiano nasa velika tarca in ga leo res hoce, ne vidim razloga da zanj nebi placali 18 namesto ponujenih 14... ocitno si ga pac ne zelimo dovolj.
peters
Legenda Milana

Kraj: Kranj

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost