Napisal/-a Penny dne 23. jan 2012 13:32
Maxi Lopez je po poročanju italijanskih medijev v Milanu in bo še danes podpisal pogodbo, tako da bo Allegriju na voljo že v četrtek v Coppi proti Italiji. Njegova žena je imela na twitterju napisano, da bodo danes sanje postale resničnost. Tevez je kljub temu naša želja, če ga City ne bo izpustu, jih je pripravljen tožit. Allegri pa naj bi našim še naročil, naj mu do konca mercata zrihtajo Montoliva.
To bi bil sanjski zimski mercato. V bistvu bi poleti potem imeli malo dela. Mogoče še kakšen v sredino in v obrambo, to je pa to. Zanima me edino, kaj bomo s tolkimi v napadu. OK, Allegri ne računa več na Pippota in je Maxi menjava za njega. Tevez bo pa zasedu mesto ali Pata ali El Shaarawyja. Za slednjega mi je žal, ker vsako šanso, ki jo dobi, izkoristi. Moramo zaupat vanj in ga porivat naprej, ker se vidi, da bi mali lahko bil fenomen. Po drugi strani mi je tudi Pata žal, ker ima vseeno šele 22 let. Vložili smo v njega ogromno, ga fizično dvignili in je trenutno mogoče zaradi tega več poškodovan, samo me je strah, da bi zaradi premajhne potrpežljivosti na koncu nekdo drug pobral smetano in da bi Pato eksplodiral drugje. Da bi pa vsi ostali, pa skoraj ne verjamem. Mogoče pa prodamo Cassan ali Binha, ampak jst niti enega niti drugega pod nobenim pogojem ne bi dal... Bo še pestro poleti...