Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 21. jul 2012 18:50

BTW Pred dnevi je prišlo v javnost,da se je za ibrota vedelo že januarja,da bo odšel iz milana,zdaj pa sem prebral, da je santos že imel dogovor z robinhem pred prodajo silve in ibrota in se je zdaj vse skupaj zaustavilo zaradi odhoda teh dveh...torej če je milan vedel, da bojo prodali ibrota,zakaj so se že dogovorili za prodajo robinha :fubar:

Sami lažnivci :x
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a al3n dne 21. jul 2012 19:05

Manj brat trače fantje in dekleta, bo za vse bolje.. ko po tednu dni dopusta, berem vse te strani, me je groza. Res je, izgubili smo dva velika igralca, ampak konec koncev, noben ni večji od Milana - besede Filipa - milanista od glave do pete. In prav ima. Razlogov za prodajo je na netu najmanj milijon in sekirat se za vsak trač res nima smisla. Drugače pa preklinjat vodilne in politiko kluba skoraj mesec in pol pred zaključkom mercata - bedarija. Jaz osebno bom počakal na konec mercata, ker na koncu se štejejo mrtvi. V vsakem primeru pa bodo tudi septembra na steni viseli sveti dres, šal in kapa. Ko je najtežje, moramo biti najmočnejši. Verjamem, da bo pleško do septembra sestavil ekipo vredno Milana, ker če že be*tijo toliko okoli dnarja, brez konkurenčne ekipe ga bo še manj ( prazen stadion, neprodajani dresi, sponzorji... ). Dajmo malo optimizma no.. Milan JE BIL VELIK, JE IN VEDNO BO VELIK! ( vsaj zame )

Lp
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a mr. twister dne 21. jul 2012 20:01

lepo povedano +1 :bandiera:
Uporabniški avatar
mr. twister
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a Van_Basten dne 21. jul 2012 20:27

al3n je napisal/-a:Manj brat trače fantje in dekleta, bo za vse bolje.. ko po tednu dni dopusta, berem vse te strani, me je groza. Res je, izgubili smo dva velika igralca, ampak konec koncev, noben ni večji od Milana - besede Filipa - milanista od glave do pete. In prav ima. Razlogov za prodajo je na netu najmanj milijon in sekirat se za vsak trač res nima smisla. Drugače pa preklinjat vodilne in politiko kluba skoraj mesec in pol pred zaključkom mercata - bedarija. Jaz osebno bom počakal na konec mercata, ker na koncu se štejejo mrtvi. V vsakem primeru pa bodo tudi septembra na steni viseli sveti dres, šal in kapa. Ko je najtežje, moramo biti najmočnejši. Verjamem, da bo pleško do septembra sestavil ekipo vredno Milana, ker če že be*tijo toliko okoli dnarja, brez konkurenčne ekipe ga bo še manj ( prazen stadion, neprodajani dresi, sponzorji... ). Dajmo malo optimizma no.. Milan JE BIL VELIK, JE IN VEDNO BO VELIK! ( vsaj zame )

Lp

care vsaka čast!!!

Počakajmo do konc avgusta!! SILVE mi je žou! Ibra pa mislim da je dal že 98% tko da za tak denar pametna prodaja!
Uporabniški avatar
Van_Basten
Član prve Milanove ekipe

OdgovorNapisal/-a rok0047 dne 21. jul 2012 20:41

ITALY/ AC MILAN, Idea Yanga-Mbiwa Seeking a defender, AC Milan, according to Sky Sport, are also thinking about 23 year old Mapou Yanga-Mbiwa, whose contract with Montpellier will expire next year.........................................kar se pa ibre tice moje misljenje je-----------da je vrhunski igralec z vsemi kvalitetami skup nakupu'.drgac ma pa mal osebnostnih problemov z vklapljanjem v eno druzbo ali ekipo ----so pokazali njegovi incidenti na trenigih ninja stile ki si jih igralec njegovega kova ne more privoscit ok 1ekrant dvakrat se ne pa da izpadas kot nek 12letnni otrok v vec incidentih znotraj ene ekipe da o barceloni sploh ne nastevamo....tudi tezko je pridobit avtoriteto trenerju ki ima taksnega igralca dost...................aja pa se to eni loli na tem forumu samo cakajo kot piranhe da nekdo nekaj izjavi potem ga pa kot stare mame na klopci zadaj bloka pluvajo na vse mogoce nacine bolano............to je post za informacije o prestopih igralcev milana in ne pljuvalnica....
Uporabniški avatar
rok0047
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 22. jul 2012 10:25

Klik

Zanimivo branje, je bilo v Ekipi. Moram na netu najdet to tiskovko. Men osebno je Silve res žal in verjamem, da sam pod nobenim pogojem ni hotu it. Kljub temu, da je to rekorden znesek za branilca, bi probal najti neke druge alternative. Ravno zaradi potez pa se meni osebno, v nasprotju z al3n-om zdi, da Grande Milan postaja čist obični Milan. Žal. Seveda pa to ne pomeni, da ne bomo še naprej navijal za sveti klub. Najprej je grb, šele nato je priimek na dresu, toda vseeno, take hinavske prodaj ne odobravam.

Glede Hernanesa sem tudi sam zasledil - idealna rešitev za moje pojme!
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a al3n dne 22. jul 2012 10:45

saj tega noben ne odobrava, se ve..
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 22. jul 2012 11:25

Taiwo bo dobil še eno priložnost, da se dokaže, po besedah allegrija.
Tadej
Silvio Berlusconi

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 22. jul 2012 11:55

se sam meni zdi al je res acerbi tako pocasen ??
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 22. jul 2012 12:20

Oglejte si ta video in povejte na koga vas spominja:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ACljjmYqdqQ

:!:
Tadej
Silvio Berlusconi

PrejšnjaNaslednja