Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 31. jul 2012 14:54

Moje mnenje glede slednje navedenih igralcev.

Dvomin da bo real kar tako spistil kakaja. Kaka po prišel le v primeru da dobijo zamenjavo zanj, oz beri če pride modrić. Tega pa dvomim da bo tot kar tako spusil iz rok. Kar se tiče Sahina- res da ni neki član standardne postave pa ga kljub temu de bodo dali, kat prvo milan ne bo dovolj ponudil zanj in drugo ima pa ima dokaj veliko plačo in dvomim da bi pristal na zmanjšanje.
Kedira- o njemu škoda razmišljat.
Mbiwo- Neki se je govorili o 8mio€ milan ponija 7,5. Če bi stisnli še tistega pol miljona, bi morda se prestop znal zgoditi.
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 31. jul 2012 16:38

Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 31. jul 2012 18:18

Ja ja tak je to gradimo mlado ekipo, zadrzujemo yepesa antoninija in podobne, medtem ko Didaci, Merkli odhajajo, Berla mlati le prazno slamo nevem koga on misli da zavaja???
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 31. jul 2012 19:02

Lej če imaš ti selektiven spomin je to tvoj problem. Na Didaca vsi neki drkate, pa ga noben ni videl igrat niti 5x, se grem stavit. Verjemi, da so Braida in kompanija redno gledali kako igra in so verjetno pogruntali, da ni na nivoju. Merkla se je prodalo za Faraona, ki je po mojih podatkih mlajši od njega, imaš ti drugačne?

Pole pa so šli še Gattuso, Seedorf, MVB, Zambrotta, Inzaghi, Nesta, (Ibra in Thiago), namesto njih pa so prišli Acerbi, Montolivo, Traore in Constant, v prvo ekipo pa se je pripeljalo De Sciglia. Zdej pa povej kateri od teh igralcev je starejši od kateregakoli od prej naštetih?
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 31. jul 2012 19:08

Šaravija bi se lahko odplačalo z denarjem če se gradi ekipo za prihodnost z mladimi kot sedaj nabijajo da bomo kao "Barca", kakšna barca neki od kdaj njim igrajo "njihovi" igralci v 1. ekipi oz da so sploh med prvih 22!!! Tist kar smo pripeljal nimam nič proti, me pa moti kam vse skupaj to pelje, sploh kar je danes povedal. Sem pošteno zaskrbljen!
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a Gapo dne 31. jul 2012 19:14

Par starejših mora vedno ostat, zato da učijo mlajše, da jim pokažejo kako se je treba postavit itd., zato smo tudi Favallija zadržali toliko časa, pa vsi vemo koliko je igral. Nemorš kar pripeljat 2mlada centralna in upat da se bosta uigrala. In pa ostati morajo zaradi slačilnice,...če se Didac pri milanu ni navadil igrati sistema, naj gre drugam, verjetno mu zato španija bolj sede in lahko tm raztura u italiji pa nemore igrat, niso vsi za vse lige. :bandiera: :bandiera:
Gapo
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 31. jul 2012 19:43

milek87 je napisal/-a:Šaravija bi se lahko odplačalo z denarjem če se gradi ekipo za prihodnost z mladimi kot sedaj nabijajo da bomo kao "Barca", kakšna barca neki od kdaj njim igrajo "njihovi" igralci v 1. ekipi oz da so sploh med prvih 22!!! Tist kar smo pripeljal nimam nič proti, me pa moti kam vse skupaj to pelje, sploh kar je danes povedal. Sem pošteno zaskrbljen!

Spet s tem "bi se lahko"? Genoa je imela 50% Merkla in ima besedo pri vsem skupaj. Če oni rečejo, da hočejo 30 za polovico Faraona in 23 za polovico Merkla, alpa 7+drugo polovico je precej logično kaj boš naredil. Sploh pa nam Genoa dela dosti uslug in je treba kdaj tudi njih poslušat, ne pa se obnašat kot da smo edini na svetu.

Barca ima ogromno svoji igralcev, ne vem kaj ti bluziš. Messi, Iniesta, Xavi, Busquec + Pique in Fabregas, ki sta umes sicer igrala v Angliji, ampak sta vseeno njihova, so samo najbolj očitni. In tle je definitivno prostor tudi pri nas, da se začne kaj takega furat. Trenutno imamo Abateja in Antoninija, bi pa komot imeli več takih igralcev.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 31. jul 2012 20:01

Pique je dozorel v Unitedu, za Fabregasa bvz sploh govoriti kje je explodiral in kdo je zasluzen da je tak igralec kot je, Messi pa je bil ze tako ali tako fenomen ko so ga pripeljali in ga potem non stop forsirali (delni razlog zakaj sta dinho in ibra odsla iz barce) kar se pri nam ne bo zgodilo nikoli! Buseqts meni osebno ni nevem kaj prida igralec pase le v to barcino mucenje igre, kar se tice Inieste in Xavija pa se strinjam. Ampak sta to spet le 2 pa če pogledam še Pedra 3. Kje sedaj vidi Berla da je Barca celo svojo ekipo ustvarlia iz mladinskih vrst nimam pojma? Vsako leto zapravijo takšne denarje o katerih lahko mi sanjamo, nevem zakaj jih potem tudi mi ne začnemo če gremo po njihovem vzoru.
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a MetliquinhoDaCosta dne 31. jul 2012 20:32

Evo, še se kurčite po ''starih igralcih'' :
http://www.football-italia.net/22500/ga ... me-chaotic
MetliquinhoDaCosta
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a rok0047 dne 31. jul 2012 21:31

Trenutno imamo Abateja in Antoninija, bi pa komot imeli več takih igralcev.--------------------------------------------------oprosti ampak ta dva nista skupaj za pol cafuja al pa pol serginha.
Uporabniški avatar
rok0047
Zvezdnik Primavere

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost