Po poročanju španskih medijev, naj bi se Kaka vrnil v Milan to poletje, saj želi igrati v prvi enajsterici v ekipi ki lahko konkurira najboljšim. Pisali so tudi o tem, da je pripravljen igrati za polovico manjšo plačo kot jo ima sedaj (4,5 milijonov + bonusi), kajti en izmed njegovih ciljev je tudi da igra v prvi enajsterici na svetovnem prvenstvo leta 2014 in se želi dokazati.
14:22 MILAN: KAKA'
In Spain they are convinced that Kaka's father, Bosco Leite, has arrived in Milan Saturday to meet with leaders AC Milan and lay the groundwork for the return of his son.
According to "As", Bosco Leite should meet in the next few hours with Galliani and Braida, willing to deal with Real Madrid but only if there is a concrete offer, translated, nothing but free loan transfer outright.
For his part, Kaka would be ready to drop his current employment (9 million per season) while playing in a continuously high level team and regain a place in the Selecao in view of the 2014 World Cup.
Glede Neste je pa takšna situacija:
The 36-year-old walked away from Milan when his contract expired this summer and said he would continue his playing career abroad, but is still without a new club.
“I didn’t get the chance to play in the MLS,” he told Goal.com. “I tried, but no club contacted me with an offer.
“For now, the only place where I want to play is on a beach.”
There had been reports Nesta would be offered a new contract to stay at Milan next season, but it’s possible he’ll just hang up his boots instead.
Torej nima nobene ponudbe s klubov na drugi strani oceana tako da bomo videli kaj in kako bo..govori se da mu je Milan pripravljen podaljšati pogodbo še za eno sezono, po drugi strani pa bo lahko končal s svojo nogometno kariero. Ampak res mi ni jasno, npr. Robbie Keane je takoj dobil klub v Ameriki, pa ni nič posebnega, medtem ko ga Nesta, trenutno vrhunski centralni branilec ne najde. Zanimivo mi je tudi to da se noben večji evropski klub ne zanima zanj, pa mislim da mu noben branilec ne pride do kolen..Upajmo da podaljša z Milanom in da nauči Acerbija še kaj novega