Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 09. jul 2012 17:32

Upam,da eksplodira sveta trojica :D

Posebej si želim za acerbija,da pokaže mexesu,da se bo moral malo bolj vorit za mesto v začetni enajsterici.

Kaj kdo ve,kaj je z astorijem,ker ti naši štoperi niso dovolj za celo sezono.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a taura dne 09. jul 2012 19:23

Tadej je napisal/-a:Jooj,kak ste že smotani z vašimi špekulacijami.Zakaj za vraga bi kupli džeka,če pa imamo napad najmočnejši.In zakaj bi kupovalo LB-ja,če pa imamo na tem položaju didaca in antoninija,verjetno tudi urbya.Tudi mladi de sciglio lahko zaigra na tem položaju.

Pa nehajte že s silvo,če pa je pred nekaj dnevi podaljšal do 2017 z bistveno veljo plačo.Milan bo itak(če bo sploh še koga pripeljal),pripeljal v zadnjem tednu avgusta oz. 31. avgusta,minuto pred polnočjo :D

Pa brez zamere

FORZA MILAN! :bandiera:

Sej nikjer ne piše da bomo kupili Džeka, piše le da ga je City pripravljen prodati v Milan če pokažemo dovolj interesa. Ampak sem tudi sam skoraj siguren da ga nebomo videli v vrstah rossonerov, tako kot Carrolla ne (tudi o Carrollu kroži veliko govoric da je pripravljen da prestopi v Milan, kajti Andy je velika želja Pier Silvia)
In tudi Didac nima še zagotovljenega mesta v ekipi. Še vedno se veliko klubov zanima zanj in nikoli neveš kaj se plete Gallianiju po glavi..lahko ga bo prodal. In Antonini mi ne deluje preveč prepričljivo na poziciji bočnega branilca..njega bi imel kot backup igralca, Urby pa nevem..glede na to da že dolgo ni igral kot LB nevem kako se znajde..Sicer pa tudi če imamo Didaca, Kolarov je vedno dobrodošel ker je res vrhunski LB.
Glede Silve nebom nič rekel..danes je Galliani na tiskovni konferenci dejal to:

Galliani: "Thiago and Ibra? There's still a long time left before the transfer window closes. It's useless to talk about this."
Galliani: "I'm leaving everything open, we won't confirm nor dismiss anything about the market, so that we won't be saying lies"

je pa dejal tudi par drugih zanimivih stvari kot npr.
Galliani: "Milan will have a very competitive squad by the 31st of August 2012."
Galliani: "New owners at Milan? At the moment, new owners aren't expected."
Galliani: "You need to forget about the big signings. The biggest names go to the clubs that have more than €500m in revenue. Or clubs that have foreign owners who aren't from Europe."
Galliani: "Real and Barça get €150m from TV rights. We only get €70m. You need to understand that the situation has changed."

Allegri: "This squad can win the Scudetto, reach the CL semifinal and hopefully also the Coppa Italia final."
Allegri: "We have one of the best attacks in Europe, and we also have important players in the midfield."
Allegri: "The squad is complete, even though anything can happen until the 31st of August."

Pa še par drugih zanimivosti
OFFICIAL: Gabriel's contract have been deposited at the Lega. He received his Portuguese citizenship and won't occupy an Non-Eu spot.

Torej Gabriel je dobil Portugalsko državljanstvo, tako da nebo zasedel non-eu mesta. Tako da sedaj nam ostajata 2 non-eu mesta v ekipi..upam da jih bomo izkoristili čimbolje :)

Sky in SportItalia pa ponovno poročata da Malaga želi Robinha. Prav tako naj bi se bil Santos pripravljen pogajati o menjavi Gansa in Robinha.
West Ham in Benfica sta danes poslala ponudbo za Taye Taiwa, znašala naj bi okoli 6 milijonov evrov.
Mesbah še ni uradno član Torina, vendar bo to postal v prihodnjih dneh, ČE Marseille ne ponudi več kot 3 milijone evrov zanj. (Marseille se je v zadnjem trenutnku vmešal v pogajanja)

In če koga zanima vse kar so Galliani, Allegri in Ambrosini dejali na tiskovni konferenci naj pove in bom vse prekopiral.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 09. jul 2012 21:42

Ok, sam nekaj da povem vsem, ki se še vedno tresete glede Silve. Po vsej verjetnosti bo ostal, bo pa odšel iz Milana, če pride kakšna neverjetna ponudba +50 miljonov €. To je dejstvo.... Verjetno si trenutno lahko zavrnitev takšne ponudbe na svetu privoščijo le pri Cityju, Barci in Realu, ker jim dajejo brezobrestne kredite, pa še oni živijo v iluziji, ker prej al slej bodo morali narediti kaj glede velikega minusa na računu.

Robinho bo ob pravi ponudbi gre, vsaj upam da gre če s tem denarjem kupimo kaj novega.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a IL DIAVOLO dne 10. jul 2012 01:16

Ok moje videnje mercata do zdej: zadovoljivo. Največji "colpo" je da smo blindirali Thiagota, veseli me, da se je odjebalo Acquillanija, ker se v Milanu ne znajde in zadovoljen sem, ker se je pripeljalo Acerbija, ki se lahko pri nas razvije v vrhunskega branilca. Constant je dober igralec, bomo videli kaj bo naredil Allegri ven z njega, Traore pa je neznanka in zadnje cajte in čas bo pokazal, ali smo naredili biznis ali ne. Edina črna pika je za moje pojme ta, da smo dali Merkla Genovi. Res, da je blo treba nekej dat v zameno za El polovico El Shaarawya, ampak on se mi je zdel zelo inteligenten in koristen igralec zato ne odobravam te poteze vodstva ampak zdja je kar je. Sumim pa, da prestopov še ni konec, predvsem bi si želel še kakega dobrega vezista (I smell Kaka) ali pa bočnega igralca (Balzaretti se nekej omenja), sicer pa mislim, da je ekipa zelo uravnotežena in, da so vse pozicije pokrite. Prepričan sem v to, da bo Allegri še nadgradil sistem igre in vpeljal kako novost, saj bo v to zaradi odhodov hrbtenice ekipe tudi bolj ali manj prisiljen. Imamo močno ekipo in že se vesleim prvih tekem na turneji po ZDA, kjer bodo nasprotniki močni, ter nato pripravljenih turnirjev po Italiji proti Interju, Giuvetu itd. Do začetka prvenstva bodo že vidni obrisi igre in sistema, ki bo letos prinesle kanto ali dve.

FORZA MILAN :devil:
IL DIAVOLO
Legenda Milana

Kraj: Gorica

OdgovorNapisal/-a Penny dne 10. jul 2012 10:04

Ne vem, tudi jst mam vse boljši filing glede letošnjega mercata. Se mi zdi včerajšnja konferenca klasična za Gallianija. Jokal je spet, kako italijanski klubi ne morejo tekmovat z ostalimi (kar je jasno) in kako je glede Ibre in Thiaga možno vse. Moje mnenje je, da je s tem spet dal novinarjem kost za glodat, ker se bo sedaj spet več kot en teden pisalo o tem, kako bo en izmed obeh šel, v ozadju pa bo Galliani mirno še naprej lahko delal na igralcih, ki jih ima v mislih.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a taura dne 10. jul 2012 12:37

Il Diavolo...
Real Madrid won't let Kaka join AC Milan on cheap
Real Madrid want €35 million to sell Kaka.
AC Milan are chasing the Brazilian and believe they can get him back to his best.
AS says Real, despite the money saved from getting his €9 million salary off their books, will insist on a price of €35 million for the midfielder - which still represents a €30 million loss on the original fee.
Kaka is set for talks with Mourinho this week and will plead with the coach to let him leave.

Težko bomo dobili Kakaja, nevem kaj je Realu da so postavili tako ceno. Še ibra ni toliko vreden pa je za razred boljši od Kakaja..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a savicevic dne 10. jul 2012 13:20

Uporabniški avatar
savicevic
il Re dei risultati

Kraj: Litija

OdgovorNapisal/-a taura dne 10. jul 2012 15:15

Robinho > Malaga, Džeko > Milan...nebi bilo slabo, Džeko mi je ušečen igralec..in glede na to da v Cityju ne dobiva veliko proložnosti, naj se preseli k nam :)

Mesbah naj bi bil to popoldne že igralec Torina, in sicer polovično lastništvo za 1.5 milijona evrov. Torino se je zelo začel zanimati tudi za našega Strasserja in tudi on naj bi se preselil v Torino, ostal pa bi v solastništvu Milana. Če se to res zgodi, potem imamo eno prosto mesto v vezi tako da bo moral Galliani pripeljati še nekoga :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 10. jul 2012 15:29

Robinho > Malaga, Džeko > Milan
Sliši se res fantastično sam se bojim da bi se zgodilo to: Džeko > Milan, Ibrahimović > papa
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 10. jul 2012 16:45

Pomojem pa bo na koncu Robinho spokal, vsaj moje mnenje.

E: Taiwo trenira z ekipo, ne ve se nič o njegovi prihodnosti. Upam da spoka :)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost