Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 12. jul 2012 22:25

sej če teh 60m pametno ulozijo z novimi nakupi me njihova prodaja niti nebi toliko motila, s tem denarjem lahko kupimo tri top igralce
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 12. jul 2012 22:27

Pa v čem je problem če prodamo Ibro? Zamenjave že imamo v klubu, kajti zaenkrat sta Pato in Cassano nepoškodovana in upajmo da tako ostane. Dvojica Pato - Cassano se mi zdi veliko boljša kot pa Ibra - Robinho, kar smo gledali prejšnjo sezono. Pa čeprav je bil Ibra naš prvi strelec, ker pač drugega, ki bi lahko bil boljši preprosto ni bilo (bodi si poškodbe, nenatančni Robinho ali premladi Faraone) in ob tem da je dal "polovico" golov iz 11m, v mojih očeh ni bil tako zeloooo superioren, kot spet nekateri govorite. Me niti malo ni strah da ne bi dobili in našli zamenave za Ibre (čeprav Ibra ostaja Ibra ne glede na vse...).
Za Silvo pa enako. Kot ste rekli, če smo našli menjavo za Maldinija jo bomo tudi za Silvo. Zdaj je čisto na Silvi, govoril je da želi biti kot Mladini in tukaj ima priložnost, izgovorov ni. Dobil je povišico, igra redno, je priljubljen,... 40 mio € je pa denar za katerega verjamem da bi tudi Barcelona prodala Piqueja, Manchester Vidiča, City Kompanya itd. Če je Silva govoril kaj resnice, da želi biti "drugi Mladini" potem bo ostal, če so bile pa prazne obljube pa bolje da čimprej gre v PSG.
Sam upravi povsem zaupam in verjamem da delajo po svojih najboljših močeh. Ne glede na to kaj se zgodi bom podprl poteze vodstva, to pa zato ker navijam za AC Milan in ne za Ibro in Silvo.
:bandiera:
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 12. jul 2012 22:28

korencek66 je napisal/-a:Pa v čem je problem če prodamo Ibro? Zamenjave že imamo v klubu, kajti zaenkrat sta Pato in Cassano nepoškodovana in upajmo da tako ostane. Dvojica Pato - Cassano se mi zdi veliko boljša kot pa Ibra - Robinho, kar smo gledali prejšnjo sezono. Pa čeprav je bil Ibra naš prvi strelec, ker pač drugega, ki bi lahko bil boljši preprosto ni bilo (bodi si poškodbe, nenatančni Robinho ali premladi Faraone) in ob tem da je dal "polovico" golov iz 11m, v mojih očeh ni bil tako zeloooo superioren, kot spet nekateri govorite. Me niti malo ni strah da ne bi dobili in našli zamenave za Ibre (čeprav Ibra ostaja Ibra ne glede na vse...).
Za Silvo pa enako. Kot ste rekli, če smo našli menjavo za Maldinija jo bomo tudi za Silvo. Zdaj je čisto na Silvi, govoril je da želi biti kot Mladini in tukaj ima priložnost, izgovorov ni. Dobil je povišico, igra redno, je priljubljen,... 40 mio € je pa denar za katerega verjamem da bi tudi Barcelona prodala Piqueja, Manchester Vidiča, City Kompanya itd. Če je Silva govoril kaj resnice, da želi biti "drugi Mladini" potem bo ostal, če so bile pa prazne obljube pa bolje da čimprej gre v PSG.
Sam upravi povsem zaupam in verjamem da delajo po svojih najboljših močeh. Ne glede na to kaj se zgodi bom podprl poteze vodstva, to pa zato ker navijam za AC Milan in ne za Ibro in Silvo.
:bandiera:

Bravo, lepo povedano!
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 12. jul 2012 22:29

naprimer .. 15m dzeko, (tevez verjetno bo ostal pri citiju) , kolarev 10-15m, dede 7-8mio , pa strootman ..

korencek66 je napisal/-a:
Pa v čem je problem če prodamo Ibro? Zamenjave že imamo v klubu, kajti zaenkrat sta Pato in Cassano nepoškodovana in upajmo da tako ostane. Dvojica Pato - Cassano se mi zdi veliko boljša kot pa Ibra - Robinho, kar smo gledali prejšnjo sezono. Pa čeprav je bil Ibra naš prvi strelec, ker pač drugega, ki bi lahko bil boljši preprosto ni bilo (bodi si poškodbe, nenatančni Robinho ali premladi Faraone) in ob tem da je dal "polovico" golov iz 11m, v mojih očeh ni bil tako zeloooo superioren, kot spet nekateri govorite. Me niti malo ni strah da ne bi dobili in našli zamenave za Ibre (čeprav Ibra ostaja Ibra ne glede na vse...).

strinjam se stem..
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a MAIARA dne 12. jul 2012 22:38

korencek66 je napisal/-a:
Kot ste rekli, če smo našli menjavo za Maldinija jo bomo tudi za Silvo. [/quote]

Meni osebno bo bolj manjkal v ekipi in obrambi Nesta, kot pa Silva.
lp
M
Uporabniški avatar
MAIARA
Milanov mladinec

OdgovorNapisal/-a jasko9 dne 13. jul 2012 02:09

e moj peteršiljček in ostali,ki verjamete v upravo-delavci SCTja,Vegrada,Gradisa in jutri oz pojutrišnjem CPLja so tudi verjeli v sposobnost uprave,ampak oni ne delajo za nas oz.naša čustva ampak za svoj interes oz.svoj žep.
jasko9
Milanov mladinec

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 13. jul 2012 08:25

Moraš pa priznat, da je ta primerjava precej ironična. Glede na to, da so te firme propadle zaradi prevelikih dolgov, se pravi točno iste stvari, ki je naša uprava "ne sme" sanirat.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a cuore_rossonero dne 13. jul 2012 08:55

Slika, ki mi je navsezgodaj polepšala dan :)

Slika
Uporabniški avatar
cuore_rossonero
Milanov trener

Kraj: Sežana

OdgovorNapisal/-a mr. twister dne 13. jul 2012 09:02

neznamo vsi italjansko, lahko bi prevod napisal...

kaj je to nekaj v smislu, tudi ko gre fejst hudo, je še dobro da nismo interisti? :rock: :salmilan:
tut google translate nezna prevest :D

"nasmeh, ko stvari ne gredo misli, da bi lahko povečal na Inter" lol
Uporabniški avatar
mr. twister
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a cuore_rossonero dne 13. jul 2012 09:07

hehe :)

"Ko gre vse narobe se nasmehni, pomisli, lahko bi se rodil interista" :lol:
Zadnjič spremenil cuore_rossonero, dne 13. jul 2012 09:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
cuore_rossonero
Milanov trener

Kraj: Sežana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost