korencek66 je napisal/-a:Pa v čem je problem če prodamo Ibro? Zamenjave že imamo v klubu, kajti zaenkrat sta Pato in Cassano nepoškodovana in upajmo da tako ostane. Dvojica Pato - Cassano se mi zdi veliko boljša kot pa Ibra - Robinho, kar smo gledali prejšnjo sezono. Pa čeprav je bil Ibra naš prvi strelec, ker pač drugega, ki bi lahko bil boljši preprosto ni bilo (bodi si poškodbe, nenatančni Robinho ali premladi Faraone) in ob tem da je dal "polovico" golov iz 11m, v mojih očeh ni bil tako zeloooo superioren, kot spet nekateri govorite. Me niti malo ni strah da ne bi dobili in našli zamenave za Ibre (čeprav Ibra ostaja Ibra ne glede na vse...).
Za Silvo pa enako. Kot ste rekli, če smo našli menjavo za Maldinija jo bomo tudi za Silvo. Zdaj je čisto na Silvi, govoril je da želi biti kot Mladini in tukaj ima priložnost, izgovorov ni. Dobil je povišico, igra redno, je priljubljen,... 40 mio € je pa denar za katerega verjamem da bi tudi Barcelona prodala Piqueja, Manchester Vidiča, City Kompanya itd. Če je Silva govoril kaj resnice, da želi biti "drugi Mladini" potem bo ostal, če so bile pa prazne obljube pa bolje da čimprej gre v PSG.
Sam upravi povsem zaupam in verjamem da delajo po svojih najboljših močeh. Ne glede na to kaj se zgodi bom podprl poteze vodstva, to pa zato ker navijam za AC Milan in ne za Ibro in Silvo.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost