Mercato 2012

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2012

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 13. jul 2012 17:48

FMCR: Il Milan non ha nessuna intenzione di cedere Thiago Silva. Capito? Non ne aveva e non ne ha. Capito? Si è rinnovato il contratto dopo una trattativa vera. Si è rinunciato a dei soldi. Rinnovato il contratto ed adeguato. Lui ha dichiarato non più tardi di una settimana fa che non ha mai pensato di andarsene. Quindi?

FMCR: Se il PSG fa una proposta di acquisto e propone un ingaggio a due calciatori il Milan è obbligato a comunicare la proposta ai suoi cari. A Thiago Silva è stato detto che la società non vuole cederlo, decida lui, non si è cambiato idea in una settimana, vediamo se l'ha cambiata lui. Ad Ibrahimovic è stato detto informati. Fine.

FMCR: Abbiamo, stiamo e faremo di tutto per fare in modo che Ibra diparta, ve lo scrivo da un secolo, voi date retta a bargiggia e la spadini che ci posso fare.

Milan nima nobenega namena prodat Silve. Ga ni imel in ga nima. Po enih resnih pogajanjih se je podaljšalo pogodbo, se je odpovedalo denarju. Podaljšalo in povečalo plačo. On je pred manj kot enim tednom rekel, da noče it. Torej?

PSG je dal ponudbo za nakup in ponudil plačo dvema igralcema Milana, ki mora to predstavit svojim. Thiagotu so rekli, da ga nočejo prodat, odločil pa bo on, ni se spremenilo ideje v enem tednu, bomo pa videli, če jo je spremenil on. Ibro se hoče na vsak način prodat, ker ga Berlusocni ne mara in je jezen od kar je videl, da ni toliko denarja, kot ga je bilo takrat ko je prišel

EDIT: moj dodatek: to ni neka znanstvena fantastika, z malo razmišljanja bi mogu vsak pridet do istih zaključkov...
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 13. jul 2012 17:51

Glede na to da so odmaknili njihove slike iz campagni abonamento in da na milanstore ni več njihovih dresov za kupit je stvar že odločena...žal....
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 13. jul 2012 17:57

Niti ne, obstaja resna možnost, da gre in nočejo reskirat jeznih ljudi, ki mogoče ne vejo za nič. Ni pa nujno da bo šel (zadnjič so jih tudi umaknili, pa za Patota tudi se mi zdi, Kakaja takrat pozimi,...)
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 13. jul 2012 18:02

Aja,tega pa nisem vedu...mogoče res boh bomo vldili je reku slepii
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 14. jul 2012 11:26

Agent od Thiaga:
"Se firma ibra Thiago è pure lui del PSG? Nono, i due non sono legati, Thiago e io non sappiamo ancora niente, non sappiamo di nessuna offerta, appena Ibra firmerà, toccherà a Thiago a decidere se voler firmare o no".

Če podpiše Ibra je tudi Thiago od PSGja? Ne, igralca nista povezana, jaz in Thiago ne veva nič, ne veva o nobeni ponudbi, takoj ko bo Ibra podpisal, pa se bo moral Thiago odločit ali želi ostat ali ne

Ne vem, meni se zdi precej očitno, da Milan hoče prodat Ibro, Thiago pa je smokescreen za Leonarda. Upam, da se ne motim.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 14. jul 2012 11:51

Jaz sem tudi dobil tak občutek.... upam da thiago ne gre.... še vedno upam...
Mogoče je dogovor med Milanom in PSG-jem in nato Milan računa na Thiaga, da ne bi podpisal...nato bi oni vzeli samo Ibro... ZNANSTVENA FANTASTIKA, sam še vedno imam kanček upanja... Ta stvar se sedaj vleče že nekaj dni...če je vsejasno in podpisano bi bilo že uradno, tako pa vsi nekaj slepomišijo.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 14. jul 2012 11:54

Jaz imam tudi tak občutek,ker se govori samo o ibrotu in njegovi plači.Če bo odločila beseda silve,sem prepričan da bo ostal.

:salmilan:
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 14. jul 2012 12:06

To bi bilo perfect!!! :bandiera: :bandiera:
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a capcap dne 14. jul 2012 12:42

"I follow everything to do with Milan on a daily basis on internet and even though I am here I still feel very close to the team and the club. Berlusconi has been spending his money for 26 years. If for once he cannot spend his money, because his companies have not been going so well, I think he has earned the right to four or five years bonus. I would give him that much as a fan. Actually I would thank him because he has given so much for a quarter of a century." - IZJAVA NESTE

Verjetno lahko samo še čakamo potrditev.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Need dne 14. jul 2012 14:38

Kakorkoli se bo koncalo,upam da se konca kar se da hitro,da se lahko mostvo pripravlja umiru na novo sezono! :bandiera:
Uporabniški avatar
Need
Kapetan Milana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost