Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 09. apr 2013 10:16

Muntari in zapata bi že lahko dobila italijansko državljanstvo, če se ne motim, moraš živet v državi najmanj 5 let, da dobiš državljanstvo, kar oba izpolnjujeta. Prav tako gresta yepes in gabriel(upam), tako da bi lahko v najboljšem primeru ostali brez "tujcev"...vsako sezono pa lahko itak pripelješ 2 tujca, prav tako mislim, če prodaš non-EU igralca, lahko namesto njega prav tako pripelješ tujca....kot zamenjava.

Mislim, da je tako, nisem prepričan.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 09. apr 2013 19:17

Hvala, da nas ne bo okrepil, brezveze bi trošili denar za njegovo visoko plačo! :)
Julio Cesar: "Se bom vrnil v Milano? Ne! Učim se novega jezika v Londonu, mestu, ki je čudovito in v katerem se moja družina počuti odlično. Ne glede na vse, kar se je dogajalo, sem v srcu še vedno Interista. Pri slednjem sem preživel veliko lepih let in dejstvo, da na koncu nisem bil deležen ravno najboljšega odnosa, ne spremeni tega, kar čutim do Interja. Priznam, da je Italija še naprej država, ki jo občudujem, toda sedaj sem v okolju, ki me je hitro osvojilo."
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a 12lenart21 dne 09. apr 2013 19:47

ah ne pretiravi plačo bi mu znižali na dva miljončka in je 100x boljši od abbiatija tko da js upam da pride ker bi prišel zastonj
Uporabniški avatar
12lenart21
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 09. apr 2013 20:39

ma dobro pretiravat ni treba, 100x bolši ni kr Abbiati zadnje čase ne brani slabo. Sicer pa jst bl podpiram da prpeljemo kakga mlajšega bolšega vratarja in da smo potem rešeni za naslednjih 10-15 let
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 09. apr 2013 20:46

Mladi vratarji so v Serie A prej izjema kot pravilo. Mislim da je edini, ki se je izkazal za fenomena Buffon. Abbiati za Cesarjem zaostaja po kvaliteti. Kot je rekel nekoč "Slavni" Luciano Moggi, ekipa za naslov mora imeti vratarja, ki ti v sezoni sam reši 10-8 pik in to je Cesar delal v dresu Interja. Meni bi blo sicer tudi bolj všeč, če se kakega mladega uveljavi, toda če ne bo na nivoju ne bo igral oz. s takšno potezo ne bomo naredili ničesar drugega kot pa škodo.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Penny dne 09. apr 2013 21:18

Kevin-Prince Baruca je napisal/-a:Hvala, da nas ne bo okrepil, brezveze bi trošili denar za njegovo visoko plačo! :)
Julio Cesar: "Se bom vrnil v Milano? Ne! Učim se novega jezika v Londonu, mestu, ki je čudovito in v katerem se moja družina počuti odlično. Ne glede na vse, kar se je dogajalo, sem v srcu še vedno Interista. Pri slednjem sem preživel veliko lepih let in dejstvo, da na koncu nisem bil deležen ravno najboljšega odnosa, ne spremeni tega, kar čutim do Interja. Priznam, da je Italija še naprej država, ki jo občudujem, toda sedaj sem v okolju, ki me je hitro osvojilo."

Jst sem prebral malo drugačno izjavo... Julio Cesar: "Milan? Nessun contatto, ma voci che fanno piacere. Mai dire mai"
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 09. apr 2013 21:21

taura je napisal/-a:Sicer pa jst bl podpiram da prpeljemo kakga mlajšega bolšega vratarja in da smo potem rešeni za naslednjih 10-15 let

Točno tako...Raje vidim, da plačajo malo več za mladega vratarja, kateri lahko brani naslednjih 10 let! :)
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 09. apr 2013 21:22

Baje je Dede tik pred dogovorom s Corinthiansom, tako da kot kaže ne bo nič z njim...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 09. apr 2013 21:24

Penny je napisal/-a:
Kevin-Prince Baruca je napisal/-a:Hvala, da nas ne bo okrepil, brezveze bi trošili denar za njegovo visoko plačo! :)

Jst sem prebral malo drugačno izjavo... Julio Cesar: "Milan? Nessun contatto, ma voci che fanno piacere. Mai dire mai"

Mah, neveš komu verjet...Vsak piše dugače, kot kaže rabiš vedno čakat na uradne novice! :D Ampak po moje iz tega prestopa ne bo nič, tudi Galliani je zatrdil.
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 09. apr 2013 22:23

Kaj je Galliani že vse reku.... Glede na to, da smo se za njega zanimali že, ko je prekinu z Interjem in če bi prišel zastonj, potem bodi prepričan, da je Galliani na preži.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov