Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 26. jun 2013 14:06

Zdej piše še da naj bi biu Honda prva izbira Evertona če prodajo Felainija...res super, zdej nam bodo že srednjerazredni klubi iz Anglije speljevali igralce...bolj da se zresnejo in pripeljejo tega igralca.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a al3n dne 26. jun 2013 19:57

Cakte da zamenjamo se ses-a za kakaja .. :)))
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Kaká_girl dne 26. jun 2013 20:29

^ No to sem pa še js proti, ker bi bla največja bedarija na svetu!!
Kaká_girl
Član Kluba navijačev

Kraj: Jesenice

OdgovorNapisal/-a capcap dne 26. jun 2013 20:34

Po moje je stvar z El Shaarawyjem zaključena. Dokler je bil alternativa Tevez, ki bi bil "MORDA" tehnično in taktično bolj ustrezen sistemu 4-3-1-2 je bila njegova prodaja še opcija. Sedaj pa takšnih močnih alternativ ni več in pričakujem Faraona 3. septembra še vedno v rdeče-črnem.

Kaka je res longshot, predvsem zaradi Ancelottija in visoke plače, pa tudi zaradi projekta "mladi", ki pa kot kaže ni vedno najbolj trdna smernica....
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 26. jun 2013 22:22

Milan nej bi se spet zanimal za Vidića. Pomoje so to obične buče....
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a taura dne 26. jun 2013 22:37

cofko11 je napisal/-a:
taura je napisal/-a:jao naučte se že da use kar reče Galliani je treba uzemat z veliko veliko rezervo..

jemlji z rezervo , teez pa pred vrati juveta .. dej nestoj res

Ma nemore rečt da Tevez in Poli nista aktualna če se več al manj use govorice vrtijo okoli niju dveh. Teveza pač nebo, on je bu pogojen s prodajo Robinha, Robi je še tle tko da to je razumljivo. Ne vidm pa razloga zaki nebi pripeljal Polija. Sicer pa je Galliani mojster za zavajat medije medtem ko on u miru dela na drugih prestopih...

drugač pa
Milan offered Flamini a 2-year contract with a salary of around 900.000€ per year. Flamini wants a 3-year contract, 2.500.000€. [Sky Italy]
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 27. jun 2013 00:30

Če ne bomo čimprej pripeljali vezista in štoperja smo najebali, Juve bo z Tevezom verjetno v Italiji itak guzil vse, brez vazelina..
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a taura dne 27. jun 2013 12:06

Gennaro je napisal/-a:Zdej piše še da naj bi biu Honda prva izbira Evertona če prodajo Felainija...res super, zdej nam bodo že srednjerazredni klubi iz Anglije speljevali igralce...bolj da se zresnejo in pripeljejo tega igralca.

Everton have offered €7m for Keisuke Honda. Milan are ready to offer €2m, according to CdS. :tmi:
Milan are ready to offer Keisuke Honda a 4-year contract worth €2.5m per year + €0.5m in bonuses, according to CdS.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 27. jun 2013 12:28

Galliani že planira naprej... vsem je dal vedeti, da zastonj ne bomo dali nobenega in preplačali ne bomo nobenega. Če bi rekel, da mora vse prodati in da bo sedaj sigurno kupoval bi blokiral vse odhode in onemogočil prihode. Težko je izustiti takšne izjave, po tem ko ti direktni rival "ukrade" Teveza. Neizkušenega manegerja bi zajela panike in bi začel obljubljati, obljub pa na koncu ne bi mogel izpolniti...

»Prestop Teveza v Juventus mi ni vzel nasmeha. Mi imamo veliko napadalcev in ponavljam, če nobeden ne odide, nobeden ne pride. To je resnica in mi nismo mogli narediti ničesar, ker ni bilo odhodov. Juventus veliko boljši od nas? Ne vem, v letu 2013 smo zbrali več točk mi. Nisem rekel, da smo močnejši, toda imamo dobro ekipo. Nismo prejeli nobene ponudbe za Boatenga. Robinho? »Mercato« v Braziliji se zaključi 15. Julija.«

»Flamini? V tem trenutku moramo biti pazljivi na bilanco. On zahteva letno plačo in dolžino pogodbe, s katero se mi ne strinjamo. Hočemo ga obdržati in on hoče ostati, toda za dogovor mora Flamini znižati zahteve.«

»Poli? Bomo videli… V primeru, da Flamini ostane smo pokriti na tem delu igrišča. Imamo konkurenčno ekipo in numerično nas je dovolj. Odšli so trije igralci in prišli so trije drugi: Vergara je zamenjal Yepesa, Cristante Ambrosinija in Saponara bo zamenjal Bojana. Jaz imam jasne misli in vem kdo bo koga zamenjal v primeru odhodov.«

»Kaj sem začutil, ko sem videl Teveza v dresu Juventusa? Nič. Ponavljam: bil je naša tarča, vendar samo v primeru, če bi kdo odšel.«

»Z Balotellijem sva se slišala včeraj in poškodba ni hujše narave. Počival bo le 15 dni. Mario ni naprodaj, ker je naša zvezda in okoli njega bomo zgradili ekipo za prihodnost.«

»Racija finančne policije? Ne poznam situacije in povem vam lahko samo to, da so prišli v naše pisarne in zahtevali pogodbe nekaterih igralcev.«

»Traore in Taiwo? Če odideta jih ne bo zamenjal nobeden. Za zamenjave morajo oditi igralci, ki so lani igrali. Astori? Ne bo prišel, nikoli ni bil naša tarča. Naša obramba je zelo dobra in malokdo se še spomni, da smo porabili veliko denarja, da smo odkupili Zapato.«

»S Hondo nismo podpisali nobene pogodbe. Igralec nas bi lahko zanima, toda le v primeru, da odide kakšen napadalec (Robinho).«

»Emanuelson in Vergara? Urby bo verjetno ostal, razen če pride na naš naslov dobra ponudba. Vergara bo ostal pri Milanu. Igra dobro in k nam bo prišel konec julija po Svetovnem prvenstvu U20.«

»Z El Shaarawy-jem nisem govoril, slišal sem se le z njegovim agentom. V ponedeljek ali torek se bodo reprezentanti vrnili domov. Govoril sem le z Abatejem Balotellijem in Montolivom, kateremu sem oznanil, da bo novi kapetan Milana.«
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 27. jun 2013 15:06

Preziosi je dejal, da Kucke ne bo k nam, ne vem koliko je v tem resnice..:)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost