cofko11 je napisal/-a:taura je napisal/-a:jao naučte se že da use kar reče Galliani je treba uzemat z veliko veliko rezervo..
jemlji z rezervo , teez pa pred vrati juveta .. dej nestoj res
Gennaro je napisal/-a:Zdej piše še da naj bi biu Honda prva izbira Evertona če prodajo Felainija...res super, zdej nam bodo že srednjerazredni klubi iz Anglije speljevali igralce...bolj da se zresnejo in pripeljejo tega igralca.
»Prestop Teveza v Juventus mi ni vzel nasmeha. Mi imamo veliko napadalcev in ponavljam, če nobeden ne odide, nobeden ne pride. To je resnica in mi nismo mogli narediti ničesar, ker ni bilo odhodov. Juventus veliko boljši od nas? Ne vem, v letu 2013 smo zbrali več točk mi. Nisem rekel, da smo močnejši, toda imamo dobro ekipo. Nismo prejeli nobene ponudbe za Boatenga. Robinho? »Mercato« v Braziliji se zaključi 15. Julija.«
»Flamini? V tem trenutku moramo biti pazljivi na bilanco. On zahteva letno plačo in dolžino pogodbe, s katero se mi ne strinjamo. Hočemo ga obdržati in on hoče ostati, toda za dogovor mora Flamini znižati zahteve.«
»Poli? Bomo videli… V primeru, da Flamini ostane smo pokriti na tem delu igrišča. Imamo konkurenčno ekipo in numerično nas je dovolj. Odšli so trije igralci in prišli so trije drugi: Vergara je zamenjal Yepesa, Cristante Ambrosinija in Saponara bo zamenjal Bojana. Jaz imam jasne misli in vem kdo bo koga zamenjal v primeru odhodov.«
»Kaj sem začutil, ko sem videl Teveza v dresu Juventusa? Nič. Ponavljam: bil je naša tarča, vendar samo v primeru, če bi kdo odšel.«
»Z Balotellijem sva se slišala včeraj in poškodba ni hujše narave. Počival bo le 15 dni. Mario ni naprodaj, ker je naša zvezda in okoli njega bomo zgradili ekipo za prihodnost.«
»Racija finančne policije? Ne poznam situacije in povem vam lahko samo to, da so prišli v naše pisarne in zahtevali pogodbe nekaterih igralcev.«
»Traore in Taiwo? Če odideta jih ne bo zamenjal nobeden. Za zamenjave morajo oditi igralci, ki so lani igrali. Astori? Ne bo prišel, nikoli ni bil naša tarča. Naša obramba je zelo dobra in malokdo se še spomni, da smo porabili veliko denarja, da smo odkupili Zapato.«
»S Hondo nismo podpisali nobene pogodbe. Igralec nas bi lahko zanima, toda le v primeru, da odide kakšen napadalec (Robinho).«
»Emanuelson in Vergara? Urby bo verjetno ostal, razen če pride na naš naslov dobra ponudba. Vergara bo ostal pri Milanu. Igra dobro in k nam bo prišel konec julija po Svetovnem prvenstvu U20.«
»Z El Shaarawy-jem nisem govoril, slišal sem se le z njegovim agentom. V ponedeljek ali torek se bodo reprezentanti vrnili domov. Govoril sem le z Abatejem Balotellijem in Montolivom, kateremu sem oznanil, da bo novi kapetan Milana.«
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost