Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 11. jul 2013 11:31

Ne vem zakaj je Robinho gnida če ima na mizi ponudbo Milana z lepo plačo in Santosa s slabšo, poleg tega bo Milan igral tudi v LP. Meni se osebno zdi čisto logično da bo ostal še kakšno sezono pri Milanu in napolnil žepe potem pa odšel počasi v Brazlijo, saj se mu ne mudi, ker še vedno ima ogromno časa da zaključi kariero v Braziliji. Če mu bo Santos ponudil dovolj mikavno ponudbo bo zagotovo odšel, sicer pa bo ostal pri Milanu. In ne mi govoriti da je Milan tako zelo reven da sedaj na račun Robinha pa res ne moremo več pripeljati Ljajiča oziroma katerega drugega nogometaša.
Jaz pri prestopih ne vidim težav v igralcih, ampak v klubu. Pač mi hočemo vedno izsiliti velike vsote, po drugi strani pa šrktarimo kot da smo največji berači. Tako je prav, tako se dela, samo na ta račun bomo/smo izgubili Ogbonno, Benatio, Teveza, Hondo, Ljajiča,... Milan je pač "po novem" klub ki bo kupoval zastonj in veliko denarja dajal na stran in prav zaradi tega verjetno ne bomo nikoli propadli.

Spet vsa čast Juventusu če jim uspe pripeljati še Ogbonno in Diamantija, to pa bo ekipa in pol, čeprav je tudi veliko odvisno kako se bodo vsi ti nakupi dejansko vklopili v ekipo. Vidi se da imajo denar, svoj stadion, podporo navijačev,... Pa tudi lepo da Italija (vsaj po mojem mnenju) dobiva še enega velikana - Fiorentino. Upam da se Gomez dobro vklopi v ekipo, sicer zna vse skupaj tudi pokopati Fiorentino, ker vseeno mislim da če bodo v kratkem naredili kiks velik 20 mio € in se ne bodo uvrstili v LP bodo počasi morali razprodajati ekipo, ker ne bo financ za plače. Nova sezona zna biti res zanimiva, čeprav se zna zgoditi da bo spet Juve haral po Italiji in ga bodo ostali klubi gledali v hrbet.

:bandiera:
Zadnjič spremenil korencek66, dne 11. jul 2013 11:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 11. jul 2013 11:32

za Hondo ima Galliani zvezane roke zaradi tega brazilca :( pa to ne moreš verjeti kaj se re ta človek....
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Penny dne 11. jul 2013 11:40

Pa Hondo nismo in ne bomo nič zgubili. Tip je naš januarja, to je 100%. Vprašanje je samo, če ga bomo uspeli pripraljat že zdej, samo če bi to hotli, bi mogu Binho it, ker skupaj z Vergaro zasedata oba non EU mesta, ki jih imamo na razpolago... Pa ne obupavat glede odhoda Binha, časa je še dovolj, to se malo še nategujejo med sabo, da bo kdo še malo popustil al pa da bo Binho psustil zahteve, ker si pač zelo želi vrnt v Brazilijo.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a taura dne 11. jul 2013 11:49

Penny zdej si malo narobe use skup razlagaš..usako leto se lahko prpelje 1 non-eu igralec oz. lahko tudi dva, u primeru da en non-eu zapusti ekipo. Letos smo kot prvega non-eu registriral Vergharo, potem pa nas je zapustu Taiwo (ka je tud non-eu igralec kr je pač iz Nigerije) tko da se nam je zdej odpru še drugi non-eu spot. Robinho tud če bi šu u Brazilijo nebi nč spremenilo kr ma španski potni list in ni non-eu igralec. Mamo pa zarad Taiwa še eno mesto prosto in lahko Honda pride kadarkoli..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 11. jul 2013 12:25

Pol pa še tolk boljše :)
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 11. jul 2013 14:39

Salamon danes podpisuje za Sampdorio :)

E: ACM Srbija se je po privatu javil neki navijač iz Novega Pazara, ki je dejal, da Ljajić prihaja v Milan, vir pa naj bi bil nekdo blizu Ljajičeve družine (Ljajič je iz Novega Pazarja), samo kot zanimivost.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 11. jul 2013 15:48

Pust ti te priče, blizu Ljajićeve družine itd...jst sm iz Kranja in ko je Jokić še igral za Sochoux se je isto prek "vira blizu njegove družine" govorilo da je bil takrat blizu prestopu celo v Milan :D
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 11. jul 2013 16:39

Se pravi, da glede na to, kako stvari trenutno izgledajo, bomo obtičali z Robinhom? Grda, grda.. Meni osebno to nikakor ne paše, ker preprosto je človek zadnji dve leti več ali manj "smrdel" na igrišču. Razen prebliska ali dveh, je bila njegova statistika "dobra" edino v zapravljenih 100% priložnostih.. Plus tega pa, če samo on blokira prestop Ljajića, nevem. So pa naši tudi smešni, da ne morejo skeširat nekaj keša bodisi za Hondo, Ljajića itd. Ko da smo najbolj siromašen klub na svetu.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 11. jul 2013 17:36

korencek66 je napisal/-a:Ne vem zakaj je Robinho gnida če ima na mizi ponudbo Milana z lepo plačo in Santosa s slabšo, poleg tega bo Milan igral tudi v LP.

Zakaj je gnida? Zato ker se mu gre le za keš...ni problem če bi se tip trudil, dajal vse od sebe in mu enostavno pač eno sezono ne gre, ampak NE, pri njem se iz aviona vidi da se mu realno jebe za vse skupaj...ima skorajda najvišjo plačo v klubu in nima nobenega moralnega zadržka za kaj takega...ne pričakujem da morajo nogometaši igrati zastonj, ampak pač jaz osebno bi se zamislil, če lahko en mulac El Shaarawy daje od sebe 120% na vsaki tekmi in ma plačo 4krat manj od mene...sam bi nekaj spremenil, bodisi si sam znižal plačo, odšel ali pa začel resno delati...pri Brazilcih (sploh takih tipa Robinho) pač ne bomo videli nič od tega...seveda da upam da se vse še obrne, ampak očitno bomo ostali z njim. Pa dokler imamo toliko napadalcev menim, da ni logično da vlačimo še enega noter, sploh ker ne bo ravno zastonj (za Ljajića govorim). Berem sedaj tudi da je Robinho kao razočaran nad Santosom, ker je izpadlo kot da si ga v resnici ne želijo...nwm mogoče bo užaljen in bo šu zato namerno v kak drugi brazilski klub :D Pa še to glede Santosa in denarja...očitno niti niso nwm kako polni, od Neymarya so bojda dobili "borih" 9 milionov, kar 40 nej bi pa pobasal njegov fotr :O

Še eno info sem zasledil...zanimal naj bi se za Candrevo oz. naj bi mel že celo dogovor z igralcem....on mi je pri Laziu ob Hernanesu še najbolj všeč, na pokalu konfederacij pa se je izkazal kot zelo dober; vsekakor se ga nebi branil.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 11. jul 2013 19:58

ko da smo taki revcki da ne moremo placat 8m za ljajica pa 2m za hondo... ce mi gre naziuce je to aa .. fakk... napoli se krepi , juve da ne govorimo, fiorentina isto .. saj ne recm da mi ne ricky in poli , sam vseeno ,, honda bi bil nuja ze jeseni . ne pa pol pozimi, ocitno ne stratamo na zmago , ocitno je vazno samo da je liga prvaku
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost