Jaz pri prestopih ne vidim težav v igralcih, ampak v klubu. Pač mi hočemo vedno izsiliti velike vsote, po drugi strani pa šrktarimo kot da smo največji berači. Tako je prav, tako se dela, samo na ta račun bomo/smo izgubili Ogbonno, Benatio, Teveza, Hondo, Ljajiča,... Milan je pač "po novem" klub ki bo kupoval zastonj in veliko denarja dajal na stran in prav zaradi tega verjetno ne bomo nikoli propadli.
Spet vsa čast Juventusu če jim uspe pripeljati še Ogbonno in Diamantija, to pa bo ekipa in pol, čeprav je tudi veliko odvisno kako se bodo vsi ti nakupi dejansko vklopili v ekipo. Vidi se da imajo denar, svoj stadion, podporo navijačev,... Pa tudi lepo da Italija (vsaj po mojem mnenju) dobiva še enega velikana - Fiorentino. Upam da se Gomez dobro vklopi v ekipo, sicer zna vse skupaj tudi pokopati Fiorentino, ker vseeno mislim da če bodo v kratkem naredili kiks velik 20 mio € in se ne bodo uvrstili v LP bodo počasi morali razprodajati ekipo, ker ne bo financ za plače. Nova sezona zna biti res zanimiva, čeprav se zna zgoditi da bo spet Juve haral po Italiji in ga bodo ostali klubi gledali v hrbet.