Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a taura dne 31. jul 2013 23:03

ma point je da on je že naš. Ampak 5m€ zato da ga dobimo pou leta prej je kr precej. Potem je treba vedet da je nepreverjen u Serie A, lahko se tu nebo znašu najbolše. Jst osebno bi ga rad vidu že poleti u našem dresu ampak za primerno ceno. Sej lahko se Galliani samo igra s CSKAjem in upa da bojo prej al slej popustili. Glede na to kar se dogaja zadnje dni mislem da počas popuščajo, najprej so kupili Milanova ka se je sicer zdej poškodovau ampak naj bi kupil še Joazinha iz Krasnodarja. Sej dobro veš kaka je politika našga kluba, nobenga igralca se nebo preplačalo. In verjemi da se tud Honde nebo. Pri CSKAju so rekli da ga hočejo zdej še na tekmi z Rubin Kazanom 4. avgusta in potem nej bi se pogovorili naprej ki in kako. Samo tle se mi zdi da so rusi zabiti kr zame je 3.5m€ fer cena, glede na to da pozimi ne dobijo za njega nč.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 31. jul 2013 23:10

Bi plačal 5 milijonov za polletno posojo za takega igralca? Recimo lani poleti. Bi se ti to zdela pametna investicija? Ker za ta denar smo pripeljali De Jonga in še ostalo je kar precej zraven. 5 milijonov je bedarija, za malo več dobimo Ljajiča, pozimi pa lepo pride še Honda, Cska pa nej gre lepo drkat koga drugega...
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 31. jul 2013 23:12

No lepo da se nekdo strinja z mano. Že 3.5m€ se mi zdi dokaj visoka cena samo dobro si je recimo Honda sam zmanjšu plačo + verjetno dobimo ta dnar povrnjen z marketingom u aziji. Se mi pa sigurno zdi 5m€ preveč pa nej prnese tolk kvalitete ekipi kkr hoče. s 5m€ dela Galliani čudeže :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Baruca98 dne 31. jul 2013 23:15

Nevem, zame teh 5m€ za taksnega igralca kot je on ni preplacevanje. Res je da se nam bi cez pol leta pridruzil zastonj, samo potem ne bo mogel igrat v LP! Drugo bi bilo ce bi se kregali za 10m€ ampak ne za 1m€. Spet bom ponovil za taksnega igralca kot je on ni to nic. Poleg tega bi se nam vse povrnilo s prodajo dresov, povecali bi azijski trg itd... Definitivno bi se nam ta denar takoj povrnil!

Npr. Barca je le s prodajo Neymarjevih dresov zasluzila ze 56m€, kar je ravno toliko kolikor je placala za igralca.

Ker to kar se zdej dogaja okoli Honde je meni smesno, druge besede za to nevem uporabit.
Uporabniški avatar
Baruca98
Član Kluba navijačev

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 31. jul 2013 23:16

Se strinaj tip je vreden skoraj 20 mil € in nemore dat 1 četrtino njegove vrednosti HALO ?!?!
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a taura dne 31. jul 2013 23:21

ma fantje, folk se krega kr smo dali 1m€ interju za posojo Silvestreja...zdej bi dal pa kr 5m€ za .. "polletno" posojo Honde? pa recimo postavte se u Gallianijevo kožo, pride januarja zastonj..pršparamo 5m€, dobimo recimo še 5m€ s prodajo dresov in usega in mamo našparanih 10m€. z 10m€ lahko prpeljemo eno solidno okrepitev PLUS dobimo Hondo zastonj. Pač tle se gleda za najbl optimalno opcijo, sej itak da bi nam pršu že zdej prou ampak u zadnjih letih je politika milana taka da se špara tu in tam..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 01. avg 2013 00:07

Sedaj se pridružujem mnenju da se ga ne splača kupovati na silo. Če smo mi malce vzignili ponudbo, bi bilo tudi prav da CSKA malce spusti zahteve. Ne zamerim če želijo ga zadržati še pol leta, ga bomo pač potem dobili, saj ga niti približno ne rabimo že ta hip, ker imamo dovolj kvalitetnih igralcev. To da če prispe pozimi in ne bo igral LP je bedarija, eni govorite, kot da če pride sedaj, bo Milan mlel vse klube po vrsti in osvojil prvo mesto. Mah, z njim ali brez njega bomo prišli verjetno enako daleč.
Edino kar bi si želel da pripeljemo v tem prestopnem roku je še en soliden branilec. Vergara je danes (vsaj mene) razočaral, isto Zaccardo. Ampak dobro, to je bila pripravljana tekma in mogoče tudi slab dan. Bomo videli kaj bo prinesel Silvestre, jaz mislim da smo naredili dobro potezo ko smo ga pripeljali na posojo z možnostjo odkupa. Poleg tega boljše rezerve za 1 mio €, ta hip ne bi mogli dobiti, je pa res da bi nam verjetno še en soliden osrednji branilec prišel prav. Ampak se ne splača na silo kupovati, ker imamo dovolj branilcev in mislim da smo nasplošno dovolj močni da končamo med top 3 v Italiji, čeprav bo trd boj.
Galliani naj še naprej dela tako naprej kot trenutno. Če bo kaj pametnega za normalno ceno pa verjamem da bomo pripeljali v klub. Morda delujemo "revni" ampak 20 mio € za Alcantaro / Strootmana je veliko denarja in sem prepričan da se je vsaj en klub od teh dveh opekel. Edino kar obžalujem je morda to, da v klub nismo zvabili ali Teveza (za 10 mio) ali Gomeza (za 20 mio). Dva super napadalca za dokaj male pare, ampak dobro, zgleda da bo tudi Pentagna dobival letos priložnosti in že nekaj obeta. Če se bo izkazal, potem mi je pa lahko res vseeno za ta dva napadalca.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 01. avg 2013 08:35

Fantje sej v končni fazi bomo mi dali tudi tistih 5 milijonov, to sem prepričan, samo bo Galliani prej naredu vse, kar je v njegovi moči, da da kaj manj, pa tudi če bo to pol milijona. In prav je tako, ker se tako dela biznis, sploh če si zelo omejen pri financah.

Vergara ne more bit razočaranje, če je tip odigral prvo resno člansko tekmo v karieri. In to za Milan proti Manchester Cityju. S tem, da je pred tem naredu tri treninge in imel ob sebi Zaccarda in Antoninija. V bistvu je mene kar presenetu, ker je deloval miren, pri teh letih ma jajca stopit na žogo in nekaj odigrat, torej ni samo nabijal žoge naprej. Šel je ostro v duele in tako naprej. Skratka vidi se, da je tu hud potencial, bo pa seveda mogu še veliko delat. Antonini in Zaccardo pa nimata kaj počet v Milanu. Ok Antonini je cuore rossonero in se bori, samo mu hudo primanjkuje kakovosti. Samo za to, kolko se ga bo uporabljalo, lahko tudi ostane, čeprav bi ga osebno raje prodal in mel Urbyja na boku. De Sciglio, Abate, Constant in Urby bi bla kar všečna izbira na bokih. Zaccardu pa se tudi vidi, da je že v letih, ker je zelo počasen, samo je hkrati potrebno vedet, da smo sredi priprav in da določeni veterani pač čutijo posledice težkega dela in zato pokažejo veliko manj, kot so sposobni. Tudi za Zaccarda imam podobno menenje kot za Antoninija. Če bi se zdilalo, me ne moti, samo za to, kar bo odigral, zna bit pa uporaben. Še vedno je dobro met tako izkušenega branlca na klopi in seveda tudi v garderobi.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a taura dne 01. avg 2013 13:15

#‎Sky‬ Ernesto Bronzes & Honda's brother/agent arrived at Via Turati few minutes ago
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tamb dne 02. avg 2013 11:09

milan je poslal novo ponudbo za Ljajiča, 8 mio €, glede na to da Lajjič še vedno noče podpisat nove pogodbe, je kr velika verjentost da ga bodo prodali
Uporabniški avatar
Tamb
Član prve Milanove ekipe

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost