Napisal/-a Penny dne 01. avg 2013 08:35
Fantje sej v končni fazi bomo mi dali tudi tistih 5 milijonov, to sem prepričan, samo bo Galliani prej naredu vse, kar je v njegovi moči, da da kaj manj, pa tudi če bo to pol milijona. In prav je tako, ker se tako dela biznis, sploh če si zelo omejen pri financah.
Vergara ne more bit razočaranje, če je tip odigral prvo resno člansko tekmo v karieri. In to za Milan proti Manchester Cityju. S tem, da je pred tem naredu tri treninge in imel ob sebi Zaccarda in Antoninija. V bistvu je mene kar presenetu, ker je deloval miren, pri teh letih ma jajca stopit na žogo in nekaj odigrat, torej ni samo nabijal žoge naprej. Šel je ostro v duele in tako naprej. Skratka vidi se, da je tu hud potencial, bo pa seveda mogu še veliko delat. Antonini in Zaccardo pa nimata kaj počet v Milanu. Ok Antonini je cuore rossonero in se bori, samo mu hudo primanjkuje kakovosti. Samo za to, kolko se ga bo uporabljalo, lahko tudi ostane, čeprav bi ga osebno raje prodal in mel Urbyja na boku. De Sciglio, Abate, Constant in Urby bi bla kar všečna izbira na bokih. Zaccardu pa se tudi vidi, da je že v letih, ker je zelo počasen, samo je hkrati potrebno vedet, da smo sredi priprav in da določeni veterani pač čutijo posledice težkega dela in zato pokažejo veliko manj, kot so sposobni. Tudi za Zaccarda imam podobno menenje kot za Antoninija. Če bi se zdilalo, me ne moti, samo za to, kar bo odigral, zna bit pa uporaben. Še vedno je dobro met tako izkušenega branlca na klopi in seveda tudi v garderobi.