Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 29. avg 2013 22:42

No Kakaja pripeljelo in boste dobili vašega tako obupanega vezista...boste zadovolni ??
On prihodu Matrija smo že dobili vezista,to je Boateng ki ga Allegri nebo več silu v napad :worthy
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 29. avg 2013 22:44

Sloma27 je napisal/-a:No Kakaja pripeljelo in boste dobili vašega tako obupanega vezista...boste zadovolni ??
On prihodu Matrija smo že dobili vezista,to je Boateng ki ga Allegri nebo več silu v napad :worthy

To je tisto razmišljanje ala Galliani - okrepitev na sredini je Boateng, ki bo po prihodu Matrija igral v vezi. Wau!
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 29. avg 2013 22:45

Je ubil dve muhe na en mah :devil: :devil:
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 29. avg 2013 22:48

res mislete da bo Allegri pustu princu igrat u vezi? lepo vas prosm še zmer bo kak desni krilni...in tud s kakajem nebo nč, če so zavrnil eriksena ker "prihaja honda" po kaki logiki bi potem prpeljal kakaja? u vezi ne pričakujte nč novega, mogoče en obrambni...in itak to nebo sakho, če bo bo astori kr se bo ponovila zgodba z alegrijem: "sm ga že treniru in ga hočem nazaj". najbolše da prpelje še cossuja in contija in klub preimenujemo u AC Cagliari :)

According to LANCE!Net, Adriano Galliani answered them: "Kakà is always in our heart". "(His return?) It's possible, we'll see".
:tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi: :tmi:
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 29. avg 2013 22:54

Glede Matrija sem še jaz velik pesimist, ampak mam rad, ko se glede takih stvari zmotim. Ni pa mi jasno zakaj takšna cena, ker Juve je prisiljen v prodajo določenih napadalcev, torej bi se dala ta cena zelo močno spustiti. Tu me je Galliani razočaral, ker vseeno ma več žilice za uspešen posel, kot kdorkoli drug. Dobro, Kaka lahko pride, če je kakšen hišnik na San Siru dal odpoved, ker njega pa najmanj rabimo, sploh pa so te zadeve glede povratka nekdanjih zvezd nedobrodošle. Prav zanima me, kaj se Allegriju plete po glavi, ker najvažnejši del je imeti dobro defenzivo in mi moramo obrambo izboljšati, če želimo posegati po najvišjih mestih. Danes je tako čuden dan, kar zmeden sem, Matri za 11 mil, kot zakleto spet v skupini z Barco, pa daleč od tega, da se jih bojim, kaj nas čaka jutri mene zanima?
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 29. avg 2013 22:54

Pa sej sploh ni problem v Matriju samem, verjamem da bo pokazal dobre predstave, glavni problem je povsem preprost. Celo poletje poslušamo, da nimamo denarja, da si ne moremo več privoščit najboljših nogometašev, da ne moremo dat 5mil.€ za Hondo, tepejo se za vsak cent..in kaj se zdej zgodi? Vržejo 11mil.€ za back-up igralca (pa naj še kdo reče, da smo revni), ki ni največja nuja v tej ekipi, da pa je zadeva še hujša za zelo podobne ali celo manjše cene ostali klubi pobirajo boljše in mlajše igralce, ki bi nam prišli še bolj prav. No če to še ni dovolj, bomo še financirali nakupe enemu izmed največjih rivalov, pa ni treba govort zdej, da se ga bo plačevalo po obrokih. Gledano na dolgi rok, bodo oni računali, da dobijo ta celotni znesek, kar pomeni, da bodo tudi kupovali z vednostjo, da teh 11mil.€ majo v žepu, zdej ali pa potem. Kdo pa še danes v nogometu ne plačuje po obrokih. Sej po eni strani žalostno, da se toliko buni za 11mil.€ za klub kot je Milan, samo glede na to, da že nič koliko let poslušamo, da smo revni, potem ti take stvari enostavno ne morejo biti logične in to je tisto kar trenutno navijače najbolj jezi.

Boljše, da ne pridejo jutri z izjavo: "Abbiamo preso Matri, siamo completi, mercato chiuso."

Kaká pa tut, bil najljubši igralec, a danes je samo še bleda senca, zakaj plačevat njegovo plačo, ko pa bi lahko dobili ERIKSNA, ampak ga nismo hoteli, ker bojda pride Honda. Zakaj pa potem Kaká? No sej, to vprašanje če je res, pomoje ni.

jaoo
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 29. avg 2013 22:56

igrali bodo 4-2-3-1

Abbiati,De Sciglio,Mexes,Zapata,Abate;De Jong,Montolivo;El Sharawy(levo),Boateng,Balotelli(desno);Matri(prima punta)
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 29. avg 2013 22:57

Coppola + Silvestre + Matri + Kaka :bandiera:
Res super mercato, saj razumem da mora moštvo imeti tudi izkušene igralce, zato sem Silvestrejev prihod podprl, Matrijevega bi, če bi ga pripeljali za kvečjemu 6-7mio maksimalno(!), Kakaja pa niti nočem videt, ker nima pozicje v naši formaciji. Upam samo da se Ballota ne bo sedaj rinilo na krilo, ker dvomim da se bo znašel tam.
Še k sreči smo na začetku pripeljali Polija, Sapponaro in Vergaro, da je vsaj nekaj z glavo bilo kupljenega. Če smo še vedno tako prehvalili Gallianija kakšen mojster je, mislim da letos nobeden ne bo preveč zadovoljen z njim, če nas ne vse še preseneti...

Maldini_<3 je napisal/-a:Celo poletje poslušamo, da nimamo denarja, da si ne moremo več privoščit najboljših nogometašev, da ne moremo dat 5mil.€ za Hondo, tepejo se za vsak cent..in kaj se zdej zgodi? Vržejo 11mil.€ za back-up igralca (pa naj še kdo reče, da smo revni)...

:worthy
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 29. avg 2013 22:59

Sloma27 je napisal/-a:igrali bodo 4-2-3-1

Abbiati,De Sciglio,Mexes,Zapata,Abate;De Jong,Montolivo;El Sharawy(levo),Boateng,Balotelli(desno);Matri(prima punta)

Ja in Balo bo kar mirno sprejel, da bo igral na krilu, ne? Dvomim, močno dvomim.. Tale Allegri nas bo samo zjebal z Matrijem..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 29. avg 2013 23:02

http://www.football-italia.net/38937/mo ... ork-thohir
Merde bojo prodale svoj delež kluba in verjetno se bojo kr pošteno okrepil z novim lastnikom za razliko od nas..če bo šlo tko dalje se bomo počas boril za ligo evropo..

Michele Criscitiello believes Milan and Inter will exchange Nocerino and Kuzmanovic.
:tmi:
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov