Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Underground dne 30. avg 2013 16:16

Ma ne morem oprostit upravi za Matrija, ne morem. Dobro, za Boatenga se je dobilo realno €, sam 12 miljonov za Matrija, a za Ljajića, Teveza je blo pa problem dat? Ma mrš
Uporabniški avatar
Underground
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 30. avg 2013 16:44

Ljajič: Govoril sem z upravo Fiorentine, ki je vedela kaj želim. Ni bilo možno sklenit dogovora, zato mi je moj agent ponudil Romo.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Rossonero dne 30. avg 2013 17:00

Če pride Kaka ali Honda se bo sigurno igralo s štirimi vezisti ker karkoli drugega je praktično neizvedljivo. In če prihod enega izključuje prihod drugega: Montolivo, De Jong, Poli, Kaka/Honda, menjave: Muntari, Nocerino, Emanuelson, Saponara in to je to. Nocerino, Emanuelson in pa velikrat tut Muntari vsi skupaj niso za enega povprečnega igralca, Saponara je pa še velika neznanka. Sploh sedaj ko je odšel Boa nujno potrebujemo vsaj 2 nova vezista. Tako da ali nas spet nategujejo alpa se jim je čist zmešalo.
Uporabniški avatar
Rossonero
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 30. avg 2013 17:10

To, da se jim je čist zmešalo je tako že jasno, vprašanje je samo do kam gre ta norost..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 30. avg 2013 17:21

Vse je moja krivda..

Matri

:D :D
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 30. avg 2013 17:42

Fakkkkkkkkkkkkkkk, ni me na računalniku nekaj ur potem me pa kap. Prodaja Baotenga da smo kupil hlodovino matrija marššš. Mercato se začne če se v vrstimo v Lp - se je začel ja moj k**ac. To glupo menjavo bi naredil že prej ne pa zdej kot "okrepitev". Kj me je tole razpi**alo zdajle ajooo. Ne pričakujem nobenih prihodov več ke treba prej nekoga prodat da lahko še kakšno sra*je pripeljemo. Potrebujemo desnega napadalca kar Matri ni, res da todi Boateng ni bil ampak ok. Verjetno me še bolj trga ker sem pač navijač Boatenga in čeprav je imel za sabo uspešno sezono fotomodela sem imel še zmeraj upanje da se vrne nazaj. In kaj.... tip ti zrihta napredovanje v ligo prvakov in potem ga prodaš.... in kar je najslabše... kupiš matrija.
Bayern je kupil Gotzeja od Borussie, da je okrepil sebe in oslabil rivala. Milan pa je od rivala kupil da ne rečem kaj in mu dal denar da se borebiti še okrepi. Nevem če bom kdaj razumel odgovorne v naši upravi.

Mi je pa vse bolj jasno zakaj ženske (pa ne vse) ne spremljajo nogometa.... Ja težko razumet take stvari :D
Pa brez zamere ponce na forumu ;)
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a bizi77 dne 30. avg 2013 18:20

Tega Matrija smo ene 5M preplačali. Upam pa da se bo obnesel. Na poziciji Boe pa mislim da ne more igrati. On igra levega centralnega napadalca pri postavitvi 4.4.2. Na desni pri postavitvi 4.3.3.imamo zdej samo Nianga (mogoče pa smo hotli sprostit mesto za Robinha???).
V vsakem primeru rabimo centralnega branilca.
Če bomo igrali različico 4.4.2 ali 4.3.1.2 rabimo Hondo in Kakaja (Eriksena). OBA
Če pa bomo še naprej furali 4.3.3. pa rabimo desnega napadalca.

P.S. Za Princa sem vesel, da gre in se mu zahvaljujem za vse kar je naredil za nas. A kvalitete sprejema in oddaje žoge žal nima. Srečno Boa (PS: Prodam dres ki sem ga kupil sinu iz tekme Milan barca ko je zadel tisti fenomenalen gol, velikost 6, št. na dresu 27)
Uporabniški avatar
bizi77
Član Kluba navijačev

Kraj: Kočevje

OdgovorNapisal/-a capcap dne 30. avg 2013 18:41

Babaev, generalni direktor CSKA-ja: "Honda ostaja v CSKA-ju."
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 30. avg 2013 18:54

Fak, pridem domov, pa me skoraj vrže na rit. Ne zaradi tega, ker bi bil pomemben za milan, daleč od tega, maskot ne rabimo v milanu, za to poskrbijo navijači z odlično koreografijo, ampak ker je udarilo kot strela z jasnega. Odličen biznis s strani milana...ni našel več svoje forme, bilo je nekaj prebliskov, ampak to je bilo premalo, na to je tudi vplivalo preveč ukvarjanja s fb-jom, twitterjem in frizuro po zadnji modi...uprava milana je tudi položila preveč bremena na njega, lahko bi bil odličen vezist, verjamem da v nemčiji bo to postal, ampak 10-ica je spremenila princea, to je dejstvo.

Upam, da ni bila prodaja boatenga investicija v matrija...god, please no!
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Juice dne 30. avg 2013 19:18

Včeraj sem bil malo jezen ko sem zvedel glede Matrija, vendar danes ko sem videl da smo se končno znebili Boatenga sem prav zadovoljen :) naj še spucajo nocerina, L-sona ter Muntarija ko smo že pri tem.

Pa če ne dobimo Honde že sedaj, je res najboljši mogoč scenarij pomoje vzet Kakaja vsaj do januarja.
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost