Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a capcap dne 02. jan 2013 15:06

Raiola je v Braziliji vendar Santos ne gre preko 7 mil. €. Mino je tudi izjavil, da ne bo velikih prestopov v januarju. Balotelli ostaja v Cityju... (pomoje sam strategija).
Brad pitt dimarzio poroča, da naj bi Milan hotel že januarja sestaviti napadalni dvojec Balotelli Drogba. Bomo videli če se bo v naslednjih par dneh sploh spravilo skupaj prestopa Pata in Binha.

Slika
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a JaJeC313 dne 02. jan 2013 19:56

v "the Sun" so napisali, da je milan poslao ponudbo za Isca. bilo bi odlično če bi ta posel izpeljali :) :bandiera:
Uporabniški avatar
JaJeC313
Član prve Milanove ekipe

Kraj: Turnišče

OdgovorNapisal/-a Penny dne 02. jan 2013 21:19

Pred začetkom zimskega mercata sem mel dober filing, zdej mam pa spet vse slabšega. Če je Pato done deal, se mi zdi, da se bo prodaja Binha vlekla in ker je naš mercato odvisen od njih dveh, bomo spet čakali v nedogled. Vmes bo pa Armero za milijon evrov posojen Napoliju, z možnostjo odkupa za tri. Pa kdo je zdej tle nor? Za nas se je govorilo, da bo prišel za 11 milijonov + Valoti, zdej gre pa za drobiž v Napoli, mi pa niti ne mignemo s prstom. Enako je bilo recimo s Cuardadom, ki je šel v Fiorentino, pa bi nam še kako prav prišel. Mi se gremo nek low cost mercato, a enostavno ne znamo izkoristit potenciala, ki ga imamo pred nosom. Tudi se ženemo za Balotellijem, na koncu bomo pa dobili Drogbaja. Sej ne rečem, super, samo to je brez vizije. Sej lahko, da se bom konec januarja ugriznil v jezik, samo zdej ne zgleda dobro. Sploh da ne omenjam, da rabimo odličnega centralnega branilca in vezista, mi se pa samo za napadalci gonimo... Ah...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a 12lenart21 dne 02. jan 2013 21:29

narobe si razumel: sposodili so si ga za 1 miljon in na koncu leta lahko kupjo polovico kartona za 3 miljone
Uporabniški avatar
12lenart21
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a budalcek18 dne 02. jan 2013 21:33

okrepitve itak ne bodo prišle pred 20.januarjem v to sem 100% prepričan :bandiera:
budalcek18
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Penny dne 02. jan 2013 21:34

12lenart21 je napisal/-a:narobe si razumel: sposodili so si ga za 1 miljon in na koncu leta lahko kupjo polovico kartona za 3 miljone

Tudi to je super... Ne vem, zakaj ga mi ne moremo vzet, res mi ni jasno...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 02. jan 2013 23:23

Ne vidim razloga, zakaj bi kupili armera, če pa imamo že itak na levem boku constanta in de sciglia.

Sicer pa mislim, da se bojo tekmeci milana kar okrepili...treba bo nekaj konkretnega pripeljat, drugače bomo imeli težave.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a capcap dne 02. jan 2013 23:50

Slika

Sean Penn Bargiggia poroča, da naj bi bil Milan zmenjen z Balotellijem. Vse bo sicer odvisno od City-ja, toda zadnje tekme Balotellija s tribune ne kažejo svetle poti v Manchestru. Lastnik Cityja je sicer rekel, da ga ne bodo prodali, toda to je verjetno le strategija. Če bo stvar šla skozi bo znano šele konec februarja, ko bo angležem tekla voda v grlo in če bo Drogba zahteval preveč denarja za našo blagajno.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 03. jan 2013 00:32

Sampdoria se zanima za Mesbaha (sky). Končno nekaj pametnega 8)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Penny dne 03. jan 2013 10:50

Tadej je napisal/-a:Ne vidim razloga, zakaj bi kupili armera, če pa imamo že itak na levem boku constanta in de sciglia.

Sicer pa mislim, da se bojo tekmeci milana kar okrepili...treba bo nekaj konkretnega pripeljat, drugače bomo imeli težave.

Zato, ker lahko Armero igra vse na levi strani, obrambo, vezo in napad. In zato, ker moraš met več opcij na enem položaju. Poglej recimo Real - oni majo Marcela in Coentraa na levi. Pa De Sciglio je primarno desni bočni. Z De Scigliem in Abatejem na desni ter Armerom in Constantom na levi bi meli bočne položaje pokrite za par sezon in ne bi cvikal vsakič, ko se kdo poškoduje...

Capcap, pri Balotelliju verjetno misliš konec januarja? Ker 31. se zaključi zimski mercato. Pa spet je to prepozno. Ker če pride Balotelli konec januarja, preden se uigra in vse bo sezona skoraj na koncu, mi pa brez lige prvakov. Glede na to, v kakšnem položaju smo, ko nam vsak kiks praktično že skoraj odnese ligo prvakov, bi pričakoval, da bomo meli udaren mercato in da bomo hitro vzeli dva, tri igralce, da so Allegriju takoj na voljo in lahko takoj pomagajo, tako se mi pa zdi, kot da naše boli kurac, a bomo v ligi prvakov al ne... Glede Balotellija še to - Cityju se je poškodoval Agüero, baje kar resno, več bo znanega v kratkem. Že tako ne verjamem, da bi lahko Mario prišel, če je pa Agüero resno polomljen, potem pa sploh nimamo šans...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost