Apparently we are very close to a 24 Year old AM that plays for Benfica - Bruno Cesar. We would pay 1mil for loan and 15 mil buy out clause.
According to Pellegatti Milan will have 2 mil deficit in balance (without returning tax) which will be first time after 2005 that we have positive balance. Pellegatti and mediaset also reports that Milan will free more room from wages because it is almost sure that Robinho and Mexes will leave along with Traore, Flamini, Mesbah and Didac.
seanjean87 je napisal/-a:http://www.nogomania.com/Evropske-Lige/Ekipa/Aston-Villa/Novica/Aubameyang-ni-naprodaj.aspx Ta igralec predvidevam da ni bil dovolj dober za nas ne?!
seanjean87 je napisal/-a:Lenart, preberi si moj prispevek..Tam lepo piše: a ta ni igralec NI BIL dovolj dober za nas?! To ti najbrž da vedeti da sem seznanjen s tem da je igral pri nas..
seanjean87 je napisal/-a:Lenart, preberi si moj prispevek..Tam lepo piše: a ta ni igralec NI BIL dovolj dober za nas?! To ti najbrž da vedeti da sem seznanjen s tem da je igral pri nas..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost