Mercato 2013

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2013

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 28. jan 2013 13:25

Neki fantastično glih ne igra, vendar jaz ga pozitivno vidim na sredini. So pa drugačnega mnenja strokovnjaki, saj je do sedaj v vezi (mislim da) vedno dobil negativne ocene.

Mene ne zanimajo te ocene kao strokovnjakov...jaz pogledam tekmo in vidim, če odigra dobro. Boateng je lahko eden najboljših vezistov, če bo igral redno v vezi. Ima vse kar potrebuje WC vezist.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a capcap dne 28. jan 2013 13:27

vrhunskega (pomoje niti dobrega) pregleda sigurno nima. Lahko pa da se motim, povej mi kdaj je dal zadnji pas za gol.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a tabl dne 28. jan 2013 13:49

Platt je reku da ne gre balo nikamor...kaka španska nadaljevanka je vsak naš mercato....
Uporabniški avatar
tabl
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 28. jan 2013 13:57

Boateng ni takšne vrste vezist...on je vezist, ki ima prednost v moči in vzdržljivosti. Prav tako je zelo soliden v vtekanju v kazenski prostor, zna "pobirat" odbite žoge. Samo poglej vidala in marchisia, niti približno nimata pregleda nad igro, kot pirlo, pa sta fantastična vezista, saj sta garača in zelo dobro vtekata in "pobirata" žoge.

Ni vse v pregledu igre...igralci kot so boateng, marchiso, vidal, so zelo pomembni igralci, ampak folk vidi samo kreatorje.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 28. jan 2013 14:00

capcap je napisal/-a:Pomoje bomo imeli priliko oba pripeljati, če bo Šilvio dal za plače.
Nekaj se govori, da bi mogoče šel za del odškodnine v City Kevin Boateng.
The Sun pa poroča, da je imel včeraj Balo v Manchestru poslovilno zabavo za ozek krog prijateljev.

A ni meu to že pred enim tednom? :) :)
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 28. jan 2013 14:19

buldog5 je napisal/-a:
capcap je napisal/-a:Pomoje bomo imeli priliko oba pripeljati, če bo Šilvio dal za plače.
Nekaj se govori, da bi mogoče šel za del odškodnine v City Kevin Boateng.
The Sun pa poroča, da je imel včeraj Balo v Manchestru poslovilno zabavo za ozek krog prijateljev.

A ni meu to že pred enim tednom? :) :)

Ja, zgleda da je tokrat imel še eno.

Tadej je napisal/-a:Boateng ni takšne vrste vezist...on je vezist, ki ima prednost v moči in vzdržljivosti. Prav tako je zelo soliden v vtekanju v kazenski prostor, zna "pobirat" odbite žoge. Samo poglej vidala in marchisia, niti približno nimata pregleda nad igro, kot pirlo, pa sta fantastična vezista, saj sta garača in zelo dobro vtekata in "pobirata" žoge.

Ni vse v pregledu igre...igralci kot so boateng, marchiso, vidal, so zelo pomembni igralci, ampak folk vidi samo kreatorje.

trenutno je Boateng daleč od vrhunskega vezista. Gobba imata daleč večji učinek.
Vezni mora biti tudi kreator, razen če imaš v ekipi razne Seedorfe, Kakaje, Pirlote, ki lahko to nadomestijo za enega igralca, ki jih pa ščiti (Gattuso). Pri nas je trenutno malo drugače kar se tiče igre in rabimo nekaj "pameti" na sredini, ker edini ki ima kaj ustvarjalnosti je Montolivo.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a taura dne 28. jan 2013 14:55

Libertè: Mesbah has attacked Allegri "He ignored me and did not want me on the team, so I decided to leave Milan"

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 28. jan 2013 16:28

taura je napisal/-a:
Libertè: Mesbah has attacked Allegri "He ignored me and did not want me on the team, so I decided to leave Milan"

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

........and we are very happy :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a pirlo21 dne 28. jan 2013 17:27

smešen ta mesbah :D
pirlo21
Zvezdnik Primavere

OdgovorNapisal/-a Juice dne 28. jan 2013 17:53