Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 02. feb 2014 00:59

Točno to. Saj je pripeljal igralce zastonj, pa ne bom reku, da slabe igralce, ker so ti dokaj dobri, ampak problem je ta, da se ni delalo na obrambi. Verjetno se tam ni dalo dobiti zastonj igralcev, če sem malo sarkastičen.. Treba se bo skeširat, ker drugač ne bo nič..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 02. feb 2014 02:24

Določeni so v tem prestopnem roku malce preveč kritični do čelavega (in to brez osnove). Če mu kaj res lahko zamerim v zadnjem času je to poletni mercato pred letošnjo sezono, tegale zimskega pa gotovo ne. Edini minus je to da ni prišel še kakšen branilec, a verjamem da se je delalo na tem da se pripelje kaj konkretnega ali pa nič in večina nas (tudi tisti ki sedaj kurcate Galianija) ste sami pisali da če ni na trgu nič pametnega, da potem bolje da nič ne pride in tako je bilo. Po drugi strani je ironija da govorimo da se obramba ni okrepila, istočasno pa je ravno zdej pozimi prišel Ramy, ki je branilec, dva branilca (ki naj bi povrh vsega takoj igrala prvo) pa dvomim da je kak klub pripeljal v enem prestopnem roku (sploh pa ne zimskem). Zimski mercato je bil nasploh precej miren, ni se veliko dogajalo, šlo je večinoma za posoje in neke menjave (ne le v italiji) in Milan je tukaj igral igro vseh ostalih. Mercato lahko ocenim z 7/8, da bi dobil boljšo oceno pa mu manjka, da bi odšel (ne le na posojo!) kdo izmed ogromnega balasta ki ga imamo trenutno.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 02. feb 2014 11:09

smoljo je napisal/-a:Točno to. Saj je pripeljal igralce zastonj, pa ne bom reku, da slabe igralce, ker so ti dokaj dobri, ampak problem je ta, da se ni delalo na obrambi. Verjetno se tam ni dalo dobiti zastonj igralcev, če sem malo sarkastičen.. Treba se bo skeširat, ker drugač ne bo nič..

Diakite in canavaro sta v tem roku šla na posojo, govorilo se je da je tudi ranochia na voljo za posojo.

Nihče od omenjene dvojice ni vrhunski štoper, sta pa zagotovo boljša od polomije bonera/zacardo, nenehno poškodovanega silvestreja in trenutno tudi mexesa ki je očitno že nekaj časa v nekem sporu z klubom.

Prihod enega izmed njiju bi okrepil konkurenco na mestu tretjega branilca kar bi bilo zelo koristno v situaciji ko eden izmed dvojice rami-zapata ni voljo. Pa za nobenega od njiju ne bilo potrebno nič skeširat
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 02. feb 2014 12:11

Saj sam se nedolgo nazaj rekel, da če ni blo nič pametnega, da raje počakam poletje, pod pogojem, da se takrat skešira in pripelje nekaj kakovostnega. Ob gledanju Bonere mi bo verjetno žal za te besede in bi bil s tistimi, ki jih _IKE_ omenja, pa četudi samo s posojo do konca leta, več kot zadovoljen. Naj se Mexes kuja kakor hoče, če je Bonera tisti, ki igra namesto njega, mam še vedno raje Mexesa na igrišču. Takšen levak enostavno ne more biti.. Upam samo, da ni tukaj posredi kakšno staro prijateljstvo med Seedorfom in Bonero in da prvi zna ločit zadeve. Pa ne me zdaj napadat, da kako lahko sploh pomislim na kaj takega. To, da Bonera začenja vsako tekmo je kriminal brez primere. Raje porinem De Sciglia na štoperja za tekmo ali dve, pa abateja na bok in čao. Ker Bonera, to enostavno ni za nikamor..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 02. feb 2014 12:14

Bonera je redno igral že pred prihodom Seedorfa...
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 02. feb 2014 12:20

Saj to je ravno najbolj kriminalno s strani uprave. Že pol sezone gledajo njegove polomije, pa v tej smeri ne ukrenejo nič..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 02. feb 2014 12:23

@smoljo

Eh, galliani je naredil super mercato, kaj bomo mi tukaj nekaj kurcali gallianija BREZ OSNOVE. Pozicija centralnih branilcev je super pokrita, medtem ko je napad res škripal...škoda, da še niso uspeli pripeljat baibinya :P

Glede bonere pa...DES-a na položaju centralnega branilca ne boš videl, ker je seedorf že sam povedal, da forsira igralce na pozicije, kjer lahko dajo največ. Zato igrata urby in DES. Abate je zato baje na izhodnih vratih in bo poleti po vsej verjetnosti prodan, ker ni šanse da bo back up de scigliu, seedorf želi pripeljat darmiana. Mislim, da je to zelo dobra poteza, če se zgodi. De sciglia se mora učvrstit na desnem boku, ker ima potencial, da postane WC. Mislim, da bomo poleti še enkrat šli po armera.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 02. feb 2014 12:37

Ma jaz krivim tako čelavega, kot bunga bungo. Prvega zato, ker je poleti zapravil 12 mio, ki bi jih lahko porabili bolje na 1000 in en načinov, drugega pa zato, ker ne vrže niti evra več. Pravim, če se špara za poletje in se potem dejansko kupi tisto KAR SE RABI in ne tisto, kar bo ZASTONJ, pa se NE RABI, potem bom pretrpel tole gledanje briljantnega Bonere itd. Ampak, če pa tudi takrat ne bo, potem pa se res naj lepo jebe bunga bunga pa naj res proda klub prvemu, ki ga bo hotel.

Nekateri sicer štejete v zimske prihode Ramija, kar teoretično tudi je, ampak tip je z nami že 3 mesece, tako da. Proti Essienu nimam nič, rabimo nekoga za CL, tudi Honda upam, da se ujame in upraviči visoka pričakovanja, ki smo jih imeli. Trenutno mo še ne gre. Kar se pa tiče Taarabta, če ga je hotel Seedorf OK, če bo menjal Binha je še bolj OK. Ker to kar dela tale braziliano je podn od podna. Zato me še toliko bolj razpizdi, da mi takšni kot so on, Bonera itd. začenjajo od prve minute. Če pride vprašanje, koga bi dal namesto njega - Saponaro. Slabše od malega šalabajzerja ne more bit. Koga bi dal namesto Bonere? Sem že napisal kako rošado bi naredil za tekmo, dve, dokler se ne vrnejo poškodovani. Če se spomnim nazaj, da je na nekaterih tekmah Bonera nosil kapetanski trak, me kar srh spreleti. In tukaj v največji meri obsojam Gallianija - ofenzivce nam ni problem pripeljat 3,4 v enem mercatu, da pa bi dobili 2 branilca pa bi verjetno morali ta datum proglasiti za praznik.
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 02. feb 2014 12:55

Težava pri hondi je izključno ta, da ga seedorf ne da igrat za napadalca, kakaja pa na levo krilo...morda še ima nekaj težav s prilagoditvijo na italijo, ampak honda lahko da največ če igra za napadalcem, medtem ko lahko da kaka največ na levem krilu. Na desnem krilu pa ima recimo robinha ali birso(taarabt :tmi: ). Tukaj ga res ne razumem, ker vem, da veliko da na detajle, tukaj ga pa malo fajla imo. Honda je odličen igralec, ampak nima hitrosti in moči za igranje na krilu, kaka pa je močan igralec, sicer ne več tako hiter, ampak je bistveno boljši na krilu...ima tudi njegov značilen strel z razdalje v daljši kot. Kakaja sploh ne vidim kot nekega playmakerja, on je nekaj takega kot SES(second striker), honda pa je ta pravi playmaker, ki se zelo dobro znajde na malem prostoru.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a svarog dne 02. feb 2014 14:07

:worthy
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten