Napisal/-a smoljo dne 02. feb 2014 12:37
Ma jaz krivim tako čelavega, kot bunga bungo. Prvega zato, ker je poleti zapravil 12 mio, ki bi jih lahko porabili bolje na 1000 in en načinov, drugega pa zato, ker ne vrže niti evra več. Pravim, če se špara za poletje in se potem dejansko kupi tisto KAR SE RABI in ne tisto, kar bo ZASTONJ, pa se NE RABI, potem bom pretrpel tole gledanje briljantnega Bonere itd. Ampak, če pa tudi takrat ne bo, potem pa se res naj lepo jebe bunga bunga pa naj res proda klub prvemu, ki ga bo hotel.
Nekateri sicer štejete v zimske prihode Ramija, kar teoretično tudi je, ampak tip je z nami že 3 mesece, tako da. Proti Essienu nimam nič, rabimo nekoga za CL, tudi Honda upam, da se ujame in upraviči visoka pričakovanja, ki smo jih imeli. Trenutno mo še ne gre. Kar se pa tiče Taarabta, če ga je hotel Seedorf OK, če bo menjal Binha je še bolj OK. Ker to kar dela tale braziliano je podn od podna. Zato me še toliko bolj razpizdi, da mi takšni kot so on, Bonera itd. začenjajo od prve minute. Če pride vprašanje, koga bi dal namesto njega - Saponaro. Slabše od malega šalabajzerja ne more bit. Koga bi dal namesto Bonere? Sem že napisal kako rošado bi naredil za tekmo, dve, dokler se ne vrnejo poškodovani. Če se spomnim nazaj, da je na nekaterih tekmah Bonera nosil kapetanski trak, me kar srh spreleti. In tukaj v največji meri obsojam Gallianija - ofenzivce nam ni problem pripeljat 3,4 v enem mercatu, da pa bi dobili 2 branilca pa bi verjetno morali ta datum proglasiti za praznik.