Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 06. feb 2014 14:09

Tudi za Pata smo imeli prvo 40 mio € od PSGja (če se ne motim), pa smo ga čez pol sezone prodali za 15 mio € nazaj v Brazilijo...
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 06. feb 2014 14:17

ja ampak pr njemu je šlo za stalne poškodbe..bomo vidli kako bo s šaravijem, useeno nemorš primerjat pata in njega...faraone je ikona milana :D drugač ko smo že pri patu..corinthians so ga prodal v sao paulo
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 06. feb 2014 14:21

Ma kakšna ikona te prosim...cena nogometaša raste in pada,tko kot je zdej padla Faraonu ker ne igra...glede Pata pa Corinthias in San Poulo sta si menjala napadalce Pato-Jadson ampak samo na posoojo zaenkrat.
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 06. feb 2014 14:45

Nekaj se je omenjalo Baumanna iz Freiburga, kot golmana.

Hvala, ampak ne hvala.. FAIL
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 06. feb 2014 15:29

smoljo je napisal/-a:Nekaj se je omenjalo Baumanna iz Freiburga, kot golmana.

Ja lej jst ga še nikoli prej nisem videl brant, ker ne spremljal nemške lige, tako da o njegovi kvaliteti nemorm govor. Sem pa prepričan, da bodo čez kakšno leto dve ugotovili, da je bila to prodana tekmo.
Golman v prvi nemški ligi si nemore na eni tekmi privoščit 3 takšne napake.Ta posnetek sem videl že takoj po tisti tekmi, in kolikor sem bral jih je veliko govorilo prav o prodani tekmi.
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 06. feb 2014 15:37

mrosoner je napisal/-a:
smoljo je napisal/-a:Nekaj se je omenjalo Baumanna iz Freiburga, kot golmana.

Ja lej jst ga še nikoli prej nisem videl brant, ker ne spremljal nemške lige, tako da o njegovi kvaliteti nemorm govor. Sem pa prepričan, da bodo čez kakšno leto dve ugotovili, da je bila to prodana tekmo.
Golman v prvi nemški ligi si nemore na eni tekmi privoščit 3 takšne napake.Ta posnetek sem videl že takoj po tisti tekmi, in kolikor sem bral jih je veliko govorilo prav o prodani tekmi.

Ne vem, tole se je meni vedno zdelo preveč očitno, da bi nekdo tako tekmo nastavil. Enostavno je levak, po moje..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 06. feb 2014 16:13

Still better than Amelia & Valdes :D
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 07. feb 2014 12:05

Evo Vidić je tudi uradno napovedal da poleti odhaja iz Man Utd in da bo v naslednji sezoni igral za novi klub. Kljub njegovi starosti in nedavnim poškodbam, osebno mislim da bi se Milan moral zapoditi za njim, ker vsaj dve sezoni gotovo lahko odigra še na nivoju. Vprašanje je seveda tudi kaj si on kot igralec želi, če želi igrati takoj LP, potem verjetno avtomatično odpademo, toda to od nas itak noben ne more vedt. Inter pomoje tut odpade, v Italiji ostane torej še Juve (v kakšno Fioro dvomim da bi šel). Angleški klubi odpadejo ker ne misli ostati v Angliji (zaradi spoštovanja do svojega kluba), v Španiji sta realni opciji le Barca in Real, za kar dvomim da bi se res močno potegovali zanj, potem pa še kakšen PSG ali pa Monaco. Kolikor vem je bil on že dlje časa želja Milana in predvsem Silviu naj bi bil všeč.

Marsikdo tukaj ni navdušen nad njim, jaz pa pravim, da če smo lahko dali za Matrija 12 milionov pa se je izkazal za popoln polom, da lahko tudi Vidića pripeljemo za 0€ pa četudi potem mogoče ne bi igral kot se od njega pričakuje.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 07. feb 2014 15:45

Mediaset je danes poročal, da bodo poleti zastonj v Milan prišli Alex, Fernando in agazzi. Z gobbi pa se bomo borili za Cercija.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 07. feb 2014 16:29

.

Mediaset reports that Milan have offered Alex (PSG defender) a 2-year contract worth €2.8m per year with an option for a 3rd year.

Če je tole res potem samo :fubar: . enako velja za vidiča.

Namesto da bi se investiralo v mladega perspektivnega branilca se problem kot vedno rešuje z nekimi kratkoročnimi rešitvami...

Vidič 32 , alex 31, esien 31, agazi 30...kje je tu mladinski projekt o katerem je bilo toliko govora ? Tarabt in fernando bi še padla v to a sta v krepki manjšini ...
_IKE_
Legenda Milana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov