Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 08. jun 2014 19:29

Tej izgovori z davki so pa tut že prežvečeni, kot finančni fair play. Sej ne rečem, da je okolje v Italiji idealno, ampak zagotovo bi se lahko boljše furalo to ekipo z nekim pametnim poslovanjem. Primer juventus in roma, tudi napoli. In strinjam se s korenčkom, da si ne moremo privoščit več sezon brez Lige prvakov in situacije ne bomo rešili samo z 'odpadnimi' igralci in nakupi za 2 gajbi banan.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 08. jun 2014 19:53

Primer Juventus kaj ? isto so kupavali igralce brez pogodb...Pogba,Pirlo Llorente..Vidala so kupli za male pare(mi smo se cenkali),Teveza smo tudi imeli že,pa niso hotli prodat Patota takrat v Psg al kam je mel za it...Napoli je prodal 3,4 igralce za 80 mil nekje in pač porabu ta denar za okrepitve,isto Roma.

In normalno da nebojo kupovali igralce ki majo visoke plače ker maš 100 % davek na le te,prej bojo šli v Španijo,Anglijo...logično ko pasulj.
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 08. jun 2014 20:18

Penny je napisal/-a:Ah, ko je šel Kaka v Real, pa so po dveh mesecih že pisali, da se bo vrnil v Milano, ker more njegova žena skoz letet v Milano, kjer ima biznis in da ji to ni všeč in bla bla bla... Jst vsemu temu ne verjamem. Ricky lahko da naslednje leto ogromno še tej ekipi in glede na to, da bo trener Pippo, sem 99,9%, da bo ostal...

Drugače pa... Sej nam gre verjetno vsem Galliani že na kurac, samo pizda, tip odjebe Valencio za 7 mio in bo Ramija zdej pripeljal za 4. S 3 milijoni, ki so ostali, bo pa lepo še drugo polovico Polija zrihtal. Svaka mu čast za to...

Vse lepo in prav a zelo preprosta logika pravi da je tukaj zadaj bistveno več kot zgleda na prvi pogled. Vprašaj se zakaj se ostali klubi ne zanimajo zanj Valencia pa ga bo dala pod ceno ?

Upam da ne bodo po kaki samo njim znani logiki cristanteja prodali ....

btw kaj bodo z amelio , agazijem, abijem in gabrielom ?
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 08. jun 2014 20:35

Zanj se zanima kar nekaj klubov, ampak Rami je sam povedal, da želi ostati v Milanu. Če bi mu bilo vseeno pa bi Valencia že zdavnaj sprejela ponudbo Uniteda, ki je bil zagret. Vejo pa, da se ga morejo rešiti, ker je nezadovoljen v Valencii, zaradi tega pa ga bojo morali dati pod ceno, če ne pač bojo imeli v slačilnici ekstra nezadovoljnega igralca.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Penny dne 08. jun 2014 21:12

Ne vem, če si ti gledal njegove predstave v drugi polovici sezone ali ne? Daleč od tega, da je bil popolen, samo gre pa vseeno za zelo dobrega branilca. Zanimanje zanj je, samo tip hoče na vsak način ostat v Milanu in zato se je tudi šlo v to, da se gre zbijat ceno. Zdej, če je en David Luiz vreden 50 mio, potem je Rami mirno 20-25 mio. Mi pa ga bomo dobili za 4. Sori, samo to je kraja pri belem dnevu, pa mi gladko dol visi, če izpademo največji skopuhi na svetu.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 08. jun 2014 21:19

Ja, saj ravno to skopuštvo nas je v zadnjih 2,3 letih stalo kar nekaj solidnih igralcev.. Vmes čelavemu res kaj rata, ampak zadnje čase je dosti več šlo mimo njega in Milana, kot obratno..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 08. jun 2014 21:53

Če pa ni denarja... Če Galliani ne bi bil skopuh bi imeli še manj dobrih igralcev kot jih imamo danes, ne pa več.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 08. jun 2014 22:01

Sloma27 je napisal/-a:Napoli je prodal 3,4 igralce za 80 mil nekje in pač porabu ta denar za okrepitve,isto Roma.

Mi smo prodali Kakaja za 68 mio €, mi smo prodali Ibro in Silvo za XY denarja, kupili pa Balotellija za 20... :)
Se strinjam da so davki visoki, se strinjam da drugi prodajajo da lahko kopujejo. Ampak mi tudi prodajamo, bore malo pa kopujemo (Zaccardi in podobni zame niso nakupi, žal), sedaj pa smo tukaj kjer smo. Na stara pota slave pa se lahko vrnemo verjetno samo na en način... Z investicijo. :/
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 08. jun 2014 22:12

Napoli in Roma sta prodajala igralce, ko sta za plače zapravljala mogoče 25% od tega, kar je Milan zapravljal kadar smo prodajali mi. Sicer ne vem kakšne so bile njihove finance, ampak predvidevam, da niso bili 60mio LETNO v minusu. Lahko je potem investirat, če denar dejansko imaš in ga ne porabiš za krpanje minusa.

Problem Milana je, da je denar čez noč nehal dotekat v klub in da je uprava potrebovala preveč časa, da je to dojela, ne pa tiste prodaje... Zdaj, ko je klub bolj ali manj na nuli, bi se ob takih prodajah sigurno porabilo večino denarja za nove igralce, ker se je to še vedno delalo. Samo eni gledate samo prestope, kot da je to edina stvar s katero klub služi/zapravlja.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 08. jun 2014 22:49

Primer Juventus kaj ? isto so kupavali igralce brez pogodb...Pogba,Pirlo Llorente..Vidala so kupli za male pare(mi smo se cenkali),Teveza smo tudi imeli že,pa niso hotli prodat Patota takrat v Psg al kam je mel za it...Napoli je prodal 3,4 igralce za 80 mil nekje in pač porabu ta denar za okrepitve,isto Roma.

Sej je že korenček povedal bistvo. Sicer pa ja, poglej kakšne igralce si naštel, Pogba, Pirlo, Llorente.. Vidal za male pare, Tevez,..pa sej to kar si naštel vse, je ravno to kar hočem povedat (+imajo svoj stadion). V isti ligi so kot mi, isti davki veljajo za njih kot za nas, pa so se v tej situaciji očitno znašli boljše kot mi, lestvica je jasna in samo to želim povedati. Dalo bi se boljše in drugače. Nimam v mislih 50mil.€ vredne ponudbe, ki bi jih talali za igralce, ampak da bi lahko boljše izpeljali skozi vse te sezone. Pa je Milan dosti večji in bolj marketinško pomemben klub, kot sta na primer Napoli in Roma, meni je to jasen znak, da je vodstvo v teh letih pač sprejemalo napačne korake.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost