Juve je pustil iturbeja, ker želi igrat izključno za milan...baje je zdaj njihova želja ibarbo.
Po moje ima dosti poleg sogliano, ki bi znal okrepit štab milana po tej sezoni.
Gennaro je napisal/-a:Sloma@ če že repliciraš, potem repliciraj celoten sestavek in to argumentirano, ne se pa obregnit ob en stavek pa potem vso pamet tega sveta po forumu prodajat.
Tadej je napisal/-a:Imaš prav, ampak v zadnjih dneh veliko berem članke ala galliani-sogliano. Nekaj se govori, da naj bi imel podobno vlogo, kot paratici pri juvetu. Želi tudi bit blizu ekipe, kot je pri veroni in že prej pri palermu, pripeljal naj bi tudi svoje ljudi. Upam, da pride no...za zdaj ostaja pri govoricah.
Sloma27 je napisal/-a:Gennaro je napisal/-a:Sloma@ če že repliciraš, potem repliciraj celoten sestavek in to argumentirano, ne se pa obregnit ob en stavek pa potem vso pamet tega sveta po forumu prodajat.
Nič jaz ne prodajam,jaz sem samo povedal kak je...argumente pa maš na SP,če ne si oglej spet tekme Bosne.
_IKE_ je napisal/-a:Tadej je napisal/-a:Imaš prav, ampak v zadnjih dneh veliko berem članke ala galliani-sogliano. Nekaj se govori, da naj bi imel podobno vlogo, kot paratici pri juvetu. Želi tudi bit blizu ekipe, kot je pri veroni in že prej pri palermu, pripeljal naj bi tudi svoje ljudi. Upam, da pride no...za zdaj ostaja pri govoricah.
not gonna happen .....
sogliano , oni ko je pri saintsih ,,.......nobenega od teh ne bo, dokler bo G imel tako moč kot jo ima trenutno .....
Mercato ?
Do sedaj se je samo vozilo nove igralce, kdaj pa se jih bo začelo tudi odvažat ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost