Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 24. jun 2014 14:33

Juve je pustil iturbeja, ker želi igrat izključno za milan...baje je zdaj njihova želja ibarbo.

Po moje ima dosti poleg sogliano, ki bi znal okrepit štab milana po tej sezoni.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 24. jun 2014 14:38

Pa kaj ni Sogliano dejal, da je imel ponudbo Milana, ampak, da ga tam ne bo dokler bo v klubu Galliani, ker noče biti lutka nekomu. Ali se motim?
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 24. jun 2014 14:45

Imaš prav, ampak v zadnjih dneh veliko berem članke ala galliani-sogliano. Nekaj se govori, da naj bi imel podobno vlogo, kot paratici pri juvetu. Želi tudi bit blizu ekipe, kot je pri veroni in že prej pri palermu, pripeljal naj bi tudi svoje ljudi. Upam, da pride no...za zdaj ostaja pri govoricah.
Tadej
Silvio Berlusconi

OdgovorNapisal/-a 12lenart21 dne 24. jun 2014 14:53

Fabricio Bjazin: "Iturbe je lažna meta! Galijani i Berluskoni predstavljaju navijačima projekat dovođenja talentovanog Argentinca odricanjem nekoliko igrača sa visokim platama, kao rezervu najavljuju Mandžukića iz Bajerna, ali će na kraju dovesti svoju pravu metu - Alesija Ćerćija!"
tole sm vidu ravnokar na srbski FB strani...nebi mel nič proti kateremukoli izmed cerci-iturbe, iturbe je mlajši, cerci pa je italijan pa tud bolj izkušen v serie a...bomo vidl kva bo :)
Uporabniški avatar
12lenart21
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 24. jun 2014 17:33

Sloma@ če že repliciraš, potem repliciraj celoten sestavek in to argumentirano, ne se pa obregnit ob en stavek pa potem vso pamet tega sveta po forumu prodajat.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 25. jun 2014 00:09

Gennaro je napisal/-a:Sloma@ če že repliciraš, potem repliciraj celoten sestavek in to argumentirano, ne se pa obregnit ob en stavek pa potem vso pamet tega sveta po forumu prodajat.

Nič jaz ne prodajam,jaz sem samo povedal kak je...argumente pa maš na SP,če ne si oglej spet tekme Bosne.
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 25. jun 2014 08:28

Tadej je napisal/-a:Imaš prav, ampak v zadnjih dneh veliko berem članke ala galliani-sogliano. Nekaj se govori, da naj bi imel podobno vlogo, kot paratici pri juvetu. Želi tudi bit blizu ekipe, kot je pri veroni in že prej pri palermu, pripeljal naj bi tudi svoje ljudi. Upam, da pride no...za zdaj ostaja pri govoricah.

not gonna happen .....

sogliano , oni ko je pri saintsih ,,.......nobenega od teh ne bo, dokler bo G imel tako moč kot jo ima trenutno .....

Mercato ?

Do sedaj se je samo vozilo nove igralce, kdaj pa se jih bo začelo tudi odvažat ?
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a Penny dne 25. jun 2014 10:08

Sloma27 je napisal/-a:
Gennaro je napisal/-a:Sloma@ če že repliciraš, potem repliciraj celoten sestavek in to argumentirano, ne se pa obregnit ob en stavek pa potem vso pamet tega sveta po forumu prodajat.

Nič jaz ne prodajam,jaz sem samo povedal kak je...argumente pa maš na SP,če ne si oglej spet tekme Bosne.

Včasih me res preseneča kurja logika nekaterih. Potem je tudi Ronaldo slab, argumente imaš na SP... Milim, fak no... Mogoče bi si pa ti mogu pogledat zadnjih par tekem Cityja in vidu, kako jim je Džeko skoraj lastnoročno prinesu naslov prvaka. Pa boš dobil še malo protiargumentov... Sej jst razumem, da določenim eni igralci niso všeč, samo neumnosti pa res ni treba pisat...

_IKE_ je napisal/-a:
Tadej je napisal/-a:Imaš prav, ampak v zadnjih dneh veliko berem članke ala galliani-sogliano. Nekaj se govori, da naj bi imel podobno vlogo, kot paratici pri juvetu. Želi tudi bit blizu ekipe, kot je pri veroni in že prej pri palermu, pripeljal naj bi tudi svoje ljudi. Upam, da pride no...za zdaj ostaja pri govoricah.

not gonna happen .....

sogliano , oni ko je pri saintsih ,,.......nobenega od teh ne bo, dokler bo G imel tako moč kot jo ima trenutno .....

Mercato ?

Do sedaj se je samo vozilo nove igralce, kdaj pa se jih bo začelo tudi odvažat ?

Traore, Kaka, Zaccardo... Ne more it pa vse čez noč...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 25. jun 2014 10:40

So ti odhodi tudi že uradni ( beri imajo podpisane pogodbe z novimi klubi ) ?
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 25. jun 2014 11:05

Uradno še ni nič, ker mercato se uradno niti začel ni.

Verjamem v enega boljših mercatov, kar sem tudi napovedoval, če se milan ne uvrsti v evropo.

PS: Dzeko je perfekten igralec milan...tipičen targetman, ki se zna fightat, za razliko od balotellija. Sicer ne verjamem v njegov prihod, ampak upam, da se znebimo balotellija in kupimo pravega napadalca. Meni je sicer odličen jackson martinez, ki pa bi znal bit drag, glede na to da je igralec porta.
Zadnjič spremenil Tadej, dne 25. jun 2014 11:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Tadej
Silvio Berlusconi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost