Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 20. dec 2013 12:08

Tadej je napisal/-a:Hernanes je v rimu, dogovarjajo se za podaljšanje pogodbe s povišico...trenutno zasluži 1.7M, matri recimo zasluži 2.7M. Zahteva najmanj 500k povišice.

Zelo aktualen je v zadnjem času nainggolan, ki bi bil perfekten igralec za pozicijo LCM....govori se o vključitvi cristanteja v ta posel, kar bi bilo super za njega. Ampak ker je radja drag, je bolj verjetno, da bo galliani zamenjal nianga z bertolaccijem.

natančneje
@MilanEye: Hernanes agent arrived at Roma to renew his contract but he wants 500~600k more than what Lazio are offering him, Milan waiting for updates.

Torej hernanes želi 0,5 več od tistega kar mu ponuja Lazio. Na osnovi tega lahko sklepamo da če Hernanes pride v Milan bo zagotovo zahteval preko 3M letno ( zadnja velika pogodba )

@Milanello: Marseille and Montpellier are interested in loaning Niang for the rest of the season.

aha tu je torej razlog za barbikin komentar o nkoluju....Ninag kot del posla ?

Bertolaci? Še en ofenzivni vezist ? Jih ni v klubu dovolj ?
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 20. dec 2013 14:48

http://www.nogomania.com/Evropske-Lige/Ekipa/AC-Milan/Novica/AVB-na-radarju-Milana.aspx

AVB? Sicer so to pomoje samo na pol spohane bučke ampak vseeno, ne hvala...
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a Penny dne 20. dec 2013 18:05

Uf danes je pa veliko govoric... Kot prvo naj bi bil pogovori z Laziem dnevni in so pogajanja za Hernanesa v teku. Hernanes je že poleti hotu it, pa mu Lotito ni dovolil, zdej se počasi mehča. Lotitu je Matri všeč, ker želi menjavo za Kloseja. Tako da bi se na tej relaciji znalo kaj zgodit. Tudi Nainggolan je zelo aktualen, s Cellinom se je direktno pogovarjal tudi Allegri poleg Gallianija, zdej se baje čaka mnenje igralca. V menjavo smo jim ponudili Birso ali Zaccarda ali Nocerina. Za Pirla vsi vemo, da je govoril z Berlusconijem. No, sedaj je na plano prišla tudi informacija, da mu je Barbara Berlusconi v primeru vrnitve obljubila mesto v upravi po koncu kariere. Za D'Ambrosia pa je baje vse skipaj blizu, da pade v vodo. Bilo je praktično že zmenjeno, samo danes pa naj bi prišlo do propada v pogajanjih.

Sportmediaset pa z gotovostjo piše, da bo trener naslednje leto Seedorf. Baje je bil že v Milanu večkrat, imel sestanke z Berlusconijem in tako dalje, tako da oni pišejo, da je to že 100%. Mesto v upravi bo zagotovo dobil tudi Maldini, ki je dokončen da dal Barbari pred tremi tedni. Braido bo na mesto športnega direktorja zamenjal Sean Sogliano iz Verone.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 20. dec 2013 18:35

Za Nainggolana baje je tudi Cristante v igri.
Glede Hernanesa pa sedaj BradPitt Dimarzio piše, da so se strani zbližale za podaljšanje pogodbe... bomo videli.

EDIT 19h: SKY SPORT potrjuje, da bo Seedorf trener Milana.

Naslednjo sezono se bo začelo asfaltiranje:
MILAN 2014/2015:
4-2-3-1
Perin (Abbiati - Gabriel)
Abate (D'Ambrosio) - Mexes (Zapata) - Rami (Bonera) - De Sciglio (Emanuelson)
Nainggolan (De Jong) - Montolivo (Poli)
Honda - Kakà - El Shaarawy (Saponara)
Balotelli (Pazzini)

Trener: Clarence Seedorf
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 20. dec 2013 21:20

Tole je sedorfom je en velik rizik, za moje pojme bistveno prevelik. En organ bo pomagalo dejstvo da sedorf deluje kot intelgenten človek in je bil dober igralec.

Kaj bo če pogrne?

Bo Milan še eno leto brez LP, ker za sedorfa pa sem prepričan da mu bodo stali ob strani ne glede na rezultate in ga bodo odpustili bistveno kasneje kot bi koga drugega.

Zel me tudi zanima kakšno plačo bo , če bo sedorf postal res trener dobil.

Tisto o ponudbi pirlu za mesto v klubu po koncu kariere pa je šele neumnost. Ima barbika ali berlu ( no pri njem ne bi blo nič čudnega ) res spomin zlate ribice ?

Okrepitve... počakajmo da vidimo kaj bo prinesel prestopni rok. Da nas ne bodo spet nategnili z kakšno sago....
Zadnjič spremenil _IKE_, dne 20. dec 2013 21:53, skupaj popravljeno 1 krat.
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 20. dec 2013 21:37

Pol pa pravite, da sem jaz pesimist :D
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Penny dne 21. dec 2013 11:23

Najbolj mi je všeč, ko ste vsi pametni za plače, kot da dajate iz svojega žepa denar :D

Zame Seedorf ni nikakršen rizik. Tip ima ogromno izkušenj kot igralec, že nekaj let je bil pri Milanu in zdej pri Botafogu praktično podaljšana roka trenerja na igrišču, je poliglot (obvlada pet ali šest jezokov), pozna okolje Milana, točno ve, v kakšen klub prihaja in kaj se od njega pričakuje, bil je lider že v preteklosti (zaradi njegovih vodstvenih spsobnosti in pogostih motivacijskih govorov so ga soigralci klicali Obama)... Skratka komaj čakam, da ga vidim na delu. Sploh je pa prihod Seedorfa dober še iz tega vidika, da je Seedorf izbira Berlusconija. Tisti, ki malo bolje poznate Berlusko, veste, da tip vedno hoče dokazat, kako so njegove izbire pravilne. In iz tega vidika sem 100%, da ne bo dopustil, da bi Seedorf pogrnil. Zato bodite prepričani, da se bo delalo na mercatu!

Nainggolan pa je baje vse bližje Milanu. Pogovori so stalni, Cellino hoče 8 milijonov + polovica Cristanteja za polovico Nainggolana, mi ponujamo 5 milijonov + polletna posoja Cristanteja. Po mojem mnenju je Nainggolan vrhunska okrepitev, če bo do tega prišlo. Je moderen vezist, ki grize v obrambi in ima tehniko ter odličen udarec. Pri 25 letih je že kakšno leto in pol nazaj prerastu Cagliari, v velikem klubu pa bo po mojem mnenju eksplodiral. Težava bi znala bit samo v tem, da ima Nainggolan že nekaj časa baje vse dogovorjeno z Juvetom, ki pa ni znal najt skupnega jezika s Cellinom. Tako, da se zna zgodit, da bi nas Nainggolan zavrnu, čeprav ne verjamem, da ne bi sprejel odhoda, če bi mu Cellino končno omogoču, da gre v velik klub. Po eni strani je tudi dobro, da bi jim dali polovico Cristanteja, ker bi tako končno dobil priložnost za igranje, samo se bojim, da ga ne bi na tak način izgubili...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 21. dec 2013 12:22

Penny je napisal/-a:Najbolj mi je všeč, ko ste vsi pametni za plače, kot da dajate iz svojega žepa denar :D

Zame Seedorf ni nikakršen rizik. Tip ima ogromno izkušenj kot igralec, že nekaj let je bil pri Milanu in zdej pri Botafogu praktično podaljšana roka trenerja na igrišču, je poliglot (obvlada pet ali šest jezokov), pozna okolje Milana, točno ve, v kakšen klub prihaja in kaj se od njega pričakuje, bil je lider že v preteklosti (zaradi njegovih vodstvenih spsobnosti in pogostih motivacijskih govorov so ga soigralci klicali Obama)... Skratka komaj čakam, da ga vidim na delu. Sploh je pa prihod Seedorfa dober še iz tega vidika, da je Seedorf izbira Berlusconija. Tisti, ki malo bolje poznate Berlusko, veste, da tip vedno hoče dokazat, kako so njegove izbire pravilne. In iz tega vidika sem 100%, da ne bo dopustil, da bi Seedorf pogrnil. Zato bodite prepričani, da se bo delalo na mercatu!

Nainggolan pa je baje vse bližje Milanu. Pogovori so stalni, Cellino hoče 8 milijonov + polovica Cristanteja za polovico Nainggolana, mi ponujamo 5 milijonov + polletna posoja Cristanteja. Po mojem mnenju je Nainggolan vrhunska okrepitev, če bo do tega prišlo. Je moderen vezist, ki grize v obrambi in ima tehniko ter odličen udarec. Pri 25 letih je že kakšno leto in pol nazaj prerastu Cagliari, v velikem klubu pa bo po mojem mnenju eksplodiral. Težava bi znala bit samo v tem, da ima Nainggolan že nekaj časa baje vse dogovorjeno z Juvetom, ki pa ni znal najt skupnega jezika s Cellinom. Tako, da se zna zgodit, da bi nas Nainggolan zavrnu, čeprav ne verjamem, da ne bi sprejel odhoda, če bi mu Cellino končno omogoču, da gre v velik klub. Po eni strani je tudi dobro, da bi jim dali polovico Cristanteja, ker bi tako končno dobil priložnost za igranje, samo se bojim, da ga ne bi na tak način izgubili...

Dober igralec še ne pomeni njuno dober trener. Da pa berlu ne bo dopustil de sedorf pogrne, je pa spet zelo "pametna" odločitev.

Ker ti trener lastnega kluba ni všeč , je bilo zato treba zajebat eno sezono v Lp in pri tem izgubiti vsaj 30-40M ?

Da se bo potem pri trenerju ki ti je všeč, pardon je/bo tvoja izbira , počelo ravno nasprotno in če malo karikiram kupilo vse ?

A ne bi bilo ceneje investirat nekaj v ekipo že sedaj in že prej zamenjat trenerja ter se uvrstit v CL?

Ni čudno da Milan zadnje čase postaja pravi cirkus ....

Niangolan , kolikor se spomnim, je bil v vojni z juvetini. (twiter ? )

Cristante pa je lahko del posla kot le kot posoja , nikakor pa ne kot v deljeno lastništvo. Pob ima potencial postat 30M igralec......

Glede plač pa, lep del plač v Milanu prispevajo tako ali drugače navijači....
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a capcap dne 21. dec 2013 12:43

Jst sem bil za Seedorfa že letos poleti. Če on ne bo dober trener potem nima možnosti nobeden. On je bil glava in arhitekt velikega Milana Ancelottija. Tip je zelo brihten človek in poliglot, kot je rekel Penny. Človek s pravo karizmo, da popelje Milan nazaj vrh. Če pa bo Žberla sedaj odprl še mošnjiček, pa toliko boljše...
Aja...Abbiati je bo podaljšal še za eno leto.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 21. dec 2013 13:04

Se povsem strinjam penny-em...mislim, da prvič :D

Milan ne rabi nekega taktičnega mojstra, milan rabi točno to, kar je povedal penny...odlično pozna tako milan, kot nogomet ki se ga goji v italiji, torej ne bo imel nobenih težav z integracijo, ima tisto, kar imajo sila redki, leaderja v sebi, za razliko od allegrija da veliko na malenkosti(recimo pred kratkim je povedal, da mu veliko pomenijo duhovne vrednote), zopet za razliko od allegrija zna prevzet krivdo na svoja pleča, ne pa se zgovarjat na že ničkolikrat slišano "individual error". Naslednje kar je, njegovi cilji so postavljeni zelo visoki in bo vsekakor želel vcepit igralcem zmagovalno mentaliteto. Da pa govori 6 jezikov, pa je itak takšen skill, ki ne vem če ga premore katerkoli trener. In če se še malo obrnem na berluta, on je čustven človek in če bo imel za krmilom človeka, ki ga spoštuje, je precej možnosti, da bo dal kaj več cekinov za okrepitve. Seedorf je zelo inteligenten človek s karizmo in je odličen motivator...allegri?

Saj jaz se rad pritožujem nad zadevami, ki se mi zdijo napačne, ampak imenovanje seedorfa za trenerja milana pa je celo boljše, kot vrnitev maldinija :inlove:
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost