Napisal/-a Tadej dne 05. jul 2014 21:38
To je to...zdaj pa pokat abateja in constanta. Zdaj imamo res 2 zelo perspektivna de sciglia in vrsaljka, ki lahko igrata na obeh bokih. Rabimo še enega bočnega ob odhodu omenjenih...armero mi je zelo všeč. Opciji bi lahko bla tudi murru in antonelli. Kakorkoli, nekaj se končno premika po šok terapiji(neigranje v evropi), kar sem po tihem upal. Zaccardo, traore, matri, nocerino, birsa in robinho so že več ali manj bivši igralci milana oz. bojo postali v naslednjih dneh. Odkupli nismo taarabta, medtem ko smo pripeljali zastonj alexa, rami bi moral vsak čas postati igralec milana(ne vem, kaj muštrajo). Da ne omenjam, kako hitro so začeli z mercatom...le tako naprej, pa pamet v glavo. Man united pa že cel paničen v začetku mercata in preplačujejo igralce, da glava peče.
Novega golmana pa ne pričakujem, glede na to da imamo že tako preveč igralcev na tej poziciji...abbiati, agazzi, gabriel, copolla. Najbolj me zanima, če se bo zgodilo kaj na relaciji balotelli-berlusconi, ki ga več kot očitno noče v milanu. Nekaj se omenja jacksona martineza iz porta...30M.
Rešit še morajo težavo okoli plač mexes in essiena...essien je tototalno neuporaben, mexes pa bi ob znižanju plače še bil koristen. Rami, alex, mexes in zapata je več kot dovolj za prihajajočo sezono brez evrope. Bonera pa še vedno lahko vskoči, če je treba. Tudi nianga najboljše, da dajo na posojo, ali pa kar prodajo...tip je neresen.
Iturbe se mi nekako zdi predrag, griezmann tudi nič kaj bolj poceni, cerci bi še nekako bil najbolj poceni...cca 20M. In glede na to, da se naj bi gradil italijanski milan, je edina logična rešitev.