Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 09. avg 2014 14:44

Ce smo pripeljali Lopeza, nwm kaj ima tu Perin in zakaj ga je treba diskreditirat tipa "ma kaki Perin,..."

Lopeza sem osebno vesel, a ce se bo Perin se naprej razvijal, nimam nic proti temu da cez dve, tri sezone pride k nam.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Rossonero dne 09. avg 2014 15:20

Odlično, ne morem verjet da lahko končno naredimo kljukico za mesto vratarja, že 10 let nismo imeli nobenega zanesljivega, ki bi bil na na nivoju. Lahko smo si samo predstavljali kako bi bilo imeti enega top, tako kot drugi klubi. In sedaj se bo res pokazalo koliko vpliva ima vratar.
Sedaj imamo še vedno nekaj lukenj v ekipi. Ena izmed večjih je še vedno levi/desni bočni branilec, katerega iščemo in kupujemo že nekako tako dolgo kot vratarja. Omenja se Armera ki je spet povsem povprečen igralec na nekem nivoju Emanuelsona. Še vedno upam da pride kakšen Santon, drugače pa raje vidim da igra Albertazzi, kot pa da ponovno vozimo neke odpadke tipa Armero. Nekateri pravite da je dober igralec, zakaj ga potem Napoli ni odkupil?
Glede desnega krila nevem kaj bi storili, Cerci je sicer precenjen ampak je vsaj na ustreznem nivoju, potem pa nam še Real Isca posodi z možnostjo odkupa pa bi blo to to :D
Uporabniški avatar
Rossonero
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 09. avg 2014 19:19

Vesel sem tako Lopeza, kot Armera. Da je slednji neki odpadek, je po moje total bv govoriti, ker tip je nadgradnja Emanuelsona brez pomisleka, pa tudi na SP je bil po mojem mnenju eden boljših igralcev tako Kolumbije, kot na svoji poziciji.

Drugače pa se strinjam, za desno krilo Cerci ali Campbell in kakšnega Isca, pa je ta ekipa povsem konkurenčna!
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 09. avg 2014 19:21

Isco so mokre sanje. Če bi prišel bi to bilo to, ne nucamo niti krila več, sploh če pride Taarabt nazaj. Imamo Elsha, Menez, Niang, Taarabt, pa Balo po potrebi lahko igra tudi na desni. Imamo le Serie A in tistih par tekem v Pokalu. Pomoje bi bilo letos boljše da bi bil občutno zmanjšan kader kar se tiče števila. Je pa res da poškodbe pri nas nikoli ne počivajo.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a IL DIAVOLO dne 09. avg 2014 19:25

Armero na nivoju Emanuelsona? Bi te vprašal na katerem planetu je kaj takega možno, ampak že v naslednjem stavku si omenil Santona, tako da se vidi da imaš neke svoje kriterije po katerih sodiš kvaliteto igralcev. Upam samo, da smo zdej s tem dealom D.Lopeza dobili tudi v bodoče kaj maneverskega prostora pri vodstvu Reala za Isca, ki gotovo nima pred sabo dobre sezone v kolikor ostane v Madridu. Če že moram zbirati med njim in Cercijem gladko zberem Isca, čeprav naj bi že bil sklenjen okviren dogovor glede prestopa Cercija med Gallianijem in Cairom. Za Taarabta pa sem tudi optimist, ker dvomim da bi tistih 5 milijonov predstavljalo resen problem.
IL DIAVOLO
Legenda Milana

Kraj: Gorica

OdgovorNapisal/-a capcap dne 09. avg 2014 19:34

Glede Armera se bom sam raje vzdržal, ker sem se v preteklosti prehitro navdušil tako nad Emanuelsonom, kot tudi Constantom, nato pa se je izkazalo da sta oba rupe v obrambi. Armero je bil pri Udineseju bomba (v napadu), toda če ne bo znal pokrivat nismo dosti naredili. Sem bom raje pustil presenetit/razočarat in počakal 5 tekem da vidim kaj je z njim.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 09. avg 2014 20:02

Nevem, če pride Taarabt, potem pomoje ne bo prišel še Cerci, pol bi bilo potrebno že koga prodat v napadu (Hondo?). Pa tut, nevem če ni boljše, če bi prišel po dobri ceni za krilo Taarabt, ki se je kar izkazal in se nameni večja vsota denarja za kakšnega kreativca za sredino, kot pa da se skešira za Cercija. Najboljše bi bilo jasno, če bi bilo možno oboje, Cerci + dober vezist (ne Džemaili itd), sam vprašanje kako je s financami. Razen, če se misli Taarabta nazaj bolj na sredino vlečt....
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a kelcinho dne 09. avg 2014 20:39

Slika

+ Rami (4,25 mio.), Agazzi :D
Zadnjič spremenil kelcinho, dne 09. avg 2014 20:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kelcinho
Zlata žoga

OdgovorNapisal/-a Rossonero dne 09. avg 2014 20:53

Ma če se lahko pripelje Taarabta za drobiž se ga mora nujno vzet in prečrtat Cercija, razlika v kvaliteti je majhna, no pa tudi Taarabt če ima razčiščeno v glavi zna bit še zelo dober igralec, prihranili bi pa sigurno 15m katere bi lahko investirali v Iscota. Glede Armera sem svoje mnenje povedal, sedaj pa se nebom kregal ampak enako kot capcap počakal nekaj krogov pa bomo potem videli, ampak trenutno sem zelo pesimističen.
Uporabniški avatar
Rossonero
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Juice dne 09. avg 2014 21:29

Taarabt bi pomoje lahko komot igral v sredini namesto Saponare. Za teh par milijonov bi bila škoda, če ga ne vzamemo.
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost