Mercato 2014

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2014

OdgovorNapisal/-a taura dne 28. dec 2013 11:57

_IKE_ je napisal/-a:
capcap je napisal/-a:
_IKE_ je napisal/-a:na red black forumu je nekdo izpostavil zanimivo vprašanje glede cristanteja in 50%

Kaj bo v primeru če nek ita klub odkupi 50% cristanteja od celina ?

Enostavno vprašanje, vsaj za tiste, ki redno spremljajo dogajanje okoli Milana ali pa Serie A.
Ko klub proda polovico igralca eni ekipi, si poleg tega zagotovi še pravico odkupa pred tretjo ekipo. So se seveda dogajali tudi nasprotni primeri, toda vsak resen klub bo dal to klavzulo v sporazum.

Zadnje čase je Milan vse kaj drugega.....

Očitno se mi je mudilo pa nisem zadeve dokončal, moral bi zapisat:

Kaj bo v primeru če nek ita klub (roma, Inter ali juve ) kupi drugo polovico od celina ? Odgovor : Milan bo za male pare posredno okrepil konkurenco

According to La Stampa, Torino has chose Riccardo Saponara as a counterpart for Danilo D'Ambrosio going to Milan.

:x

če bi se kdorkoli zanimal za polovico cristanteja potem mamo mi prednost da ga odkupimo pred njimi, tko kkr je napisu capcap se ponavadi da u klavzulo da mata ekipi ki si lastita igralca prednost odkupa pred neko tretjo ekipo. sicer pa če nam roma spelje radjo itak nebo treba skrbet za cristanteja. kar se tiče d'ambrosia pa se mi zdi čudno da bi ponujali saponaro za igralca ka se mu čez pol leta izteče pogodba in je free agent. nevem no, bomo vidli kaj se bo zgodilo samo za moje pojme je to kar poroča la stampa bullsh*t

Trabzonspor offered €3m for Lazio's Floccari, if they sold him they'd be looking for a striker and Matri is on top of their interest.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 28. dec 2013 14:02

taura je napisal/-a:
Trabzonspor offered €3m for Lazio's Floccari, if they sold him they'd be looking for a striker and Matri is on top of their interest.

pozno božično darilo :devil: ?
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a capcap dne 28. dec 2013 14:28

taura je napisal/-a:
_IKE_ je napisal/-a:
capcap je napisal/-a:
_IKE_ je napisal/-a:na red black forumu je nekdo izpostavil zanimivo vprašanje glede cristanteja in 50%

Enostavno vprašanje, vsaj za tiste, ki redno spremljajo dogajanje okoli Milana ali pa Serie A.
Ko klub proda polovico igralca eni ekipi, si poleg tega zagotovi še pravico odkupa pred tretjo ekipo. So se seveda dogajali tudi nasprotni primeri, toda vsak resen klub bo dal to klavzulo v sporazum.

Zadnje čase je Milan vse kaj drugega.....

Očitno se mi je mudilo pa nisem zadeve dokončal, moral bi zapisat:

Kaj bo v primeru če nek ita klub (roma, Inter ali juve ) kupi drugo polovico od celina ? Odgovor : Milan bo za male pare posredno okrepil konkurenco

According to La Stampa, Torino has chose Riccardo Saponara as a counterpart for Danilo D'Ambrosio going to Milan.

:x

če bi se kdorkoli zanimal za polovico cristanteja potem mamo mi prednost da ga odkupimo pred njimi, tko kkr je napisu capcap se ponavadi da u klavzulo da mata ekipi ki si lastita igralca prednost odkupa pred neko tretjo ekipo. sicer pa če nam roma spelje radjo itak nebo treba skrbet za cristanteja. kar se tiče d'ambrosia pa se mi zdi čudno da bi ponujali saponaro za igralca ka se mu čez pol leta izteče pogodba in je free agent. nevem no, bomo vidli kaj se bo zgodilo samo za moje pojme je to kar poroča la stampa bullsh*t

Če gre Saponara v Torino, gre samo za polletno posojo. Nato pride nazaj k nam, tukaj delno lastništvo odpade, ker je igralec itak še v polovični lasti Empolija.

Dobro IKE, lahko smo rezultatsko res slabi, toda katerega igralca smo mi izgubili na takšen način, ki se je nato izkazal za vrhunskega?
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 28. dec 2013 14:34

capcap je napisal/-a:...katerega igralca smo mi izgubili na takšen način, ki se je nato izkazal za vrhunskega?

Tako na hitro se spomnem Gourcuffa, ki je zablestel pri Bordeauxu. Pa tudi Aubameyang je sedaj pri Dortmundu in kolikor spremljam igra več kot solidno. Če se ne motim je bil tudi Alaba v mladinskih selekcijah Milana... To je s prve na hitro, verjetno je še mariskateri dober nogometaš splaval drugam.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 28. dec 2013 14:45

Kaj pa je s tem govoricam da je Mario na prodaj? Kdo nam bo sploh še "kvaliteten" igral?
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 28. dec 2013 14:58

Z uadne strani so že zanikali to novico
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 28. dec 2013 15:00

^^

Nič od tega ni res:

KLIK
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a capcap dne 28. dec 2013 15:04

korencek66 je napisal/-a:
capcap je napisal/-a:...katerega igralca smo mi izgubili na takšen način, ki se je nato izkazal za vrhunskega?

Tako na hitro se spomnem Gourcuffa, ki je zablestel pri Bordeauxu. Pa tudi Aubameyang je sedaj pri Dortmundu in kolikor spremljam igra več kot solidno. Če se ne motim je bil tudi Alaba v mladinskih selekcijah Milana... To je s prve na hitro, verjetno je še mariskateri dober nogometaš splaval drugam.

Kje je danes Gourcuff? Mislim da v Milanu ne bi delal razlike. Eno dobro sezono je imel pri Bordoju in potem propad. Sploh pa je imel igralec glavno besedo pri tem in odločil se je za Francoze. Šlo je za to, ker mu Milan ni zagotovil mesta v prvi enajsterici in prav je tako. Za minutažo in dres se moraš potruditi, ne pa da se nekaj obljublja na blef.

Ambameyang je bil mladi talent, ki žal ni dobil prostora. Pri Milanu bi sedaj sigurno igral, toda ne morem reči da se mi kolca po njem. V njega pač klub ni verjel, toda mislim da ga nismo izgubili samo zato ker ga je drugi klub imel pravico odkupiti.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Liedholm dne 28. dec 2013 15:21

Če se mi strinjamo s prodajo Cagliarijevega dela, potem se lahko ta delež drugemu klubu proda
Uporabniški avatar
Liedholm
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 28. dec 2013 15:31

Aubameyanga smo prodali za takrat za njega kar veliki 1,5mio€, po tem ko je par sezon neuspešno igral kot posojen v Franciji in zadeval po par golov na sezono. Pač je eksplodiral po tem ko smo ga prodali, do takrat je vse kazalo, da bo samo še en "talent"

Alaba pa ni bil nikoli v Milanu...
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost