_IKE_ je napisal/-a:capcap je napisal/-a:_IKE_ je napisal/-a:na red black forumu je nekdo izpostavil zanimivo vprašanje glede cristanteja in 50%
Kaj bo v primeru če nek ita klub odkupi 50% cristanteja od celina ?
Enostavno vprašanje, vsaj za tiste, ki redno spremljajo dogajanje okoli Milana ali pa Serie A.
Ko klub proda polovico igralca eni ekipi, si poleg tega zagotovi še pravico odkupa pred tretjo ekipo. So se seveda dogajali tudi nasprotni primeri, toda vsak resen klub bo dal to klavzulo v sporazum.
Zadnje čase je Milan vse kaj drugega.....
Očitno se mi je mudilo pa nisem zadeve dokončal, moral bi zapisat:
Kaj bo v primeru če nek ita klub (roma, Inter ali juve ) kupi drugo polovico od celina ? Odgovor : Milan bo za male pare posredno okrepil konkurenco
According to La Stampa, Torino has chose Riccardo Saponara as a counterpart for Danilo D'Ambrosio going to Milan.
če bi se kdorkoli zanimal za polovico cristanteja potem mamo mi prednost da ga odkupimo pred njimi, tko kkr je napisu capcap se ponavadi da u klavzulo da mata ekipi ki si lastita igralca prednost odkupa pred neko tretjo ekipo. sicer pa če nam roma spelje radjo itak nebo treba skrbet za cristanteja. kar se tiče d'ambrosia pa se mi zdi čudno da bi ponujali saponaro za igralca ka se mu čez pol leta izteče pogodba in je free agent. nevem no, bomo vidli kaj se bo zgodilo samo za moje pojme je to kar poroča la stampa bullsh*t
Trabzonspor offered €3m for Lazio's Floccari, if they sold him they'd be looking for a striker and Matri is on top of their interest.