Mercato 2016

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2016

OdgovorNapisal/-a taura dne 25. jun 2016 00:02

Tudi Mahrez je dve leti nazaj igral v drugi francoski ligi in Vardy bi ti par let nazaj menju olje pri avtu :))
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 25. jun 2016 12:55

naj mi se zdej ce hoceta oba skupaj
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a kleemeen dne 25. jun 2016 13:39

Namigovanja naj bi dali 15-20 milijonov za Pjaco? Resno? Tip ne izstopa niti v slabi hrvaški ligi, kaj šele kaj več! Redki so izstopali, pa sem imel priložnost v živo videti veliko njih. Vsekakor pa Pjaca ni med njimi. Poleg tega pa 15 milijonov?? Po eni strani prodajamo mladeniče, italijanske reprezentante za manjše zneske poskušamo pa pripeljati povprečneže iz hrvaške lige za 20 milijonov?? Dajmo se vsi skupaj vprašati kam to pelje??? Pjaca bo mogoče kdaj uspel, a ne v takšni situaciji kot je trenutno naš klub, ki potrebuje igralce svetovnega formata ne pa t.i. zvezdnike hrvaške lige.
kleemeen
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a cofko11 dne 25. jun 2016 14:47

seveda da rabimo world class igralca. ampak bo treba skesirat 40m+ , drugace ne bo nic
Uporabniški avatar
cofko11
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a taura dne 26. jun 2016 20:18

kleemeen je napisal/-a:Namigovanja naj bi dali 15-20 milijonov za Pjaco? Resno? Tip ne izstopa niti v slabi hrvaški ligi, kaj šele kaj več! Redki so izstopali, pa sem imel priložnost v živo videti veliko njih. Vsekakor pa Pjaca ni med njimi. Poleg tega pa 15 milijonov?? Po eni strani prodajamo mladeniče, italijanske reprezentante za manjše zneske poskušamo pa pripeljati povprečneže iz hrvaške lige za 20 milijonov?? Dajmo se vsi skupaj vprašati kam to pelje??? Pjaca bo mogoče kdaj uspel, a ne v takšni situaciji kot je trenutno naš klub, ki potrebuje igralce svetovnega formata ne pa t.i. zvezdnike hrvaške lige.

Pjaca ni ravno povprečnež, je kr pomemben člen prve 11. pri Dinamu in povej mi, kje si pa še vidu da bi Mamić spustu kakega talenta za pod 15m€? Tudi za Kovačića bi lahko u tem primeru reku da je biu le povprečnež pa poglej kje je zdaj in kak je njegov market value. Isto velja za Brozovića, pa poglej kako ga hočejo klubi ala Arsenal in podobni. Pjaca je talent, o tem ni dvoma, je zelo prilagodljiv igralec glede na to da lahko igra tako na levem kot tudi na desnem krilu, Dinamo pa ga je uporabljal tudi kot CF ter kot napadalnega vezista in povsod se je dobro znašel. Oprosti samo trenutno je market tako zjeban da enostavno za igralca takega kova moraš dati 15-20m€. Se pa strinjam s tem da trenutno bolj potrebujemo igralce, ki bi takoj zasedli mesto v prvi postavi in ne talente na katere se lahko računa v prihodnjih letih..
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a kleemeen dne 26. jun 2016 21:35

taura je napisal/-a: Pjaca ni ravno povprečnež, je kr pomemben člen prve 11. pri Dinamu in povej mi, kje si pa še vidu da bi Mamić spustu kakega talenta za pod 15m€? Tudi za Kovačića bi lahko u tem primeru reku da je biu le povprečnež pa poglej kje je zdaj in kak je njegov market value. Isto velja za Brozovića, pa poglej kako ga hočejo klubi ala Arsenal in podobni. Pjaca je talent, o tem ni dvoma, je zelo prilagodljiv igralec glede na to da lahko igra tako na levem kot tudi na desnem krilu, Dinamo pa ga je uporabljal tudi kot CF ter kot napadalnega vezista in povsod se je dobro znašel. Oprosti samo trenutno je market tako zjeban da enostavno za igralca takega kova moraš dati 15-20m€. Se pa strinjam s tem da trenutno bolj potrebujemo igralce, ki bi takoj zasedli mesto v prvi postavi in ne talente na katere se lahko računa v prihodnjih letih..

Hotel sem povedati, da kar podrobno spremljam hrvaško ligo in si tudi uživo ogledam par tekem na sezono. Pjaca me osebno nikakor ne prepriča. Imel sem priliko gledati kar nekaj igralcev, ki so dejansko izstopali iz množice povprečnih (Kramarič, Sammir (dokler se mu je dalo), Sharbini (v mlajših letih)) in Pjaco nebi uvrstil ob bok omenjenim. Ah dej no, kaj pa je Kovačič pokazal do sedaj na najvišjem nivoju? Par dobrih tekem v Interju in sedenje na klopi v Realu? Je pa Inter vsekakor sklenil izredno kupčijo. Brozovič pa preseneča, vsaj mene :) Ja res je market zjeban, a za 20 milijonov lahko pripelješ kaj boljšega oz. bolj preverjenega, ne pa Pjaco ki je do sedaj igral le v slabi hrvaški ligi. Na drugi strani pa prodaš italijanskega reprezentanta, ki se je dokazal v italijanski ligi za 13 milijonov? Logika? Pjaca bi bil super nakup za dopolnitev ekipe, npr. Juve, saj bi prinesel širino v ekipo, medtem ko bi se ga v naši (pod)povprečni ekipi vrglo v ring z ogromnimi pričakovanji in s težo 20 milijonov na hrbtu ter od njega pričakovalo da sam nosi ekipo.
kleemeen
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 26. jun 2016 23:07

Kaj pa je kramaric pokazal izven hrvaske lige? Nic od nic
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a taura dne 27. jun 2016 08:29

Spet nemores primerjat Pjaco s Sharaawyjem. Stephan je bil zadnji dve sezoni prevec poskodovan, v monacu ni pokazal nic, zakaj bi nekdo placal 20+ miljonov za takega igralca? Pjaca pac drzi ceno ker se Mamicu ne gre da bi igralca prodal, enostavno caka na nekoga ki se bo skesiru :) dejstvo pa je da bomo tezko pripeljali preverjene dobre igralce ker ne igramo v evropi, niti nevemo kdo bo ekipo treniral in zadnji par let je klub totalen cirkus..tko da me vidim razloga s čim bi pritegnili da se nam pridruzi kaka zvezda :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 27. jun 2016 10:23

@taura :

Novi lastnik z veliko denarja, princip ala psg/ city .....
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a vsemogočni dne 27. jun 2016 13:39

MEni že s tem, da smo podaljšali igralca kot je Montolivo kar dosti pove o apetitih Milana za v prihodnost. Mislim s čim si tako povprečni igralec, ki še po vrhu vsega dela neke zdrahe zasluži da je na čelu Milana...to veta menda samo Galliani in Silvio...
Uporabniški avatar
vsemogočni
Član Kluba navijačev

Kraj: blizu Ptuja

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost