taura je napisal/-a:...hvala bogu Silvio ne skoči za prvim ponudnikom ampak mal razmisli in hoče naredit nek plan da bojo klub furali naprej...
korencek66 je napisal/-a:taura je napisal/-a:Silvio mogoče dela že par let preveč plane, zato pa smo tam kjer smo. S Silviom dvomim, da bomo še kdaj prvaki, vprašanje če bomo sploh še prišli v ligo prvakov. Medtem ko vsi vi, ki podpirate Berlusconija, pišete kako "pametno" bo sedaj prodal klub, se vidi že od daleč, da do tega verjetno ne bo prišlo. To se je pisalo lani in predlani, pa vedno isto kao neke kvazi pogodbe in penali, na koncu pa nič. No pravzaprav na koncu pripelje presidente eno velikooo okrepitev, ki je bolj v rangu Sassuola in podobnih, ter s tem poskuša pomiriti večino navijačev. No ja, pravzaprav je Sassuolo lani zaključil pred nami, tako da verjetno tak igralec ni slab nakup?
Roko na srce, če ne bo nekih kvalitetnih okrepitev tudi z Montello ne bomo končali med top 3. Za okrepitve sta pa odgovorna Berlusconi in Galliani, torej je bolj ali manj njuna krivda, če spet ne bomo v LP. Se zgodi, da eno leto velik klub ne pride v LP, ampak da te tam ni 5 let, no potem pač več nisi velik klub. No pravzaprav nas 10 let ni tam. Leta 2007 smo zmagali, potem pa par let igrali obrobno vlogo, kot nekakšen Basel, s tem da Basel je še občasno dandanes tam, nas pa ni. Lahko se tolažimo s spomini, da smo bili veeeeelik klub, ampak žal to je tako, kot bi nekoč bil milijonar, sedaj pa revež. Verjetno za večino bolj slaba tolažba.
Mi je vseeno kdo je predsednik in lastnik Milana, dokler ima ta oseba neke plane in je odkrit in pošten do navijačev. Oprostite ampak Berlusconi že 10 let ne ve kaj počne, pravzaprav se niti ne zanima za Milan, o tem da o njegovem iskrenem odnosu do navijačev ne govorim.
Marco je napisal/-a:Na bruhanje mi gre vse tole, zdaj se bo na koncu prodalo Bacco, potem pa zadnji dan prestopnega roka pripeljalo kako ime v zatonu, ali pa še to ne...Kaki klub smo, bivši napadalec Gorice kot glavna violina v napadu hahaha, ko gledam tale banner na vrhu foruma s Ševo,van Bastnom,Kakajem, Maldinijem in stricem, ki ga ne poznam, se mi obrača želodec, ko primerjam to z laladulo,kučko,Poli salamo itd...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost