Ma Schweini so le sanje, njegova letna plača znaša okoli 10m€, nevem zakaj bi se odpovedu vsaj polovici da bi lahko igral za klub ki ne nastopa v evropi..nerealna tarča
Mario Pašalić ima jutri zdravniške, prihaja na posojo brez možnosti odkupa, Chelseaju bomo za posojo dali 1m€..gre za vezista ki lahko igra povsod, od zadnjega veznega do napadalnega vezista. Ima 21 let, zadnji dve sezoni pa je preživel na posoji v Elcheju v La Ligi ter Monacu v Ligue 1..obe leti je veliko igral, lani je sicer staknil poškodbo hrbta ki pa je sedaj že mimo..no ja po eni strani mi je uredu da ga pripeljemo, po drugi strani se mi zdi pa brezveze ker je posoja brez kakršnekoli klavzule za odkup kar pomeni da bo Locatelli oz. kak drug mladinec prikrajšan pri igralnem času
Zadnjič spremenil taura, dne 25. avg 2016 08:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsi mediji pišejo da ni nobene odkupne klavzule, imeli bomo le prvo opcijo pri nakupu oz. če ka bo kdorkoli hotel kupit bomo lahko mi izenačili ponudbo in bo šel k nam..torej nekaj malega dobimo, ni samo posoja ampak daleč od tega da je to kaka odkupna klavzula