Mercato 2016

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2016

OdgovorNapisal/-a besinho dne 01. sep 2016 17:47

Dajmo vsem priložnost, pa pljuvajmo po nekaj krogih, če ne bo rezultatov. Lepo bi bilo držati priključek s tretjim-četrtim mestom do januarja. Ekipa v svojem maksimumu je vsaj solidna, tudi trener mi je zaenkrat zelo všeč in mislim, da je med njim in igralci dobra kemija. Z Soso, Pašaličem in Fernandezom smo dobili svežino tam kjer smo jo najbolj potrebovali. Sedaj, če se oni izkažejo za pomembne igralce in pa, da se obramba spravi k sebi (predvsem boki!) potem lahko brez težav premagujemo tiste "male ekipe" in zmagamo tudi kak derbi.
Uporabniški avatar
besinho
Član Kluba navijačev

Kraj: Škofja Loka

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 01. sep 2016 20:01

V kratkem si povedal vse. Dajmo jim čas!
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a kleemeen dne 02. sep 2016 12:42

Katastrofalen prestopni rok! Že tako NEKVALITETNO moštvo nismo okrepili niti na eni sami poziciji. Vse vredu in prav, dajmo prišlekom čas, a če realno pogledamo nihče izmed njih ni okrepitev v pravem pomenu besede (katerih tako ali tako ni že nekaj let). Vse je le krpanje in kopičenje igralcev ter pokazatelj kako NENAČRTNO deluje naš klub že nekaj let. Sam iti od enega prišleka, z izjemo Susa, ne pričakujem dosti...nažalost...
Ta prestopni rok pa je pokazatelj kako NESPRETNI prodajalci smo postali, dejansko ne znamo več prodajati igralcev. ElSha za smešno ceno (pa je italijanski reprezentant!), Matri zastonj (12milijonov smo dali zanj, od njega nismo dobii nič!), Menez zastonj (?!?). Nekateri ste optimisti in pričakujete čudeže pozimi. Resno? Kateri klub bo sredi sezone prodajal dobre igralce? In pa kateri igralec bo želel v klub brez Evrope, vizije in z zaostankom 10-15 točk za vodilnim? NIHČE.
Poglejte kako načrtno deluje Juve. Prišli so iz Serie B, sedaj pa so svetlobna leta pred konkurenco. Dejstvo, da se ob njem globoko zamisliš... Poglejte kakšno ekipo, oz. dve imajo. Njihova rezervna ekipa, bi brez problema prvenstvo končala v samem vrhu. Žalostno kam smo padli, žalostno s čim smo zadovoljni, žalostno da se tolažimo s tranzicijo in pomlajevanjem kluba ki traja že nekaj let...žalostno...
kleemeen
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a svarog dne 02. sep 2016 13:14

Ja res je, da juve naredil odlično delo. Pa če mi zamerite ali ne, upam da letos poberejo kanto v lp, v naši ligi jo bojo ravno tako. Pa dovolj o njih. Kar se tiče pa nas, pa bi rekel tole: potrpljenje. Klub je prodan in to celo državi, ki ima enormno denarja in željo zavladati še na nogometnem področju. In to mi daje upanje. Nič se ne bo spremenilo čez noč, se pa sigurno bo. Dajmo ekipi čas, realno mislim, da če bo vse ok, lahko ciljamo na 4 mesto. Potem smo nazaj v eu in bo klub bolj zanimiv za igralce.
Torej če bi se tak mercato naredil pod bungobungo, bi to jaz osebno videl kot, da nas spet vlečejo za nos, tako pa bom potrpežljivo upal.
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a taura dne 02. sep 2016 14:56

kleemeen je napisal/-a:Katastrofalen prestopni rok! Že tako NEKVALITETNO moštvo nismo okrepili niti na eni sami poziciji. Vse vredu in prav, dajmo prišlekom čas, a če realno pogledamo nihče izmed njih ni okrepitev v pravem pomenu besede (katerih tako ali tako ni že nekaj let). Vse je le krpanje in kopičenje igralcev ter pokazatelj kako NENAČRTNO deluje naš klub že nekaj let. Sam iti od enega prišleka, z izjemo Susa, ne pričakujem dosti...nažalost...
Ta prestopni rok pa je pokazatelj kako NESPRETNI prodajalci smo postali, dejansko ne znamo več prodajati igralcev. ElSha za smešno ceno (pa je italijanski reprezentant!), Matri zastonj (12milijonov smo dali zanj, od njega nismo dobii nič!), Menez zastonj (?!?). Nekateri ste optimisti in pričakujete čudeže pozimi. Resno? Kateri klub bo sredi sezone prodajal dobre igralce? In pa kateri igralec bo želel v klub brez Evrope, vizije in z zaostankom 10-15 točk za vodilnim? NIHČE.
Poglejte kako načrtno deluje Juve. Prišli so iz Serie B, sedaj pa so svetlobna leta pred konkurenco. Dejstvo, da se ob njem globoko zamisliš... Poglejte kakšno ekipo, oz. dve imajo. Njihova rezervna ekipa, bi brez problema prvenstvo končala v samem vrhu. Žalostno kam smo padli, žalostno s čim smo zadovoljni, žalostno da se tolažimo s tranzicijo in pomlajevanjem kluba ki traja že nekaj let...žalostno...

Prvo kot prvo..letos je bil super prestopni rok ker smo končno dobili trenerja v pravem pomenu besede. Brez raznih Tassottijev in Inzaghijev (pa brez zamere do obeh ampak enostavno nista zrela da bi vodila klub kot je Milan), končno nekdo ki se je že dokazal v ligi, ima lep in gledljiv nogomet in prinaša tudi rezultate. Se strinjam, okrepitve niso baš neki, čeprou Sosa zna lepo presenetit, Lapadula je tud še en velik uprašaj ker lahko postane igralec kot je Di Natale, glavno je da smo zadržali Bacco, Romagnolija in Donnarummo. Glede na to kaj se je dogajalo v zadnjih letih smo lahko več kot zadovoljni da je končno mimo en prestopni rok kjer smo zadržali svoje najboljše igralce in jih nismo forsirali iz kluba zato da bi lahko nato pripeljali neke brezveznike in krpali ekipo. Keša v tem prestopnem roku ni bilo, to se je vedelo ampak smo useeno pripeljali 2 solidna vezista (kar je en velik čudež) ki sta definitivno dvignila kvaliteto..vsaj nebo treba gledati Polija kako se brezglavo goni levo in desno po igrišču. Spet nevem od kje tebi da bomo pozimi 10-15 točk za vodilnim? Bomo še videli, zaenkrat smo kazali dobre prestave (ja, pokasirali smo 6 komadov v prvih dveh tekmah ampak to ni merilo), poišči mi na kateri tekmi proti velikim ekipam smo se nazadnje vrnili po zasotanku 2:0? Montella je pravi človek za našo ekipo, verjamem da bo dosegu velike rezultate ampak trenutno ma limitirano moštvo, bomo pa zato pripeljali kako bolj zveneče ime pozimi oz. naslednje poletje. Sej če si zdej 5 let trpeu in gledu katastrofalni kader in katastrofalne tekme Milana pa ja lahko potrpiš še kako sezono? V enem letu se nebomo vrnli nazaj na vrh ampak bo potrebno še par sezon in postopno grajenje ekipe :) In ja Juventus je lep primer kako se s pravilnim managementom in s pametnim ulaganjem dnarja zgradi ekipo ki konkurira v najbolj prestižnih tekmovanjih. Žal tega naša uprava ni bila zmožna, bomo pa videli sedaj kako bo s Kitajci, verjamem da slabše kot je zdej nemore bit, razen če jim res ni mar do dnarja in bojo brezglavo ulagali v klub. Ampak glede na to kake majo plane s klubom nekako dvomim da bo šlo v tej smeri..treba je imet samo potrpljenje, potrpljenje in še enkrat potrpljenje :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 02. sep 2016 15:40

Ko smo nekaj let poslušal o letu NIČ, je to sedaj res prišlo....

p.s čelavi je še v klubu ?
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 02. sep 2016 15:55

Raje bi teh 15 mio € obdržali namesto, da smo jih potrošili za nič, ali pa bi pripeljali raje samo enega perspektivnega (npr. Rog je šel v Napoli za 16,5 mio €). Ne mi zdaj, da smo lahko zelooo zadovoljni, da smo obdržali tri igralce, ker to ni noben hud presežek, s katerim bi se lahko hvalili pred ostalimi klubi...
Montella je trener, meni vsekakor boljši od Siniša in me veseli, da moštvo vodi italijanski trener. Ampak ne mi s tem, kako je treba dati še ne vem koliko časa ekipi. Več kot očitno smo v 2 krogih dobili "samo" 6 komadov v svojo mrežo in "samo" 3 rdeče kartone. No načeloma je res "samo", ker bi povsod lahko bila številka večja. Žal sama ekipa ni nič boljša od lanske...
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 02. sep 2016 17:20

korencek66 je napisal/-a:Raje bi teh 15 mio € obdržali namesto, da smo jih potrošili za nič, ali pa bi pripeljali raje samo enega perspektivnega (npr. Rog je šel v Napoli za 16,5 mio €). Ne mi zdaj, da smo lahko zelooo zadovoljni, da smo obdržali tri igralce, ker to ni noben hud presežek, s katerim bi se lahko hvalili pred ostalimi klubi...
Montella je trener, meni vsekakor boljši od Siniša in me veseli, da moštvo vodi italijanski trener. Ampak ne mi s tem, kako je treba dati še ne vem koliko časa ekipi. Več kot očitno smo v 2 krogih dobili "samo" 6 komadov v svojo mrežo in "samo" 3 rdeče kartone. No načeloma je res "samo", ker bi povsod lahko bila številka večja. Žal sama ekipa ni nič boljša od lanske...

No kaj bi izboljšu če bi pripeljali ali Roga ali Paredesa in nobenega drugega? To, da bi biu prva menjava v vezni liniji vsemogočni Poli. In povej mi, so ti bli usi trije rdeči kartoni čisti in zasluženi? Meni ne :) in glede igre smo veliko napredovali, no pa sej nima veze pametovat, bomo videli kako bo do novega leta :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 02. sep 2016 19:39

taura je napisal/-a:No kaj bi izboljšu če bi pripeljali ali Roga ali Paredesa in nobenega drugega? To, da bi biu prva menjava v vezni liniji vsemogočni Poli.

Oprosti, ampak Sosa in Fernandez nista nič kaj pretirano boljša od Polija in verjamem da bo čas to tudi pokazal. Rog ali Paredes pa sta vsaj potencial. Kot sem rekel raje bi obdržali 15 mio, ali pa kupili potencial, kot da smo ga samo zapravili za "nič". To je moje mišljenje in pogled, vsem ki pa se zdita Sosa in Fernandez nadgraditev pa super.

taura je napisal/-a:In povej mi, so ti bli usi trije rdeči kartoni čisti in zasluženi? Meni ne :) in glede igre smo veliko napredovali, no pa sej nima veze pametovat, bomo videli kako bo do novega leta :)

So bili opravičeni. Niang in Paletta sta bila izključena povsem po pravilih. Izključitev Kucke je bila mogoče res pretirana, ampak ne moremo reči nezaslužena. Romagnolija ne bom omenjal.
Tudi jaz srčno upam, da bomo do novega leta držali ritem in razvijali idejo in igro. Ampak glede na trenutno statistiko in naše zadnje sezone, bo to težko. Tudi meni se zdi, da nekaj od igre smo pokazali, napram lani. Ampak žal ni kvalitete skozi celotno igro in potem smo kaznovani, kar pa nas lahko hitro pripelje do lanskoletnih predstav.
Skratka sem Milanista in kot vsi, upam da nam se odpre, pa da se vrnemo slej kot prej v LP, kamor sodimo.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a besinho dne 03. sep 2016 11:07

Igralci niso krivi, da je ekipa taka. Kader je kakršen je, denar pride od uradnega prevzema naprej in treba se je s tem sprijaznit. Najprej naj okrepitve odigrajo kakšno minuto pa bomo potem sodili. Meni je najbolj pomembno, da vsak, ki je sedaj del ekipe pokaže svoj maksimum in grize travo na igrišču vsako tekmo. Čudežev v tem trenutku ne gre pričakovat.
Uporabniški avatar
besinho
Član Kluba navijačev

Kraj: Škofja Loka

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost