kleemeen je napisal/-a:Katastrofalen prestopni rok! Že tako NEKVALITETNO moštvo nismo okrepili niti na eni sami poziciji. Vse vredu in prav, dajmo prišlekom čas, a če realno pogledamo nihče izmed njih ni okrepitev v pravem pomenu besede (katerih tako ali tako ni že nekaj let). Vse je le krpanje in kopičenje igralcev ter pokazatelj kako NENAČRTNO deluje naš klub že nekaj let. Sam iti od enega prišleka, z izjemo Susa, ne pričakujem dosti...nažalost...
Ta prestopni rok pa je pokazatelj kako NESPRETNI prodajalci smo postali, dejansko ne znamo več prodajati igralcev. ElSha za smešno ceno (pa je italijanski reprezentant!), Matri zastonj (12milijonov smo dali zanj, od njega nismo dobii nič!), Menez zastonj (?!?). Nekateri ste optimisti in pričakujete čudeže pozimi. Resno? Kateri klub bo sredi sezone prodajal dobre igralce? In pa kateri igralec bo želel v klub brez Evrope, vizije in z zaostankom 10-15 točk za vodilnim? NIHČE.
Poglejte kako načrtno deluje Juve. Prišli so iz Serie B, sedaj pa so svetlobna leta pred konkurenco. Dejstvo, da se ob njem globoko zamisliš... Poglejte kakšno ekipo, oz. dve imajo. Njihova rezervna ekipa, bi brez problema prvenstvo končala v samem vrhu. Žalostno kam smo padli, žalostno s čim smo zadovoljni, žalostno da se tolažimo s tranzicijo in pomlajevanjem kluba ki traja že nekaj let...žalostno...
korencek66 je napisal/-a:Raje bi teh 15 mio € obdržali namesto, da smo jih potrošili za nič, ali pa bi pripeljali raje samo enega perspektivnega (npr. Rog je šel v Napoli za 16,5 mio €). Ne mi zdaj, da smo lahko zelooo zadovoljni, da smo obdržali tri igralce, ker to ni noben hud presežek, s katerim bi se lahko hvalili pred ostalimi klubi...
Montella je trener, meni vsekakor boljši od Siniša in me veseli, da moštvo vodi italijanski trener. Ampak ne mi s tem, kako je treba dati še ne vem koliko časa ekipi. Več kot očitno smo v 2 krogih dobili "samo" 6 komadov v svojo mrežo in "samo" 3 rdeče kartone. No načeloma je res "samo", ker bi povsod lahko bila številka večja. Žal sama ekipa ni nič boljša od lanske...
taura je napisal/-a:No kaj bi izboljšu če bi pripeljali ali Roga ali Paredesa in nobenega drugega? To, da bi biu prva menjava v vezni liniji vsemogočni Poli.
taura je napisal/-a:In povej mi, so ti bli usi trije rdeči kartoni čisti in zasluženi? Meni nein glede igre smo veliko napredovali, no pa sej nima veze pametovat, bomo videli kako bo do novega leta
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost