gogi94 je napisal/-a:Sam kakšen debil, požrešneš moraš bit...Klub ti da vse. Igranje v prvi ekipi, bajno plačo za 18 letnika, bil bi ponos kluba, itd. Ne, mali prdi, ki se je komaj odvil od staršev, to ni dovolj in želi še več. Tok se mi je zameril, da mu res, iz dna srca privoščim, da je eno leto v primaveri pri Gattusu, izpusti svetovno naslednje leto in potem zgnije v Realu. Dobro, naj pa na Realovi klopci opazuje Milanov povratek na vrh evrope. Oprostite, ampak ta glista mala me je pa tok razp****l...ma kakšen naslednik Buffona, lepo vas prosim. Tudi Raiola mi je gnus totalni...tko kot sem pa danes razočaran, pa že dolgo ne. Upam da bo Mirabbelliju, Fassoneju in ostalemu vodstvu ta zaušnica res dala še več motivacije, da sestavijo super moštvo.
Yep, na zalost je prislo do tega. Tolko kot sm imel prej rad mulota, tolko se mi je zdej zameril da me boli kurac. Da pa slucajno se prestopi h tem gnojem iz Torina, pol pa se mi bo se gnjusu, ne pa samo da ostane pr zameri...
To kar se je zgodilo je kriminal prve klase. Jst sm si predstavljal da bo tip postal legenda kluba in eden najboljsih vratarjev v zgodovini, z nasim dresom. Ampak ne, mali sroljo zavrne vse kar je klub naredu za njega, ga solal, postavu med vratnice mladincev, mu dal sanso gospodine Mihajlovic da zaigra celo v prvi enajsterici njegovega "kluba iz srca" kot je sam reku. In zdej? Kar naenkrat, vso to obozevanje iz strani navijacev, vodstva, feelinga da si v familiji... to ni vec dovolj? Ja Raiola ima prste vmes to itak, ampak odlocitev bit drek je samo od posameznika. Tu imas dve opcije: al si kot marsikdo in si gnil notr v jedru tvoje duse in nrdis kej takega, al si eden redkih izjem ala Totti in vztrajas tam kjer ti srce bije hitreje. Oziroma ce hocete se eno primerjavo: Hamsik. Mogoce marsikdo ne ve tega, ma leta nazaj je Hamsika vodu prav Raiola ki ga je hotu iztrgat iz Napolija in pripeljat v Milan. In ker je Hamsik vztrajno ponavljal da mu je Napoli vsec in da noce it, kaj je naredu? Dal brco Raioli in si vzel novega agenta. Zelo enostavno. Vedno ima igralec zadnjo besedo. Tko da preden boste spustili ksno solzo prevec za bivsega prvega vratarja Milana, premislite dobro.
Sm pricakoval, da bom cez 20 let, pr mojem 57 letu se vedno lahko gledal vratarja z 38 leti, nekoga ki je izbral z srcem kje ostat in ne z denarnico in glupo glavo. Zal temu ne bo tako. Verjemte pa, da ce bo buoh dal in bom se ziv pr 57-ih, bom se vedno imel rdece-crn dres na/ob sebi.
P.S. Aja se to. Na tribuno, celo sezono. Niti sanse ga dat igrat h mladincem. Tako bo prava kazen za nekoga ki je zavrnu placo od 5M na leto pr 18!!!! fucking letih. Kot so obljubli Fassone/Mirabelli, in kot je tudi rekel predsednik maloprej: "prodaja odpade". Torej ostane tribuna, brez tekem. Niti za mladince. Mogoce bo v prihodnje ksn drugi mulo dvakrat premislu da se z klubom ne zajebava.