Mercato 2017

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2017

OdgovorNapisal/-a bigbeng10 dne 15. jun 2017 21:46

marko fasone na konferenci ..

"Smatram da, bolje nego da pišem izjavu s obzirom na tzv. 'slučaj Donaruma', bi trebalo da vas momentalno izvestim o rezultatu sastanka sa Minom Rajolom, koji sam imao pre nekoliko minuta"
"Rajola nas je obavestio da je Donaruma doneo konačnu odluku da ne produži ugovor sa Milanom. Ta odluka je konačna, donesena OD STRANE IGRAČA."
"Želim da vas podsetim sve da je pre 10 dana Mirabeli ponudio veoma dobre uslove igraču, čak bolje nego što su razne novine prenosile."
"Igrač je doneo odluku na osnovu sopstvenih procena, koje nisu bile samo finansijske prirode, već i tehničke i profesionalne i rekao nam je da ne želi da produži ugovor, tako da će njegovo prisustvo u Milanu biti završeno završno sa 30. junom 2018. godine."
"Iznenađeni smo, jer smo bili uvereni da će Donaruma biti golman oko kojeg će se graditi novi Milan."
"Verujemo da možemo bolje. Prirodno, ostao je gorak ukus u ustima, ali idemo dalje, kao što i Milan ide dalje."
Ponuda koju je Donaruma dobio od Milana bila je vredna 4.5 miliona evra godišnje, plus bonusi, ali je Rajola tražio da se ubaci klauzula u ugovor da ukoliko se Milan ne kvalifikuje u Ligu šampiona, golman može da ide za 10 miliona, što je bilo neprihvatljivo.
Real Madrid i PSG navodno nude 6 miliona evra po sezoni Donarumi, što je opet manje nego što je Rajola tražio od Milana.
#FootballItalia
Uporabniški avatar
bigbeng10
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 15. jun 2017 22:15

Bolj kot berem tole vse skupaj bolj se mi dozdeva da je kljub temu da je mali debeli prava podgana za vsem skupaj bil gigo. Resen znak da bo šlo nekaj narobe je bil sestanek sestanek v Monacu, kjer mali ni hotel podpisat pogodbe, mediji pa so za vse skupaj okrivili debelega. Debeli še zdaleč ni ovčka ana koncu se je pokazalo da je tudi mali daleč od nedolžnega najstnika.
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a taura dne 15. jun 2017 23:46

Pedulla piše da je Niang v Everton done deal, 15m€+3m€ bonusov, jutri zdravniški.
Pri Antalyasporu so zelo zagreti za Kucko, Soso in Paletto.

Medtem pa je prišlo vn še veliko sranja ki se je dogajalo v zadnjih dneh glede Donnarumme. Preden je Raiola prišel na sestanek z Mirabellijem in Fassonejem se je dobil z upravo Juventusa. Yonghong Li je dejal da iz finančne strani ni bilo nobenega problema glede podaljašnja pogodbe, da smo bili pripravljeni Donnarummi ponudit tudi višjo plačo ampak Raiolo to ni zanimalo in je takoj zavrnil kakršnokoli ponudbo. Sky je pisal da sta najverjetnejši destinaciji za prestop PSG in Real Madrid. PSG je takoj ponudil "prazen ček" torej kakršnokoli plačo bi Raiola zahteval, to bi sprejeli. 15 minut zatem so pisali da Gigio ustrajno zavrača vse klube ker hoče samo v Real Madrid. Pišejo tudi da se cena, ki jo lahko za njega dobimo giblje med 25 in 30m€. Medtem pa se je že začelo blatenje kluba s strani znancev oz. bolj natančno njegov "brother in law" oz. fant njegove sestre je že objavil sliko na instagramu v stilu "Lahko te kritizirajo ampak te ne poznajo, Milan je klub klovnov".
Svašta, me zanima kaj vse bo še prišlo vn v naslednjih dneh..definitivno pa se s tem vidi da je mogoče Raiola uplival na Gigia ampak konec koncev je mislim da kr on glavni krivec za to sranje ki je nastalo :)

Jutri mamo sestanek z agentom Neta.
RMC Sport piše da je Trapp pripravljen branit pri nas, PSG naj bi zahteval okoli 18m€.
Zadnjič spremenil taura, dne 15. jun 2017 23:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a gogi94 dne 15. jun 2017 23:58

Sam kakšen debil, požrešneš moraš bit...Klub ti da vse. Igranje v prvi ekipi, bajno plačo za 18 letnika, bil bi ponos kluba, itd. Ne, mali prdi, ki se je komaj odvil od staršev, to ni dovolj in želi še več. Tok se mi je zameril, da mu res, iz dna srca privoščim, da je eno leto v primaveri pri Gattusu, izpusti svetovno naslednje leto in potem zgnije v Realu. Dobro, naj pa na Realovi klopci opazuje Milanov povratek na vrh evrope. Oprostite, ampak ta glista mala me je pa tok razp****l...ma kakšen naslednik Buffona, lepo vas prosim. Tudi Raiola mi je gnus totalni...tko kot sem pa danes razočaran, pa že dolgo ne. Upam da bo Mirabbelliju, Fassoneju in ostalemu vodstvu ta zaušnica res dala še več motivacije, da sestavijo super moštvo.
Uporabniški avatar
gogi94
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a klekej dne 16. jun 2017 00:23

Če se vam ne da brat celotnega članka (čeprav veliko pove o tem smradu), si preberite vsaj zadnji odstavek:

http://www.football-italia.net/104212/s ... ys-trouble
klekej
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a tabl dne 16. jun 2017 07:18

gogi94 je napisal/-a:Sam kakšen debil, požrešneš moraš bit...Klub ti da vse. Igranje v prvi ekipi, bajno plačo za 18 letnika, bil bi ponos kluba, itd. Ne, mali prdi, ki se je komaj odvil od staršev, to ni dovolj in želi še več. Tok se mi je zameril, da mu res, iz dna srca privoščim, da je eno leto v primaveri pri Gattusu, izpusti svetovno naslednje leto in potem zgnije v Realu. Dobro, naj pa na Realovi klopci opazuje Milanov povratek na vrh evrope. Oprostite, ampak ta glista mala me je pa tok razp****l...ma kakšen naslednik Buffona, lepo vas prosim. Tudi Raiola mi je gnus totalni...tko kot sem pa danes razočaran, pa že dolgo ne. Upam da bo Mirabbelliju, Fassoneju in ostalemu vodstvu ta zaušnica res dala še več motivacije, da sestavijo super moštvo.

se podpišem...tudi jaz sem razočaran do konca...
smrad mali.... :puke: :puke: :puke: :puke:
Uporabniški avatar
tabl
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 16. jun 2017 09:14

Izdajalcev ne potrebujemo. Naj gnije eno leto na tribuno in upam, da se mu v tem času posušijo roke, toliko, da si z njimi ne bo mogel niti riti več obrisati. Smrad.
Kar se pa gnide agenta tiče pa upam, da je to zadnji igralec, ki je prišel blizu Milana pod njegovim okriljem. Abate in Jack pa naj prekineta pogodbo z njim ali pa via. Smradov v klubu ne rabimo.
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 16. jun 2017 13:03

gogi94 je napisal/-a:Sam kakšen debil, požrešneš moraš bit...Klub ti da vse. Igranje v prvi ekipi, bajno plačo za 18 letnika, bil bi ponos kluba, itd. Ne, mali prdi, ki se je komaj odvil od staršev, to ni dovolj in želi še več. Tok se mi je zameril, da mu res, iz dna srca privoščim, da je eno leto v primaveri pri Gattusu, izpusti svetovno naslednje leto in potem zgnije v Realu. Dobro, naj pa na Realovi klopci opazuje Milanov povratek na vrh evrope. Oprostite, ampak ta glista mala me je pa tok razp****l...ma kakšen naslednik Buffona, lepo vas prosim. Tudi Raiola mi je gnus totalni...tko kot sem pa danes razočaran, pa že dolgo ne. Upam da bo Mirabbelliju, Fassoneju in ostalemu vodstvu ta zaušnica res dala še več motivacije, da sestavijo super moštvo.

Yep, na zalost je prislo do tega. Tolko kot sm imel prej rad mulota, tolko se mi je zdej zameril da me boli kurac. Da pa slucajno se prestopi h tem gnojem iz Torina, pol pa se mi bo se gnjusu, ne pa samo da ostane pr zameri...

To kar se je zgodilo je kriminal prve klase. Jst sm si predstavljal da bo tip postal legenda kluba in eden najboljsih vratarjev v zgodovini, z nasim dresom. Ampak ne, mali sroljo zavrne vse kar je klub naredu za njega, ga solal, postavu med vratnice mladincev, mu dal sanso gospodine Mihajlovic da zaigra celo v prvi enajsterici njegovega "kluba iz srca" kot je sam reku. In zdej? Kar naenkrat, vso to obozevanje iz strani navijacev, vodstva, feelinga da si v familiji... to ni vec dovolj? Ja Raiola ima prste vmes to itak, ampak odlocitev bit drek je samo od posameznika. Tu imas dve opcije: al si kot marsikdo in si gnil notr v jedru tvoje duse in nrdis kej takega, al si eden redkih izjem ala Totti in vztrajas tam kjer ti srce bije hitreje. Oziroma ce hocete se eno primerjavo: Hamsik. Mogoce marsikdo ne ve tega, ma leta nazaj je Hamsika vodu prav Raiola ki ga je hotu iztrgat iz Napolija in pripeljat v Milan. In ker je Hamsik vztrajno ponavljal da mu je Napoli vsec in da noce it, kaj je naredu? Dal brco Raioli in si vzel novega agenta. Zelo enostavno. Vedno ima igralec zadnjo besedo. Tko da preden boste spustili ksno solzo prevec za bivsega prvega vratarja Milana, premislite dobro.

Sm pricakoval, da bom cez 20 let, pr mojem 57 letu se vedno lahko gledal vratarja z 38 leti, nekoga ki je izbral z srcem kje ostat in ne z denarnico in glupo glavo. Zal temu ne bo tako. Verjemte pa, da ce bo buoh dal in bom se ziv pr 57-ih, bom se vedno imel rdece-crn dres na/ob sebi.

P.S. Aja se to. Na tribuno, celo sezono. Niti sanse ga dat igrat h mladincem. Tako bo prava kazen za nekoga ki je zavrnu placo od 5M na leto pr 18!!!! fucking letih. Kot so obljubli Fassone/Mirabelli, in kot je tudi rekel predsednik maloprej: "prodaja odpade". Torej ostane tribuna, brez tekem. Niti za mladince. Mogoce bo v prihodnje ksn drugi mulo dvakrat premislu da se z klubom ne zajebava.
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a taura dne 16. jun 2017 15:19

Zanima me kaj bo dejal v javnosti, kakšni so njegovi razlogi za odhod..novinarji mu nebojo dali miru dokler ne bo na to odgovoril :) kot njegova zamenjava se omenjata že poročan Neto ampak naj bi bil bolj plan B ker želi Juve zanj 10m€ in nam se to zdi preveč, prva opcija je Mattia Perin, ima istega agenta kot Montella in bi rad prestopil k nam, naša prva ponudba Genovi je bila 8m€ + bonusi glede na št. nastopov. Odgovora od Genove še nismo dobili :) Problem pri Perinu je, da se vrača po resnejši poškodbi (koleno) ampak Montella mu vseeno zaupa.
Roko na srce, če dobimo Perina za tak drobiž..kapo dol :) Pol pa Gigia na tribuno in naj gleda kako bo Perin izbran kot drugi golman za svetovno drugo leto :))

MilanTV piše da poleg Deulofeuja in Keitaja imamo še tri potencialne tarče da zasedejo mesto na levem krilu, imena ostajajo skrivnost.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a svarog dne 16. jun 2017 15:20

Fantje, mulo kot prvo ni Milančan, ne Milanist in pač gleda na situacijo finančno. Malo je takih, ki so na klub navezani kot na mamo. Zame osebno to ni zdravo, naj to velja za igralce ali navijače. Klub je za njega delodajalec in to je to. Tudi vi, vsaj večina, verjetno niste z vsem srcem v svoji službi in bi menjali, če bi dobili boljšo ponudbo. Seveda če niste lastnik :) zakaj bi se igralci morali obnašati drugače? Ni to malo dvolično?

Ja smo razočarani, ja boli, ampak tako je. Milan je klub, ki bo preživel brez enega mladiča, in za kaj bo preživel? Zaradi kitajskega denarja in pika. Tako, da se zbudite iz sanj, Milan ni svetinja, ni božanstvo, ampak v prvi vrsti delodajalec-pralnica-in opij v industriji, ki jo že dolgo poganja denar.

Malega prodati z 30-50M IN iti dalje.
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost