Mercato 2017

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Re: Mercato 2017

OdgovorNapisal/-a taura dne 17. avg 2017 17:46

Je pa 18m kraja! M'byeeeee Niang 8)

Premium Sport saying Milan & Bayern Munich have restarted talks for Renato Sanches. Bayern now open to a loan with buy-option deal.
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a tabl dne 22. avg 2017 13:51

Kalinič naš.... po moje je z napadalci to to....mogoče krilo še kako in pa skoraj ziher eden na sredini terena....
Uporabniški avatar
tabl
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 23. avg 2017 23:21

According to @DiMarzio, Rafinha has already said yes to joining Milan, preferring them over other PL sides.

Mislim, da je veliko boljša opcija kot pa sanches....verjetno tudi cenejša.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 24. avg 2017 08:55

Problem je ker je steklen...upam pa, da pride še levi winger, skor obvezno, če mislijo igrat 433.
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a gogi94 dne 24. avg 2017 09:22

A kdo pozna tega igralca?
Uporabniški avatar
gogi94
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a il pazzo dne 24. avg 2017 09:48

https://www.transfermarkt.com/rafinha/verletzungen/spieler/129473

Fant je trenutno poškodovan(?) in med steklenimi. Ne razumem najbolj te poteze uprave ampak ok.
il pazzo
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a taura dne 24. avg 2017 21:45

Torej situacija je taka, Fassone gladko zanika da bomo kogarkoli pripeljali, pravi da bomo najprej morali prodat igralca ali dva da lahko pripeljemo kak nov obraz :) za moje pojme so to bolj bučke, se pospešeno išče mezz'alo, ki bo služil kot menjava Kessieju. Rafinha je en izmed kandidatov ampak tudi v primeru da pride, bo najverjetneje šlo za posojo z možnostjo odkupa. Barcelona bi sicer raje videla da bi bil odkup obvezen, mi pa ustrajamo le pri možnosti. Prvo ime je še vedno Renato Sanches, danes/jutri probamo še zadnjič, če ga dobimo ga, drugače ga pustimo kjer je. Eno izmed možnih okreptiev naj bi bil tudi PSGjev Krychowiak (sicer ne razumem najbolj te poteze ker on je čisti zadnji vezni in ne mezz'ala, tam pa že imamo Biglio, Locatellija in Montoliva). Išče se tudi levo krilo, pišejo da smo dokaj blizu Keitaja, bližje kot smo kdajkoli bili. Tudi Keita naj bi razmišljal še o kakem drugem klubu in ne samo o Juvetu. V deal poskušamo vključit tako Paletto kot tudi Nianga..poročajo pa da naj bi zraven dali še med 10 in 15m€. Sestanek z Lotitom bo jutri v Monte Carlu pred/po žrebu za EL. V vsakem primeru pa nas zapušča Paletta, tudi če ne bo vključen v deal za Keitaja bo šel v Lazio. Za odškodnino smo že zmenjeni (nevem točne številke), malce se zatika pri plači igralca ampak naj bi našli skupni jezik. Niang ustrajno zavrača Spartak, želi si samo in le Torino. Prinesel je tudi "zdravniško opravičilo" da mu ni treba trenirat do konca prestopnega roka. Torino sicer ponuja precej manj kot rusi, njihova ponudba je trenutno 12m€, katero smo že zavrnili. Jutri/pojutrijšnjem se pričakuje da to ponudbo zvišajo na 15m€ in zna se zgodit, da bo Niang igralec Torina do konca tedna :) Gustavo Gomez nas bo tud očitno zapustil, bije se bitka med Trabzonsporom in Fenerbahcejem, obojni si ga želijo v svojih vrstah, najboljša ponudba dosedaj je s strani Fenerbahceja in sicer 4m€ za posojo in možnost odkupa za 6-7m€. Mi smo jo zavrnili ker si želimo obvezen odkup drugače fant ostaja :) u primeru, da nas zapusti, se kot backup Gomezu omenja Roncaglio, ki trenutno brani barve Celtica.

Aja..za ime v vezi se omenja tudi Kevin Kampl, Bayer naj bi za njega zahteval okoli 15m€.

Pa še neki bučk..očitno bo prestop Dembeleja v Barcelono jutri uraden (šlo naj bi za 120m€ + 30m€ bonusov), v naslednjih dneh naj bi tudi Mbappe prestopil v PSG (150m€ + še en igralec, najverjetneje Lucas Moura), zato nas nekateri mediji povezujejo s Cavanijem, češ da bomo v zadnjih dneh poslali PSGju ponudbo v višini 60m€, Edisonu pa okoli 8m€ plače..v tem primeru bo tudi Cutrone posojen naprej..ampak to se mi zdi bolj malo verjetno :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 24. avg 2017 22:47

Vse lepo in prav.. vendar če prodamo Gomeza, zakaj potem kupiti Roncaglio? Potem je boljše, da Gomez ostane. Meni je več kot solidna menjava oz. backup igralec, plus tega je star samo 24 let. Takih potez smo bili vajeni v prešnjem vodstvu, in tega zdaj ne rabimo.

Pa še glede današnje tekme. Vem da ni bilo motivacije, saj je bilo že na prvi tekmi vse odločeno, in da smo igrali z drugo postavo, vendar.. da bi moral vsako tekmo na levem boku gledat Antonellija? :tmi: Hvala bogu za Rodrigueza!
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a taura dne 25. avg 2017 06:00

Roncaglia bi bil precej poceni, ima izkusnje iz serie a in verjetno ga nebi motilo dejstvo da bi bil 5 izbira.

Ucerisnja tekma pa ni pokazala le katastrofo od Antonellija, tud Maurija cimprej in cimdlje od nasega kluba!
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 28. avg 2017 17:54

Sosa naj bi bil zmenjen za 3 letno pogodbo pri Trabzonsporu. Koliko odkšodnine nam turki ponujajo zaenkrat še ni znano, več se bo vedelo zvečer
Gustavo Gomez naj bi tudi bil zmenjen s turki, ponujajo mu 2x plačo, sicer si želi še nekoliko več, razlika je okoli 0.5m€ ampak to naj nebi bil problem. Zaenkrat nam ponujajo posojo z možnostjo odkupa, mi pa želimo obvezen odkup.
Paletta bo danes/jutri igralec Lazia. V blagajno bosta pritekla 2m€ :)
Danes so govorice tudi okoli Nianga, mi smo malo popustili in znižali ceno, pripravljeni smo ga prodat za 15m€, Torino je dal zadnjo besedo Mihajloviću. Glede na to da ga Siniša zelo ceni se bo verjetno dokaj kmalu zgodil prestop.

Mi pa še vedno želimo Renata Sanchesa, sicer mamo konkurenco, hočejo ga tudi pri Liverpoolu, Monacu in Swanseaju, računamo na dobre odnose z Mendesom :) Drugače naj bi blo zelo vroče ime tudi Rafinha iz Barcelone :)
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost