Vaš mercato 2010/2011

Splošna debata o prestopih igralcev v Milan.

Vaš mercato 2010/2011

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 03. jun 2010 20:49

Nadaljevanje lanske teme, tukaj smo lahko pametni, kako bi mi izpeljali stvari. "Pravila" poznate, čeprav konec konec lahko pišete tudi da bomo zapravili 100mio€, me ne briga.

Jaz bom napisal nekaj, kar se mi zdi, da se bo zgodilo, tudi če bi jaz mogoče delal drugače.

Torej, najprej se rešimo Dide, Rome, Beckhama in Mancinija, Kaladzeju pa se prekine pogodba. Če tega ne bo sprejel (možno je), se ga pač da izven ekipe in se mu plačuje kar mu je po pogodbi treba, ne moremo bit preveč pametni glede tega.
Potem se bo lepo potrdilo trenerja, Allegri, tukaj sem skoraj 100% da bo prišel.
Favalliju se podaljša, če ima res še voljo trenirat. Sicer to ne pomeni, da bi se ga v kakršnikoli enačbi upoštevalo kot branilca, ampak če pride spet do takega stanja kot letos je sigurno boljše imet njega na sredini kot Odda. In tip je dejansko fajn človek, vsi ga imajo radi, ne vidim problema, zakaj ne bi še eno leto treniral z ekipo, če on to hoče.

Proda se Dinha, Gattusa, Odda in Zambrotto. Za prva dva bi morali dobit kupca, za druga dva bolj težko. Če se jih ne, bosta pač ostala, spet dosti se ne da naredit. S tem bi v blagajno prinesli kakšnih 30-40mio€, ni dosti ampak nekaj je. Seveda bi pa ogromno prišparali na plačah... Nazaj bi pripeljal tudi Storarija, ki bi bil prvi golman, Abbiati drugi in en iz primavere tretji. Zdej to ne pomeni, da bi branil vedno Storari, lahko se mirno tudi Abbiatija kdaj ponuca.

Koga bi se pripeljalo? Predvsem mlade, večinoma Italijane in mogoče enega dražjega Brazilca. Lazzari, Astori, Matri, Cossu (ajde, ta ni lih mlad...) igrajo za Cagliari in jih Allegri dobro pozna in ceni. Vseh seveda ne bomo dobili, če prodamo Dinha in Gattusa bi se po mojem dalo kaj zmenit za Lazzarija, Astorija in Cossuja. Če bo cena normalna, se mogoče pripelje Pollija, ki bi bil super menjava za Pirla, tako za na kratek kot tudi na dolgi rok. Yepesa se vzame, ker je več kot solidna menjava za Nesto ali Silvo. Z enoletno pogodbo, se razume.

V napadu se odkupi Paloschija in ga posodi naprej, razen če se proda Huntelaarja in nabavi še kakšnega talenta. Dosti ni za čarat, napad niti ni bil preveč kritičen letos in Huntelaar ima še precej rezerve.

Iz primavere bi vzel Verdija, ki bi lahko igral na krilu v 4-3-3 in Albertazzija, ki bi lahko igral na sredini ali na boku. Mogoče še kakšne Strasser, da osveži vezno vrsto in to bi bilo nekako to. Ne bo se jemalo mladincev zato, da bodo tretje rezerve rezervistom.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

Re: Vaš mercato 2010/2011

OdgovorNapisal/-a korencek66 dne 03. jun 2010 21:21

To je moja naj tema, tnx Paloschi da si jo odprl :D Sicer pa se veliko kje strinjam s tabo :D Neki mi ni čisto jasn. Kdo bi po tvojem igral na desnem boku v obrambi, glede tega da bi prodal Odda in Zambrotto... Verjetno si mislo potem Abateja spet dati v obrambo. Mam prav? Sam pol niti nimaš zamenjave, zasilna je lahko sicer Bonera, pa morda bi se obnesla za silo Onyewu in Yepes na boku... Oz enega v center pa Silvo na bok.

Odidejo: Dida, Roma, Beckham, Favali (bolj ali manj logično)
Trener:
Js bi najraje vido Tassottija, sam bo verjetno res Allegri trener. Sicer ni nwm kk slabo.
Vratarji:
Vrne naj se lepo Storari in tko kot je rekel Paloschi. Drugi Abbiati, tretji pa iz primavere. Al pa če je Allegriju ljubše se Storari proda in kupi Marchetti.
Obramba:
Prodat* ali se znebit: Odda, Kaladzeja, Jankulovksega
Tako bi profitirali recimo 5 mio € (vlko nimaš kaj xD). V obrambo bi iz primavere vzel Albertazzija, pa Yepes bi naj prišel. Računalo bi se naj tudi na Onyewuja (pač kot zamenjavo) saj je končal z poškodbo. Tukaj je še De Vito ki bi lahko vskočo iz Primavere če bi bila sila.
Vezna:
Proda se Gattusa, če je kupec in profitira 8 mio € približno. Pa če bo za Pirla super ponudba lahko gre tud on, se ne bom jokal. Dobimo še cca. 20 mio € (upam da ne pretiravam). Iz Real Madrida se pripelje Van der Vaarta in zapravi 20 mio €. Di Gennaro nazaj v Milan.
Napad:
Sam Mancini naj gre prosim. Pol pa iz primavere Zigoni ali Verdi pa je rešeno.
Denar:
- 20 mio € (Van der Vaart)
+ 13 mio € (Kaladze, Oddo, Jankulovski, Gattuso) + 20 mio € (pirlo) = 33 mio €
Skupaj prb.: 10 mio profita

Postava 4-4-2:
Storari
Zambrotta - Nesta - T. Silva - Antonini
Abate / Ronaldinho - Van der Vaart - Ambrosini - Seedorf
Huntelaar / Borriello - Pato

Klopca: Abbiati, Yepes / Onyewu, Bonera, Flamini, Abate, Huntelaar, Inzaghi / Di Gennaro
upam da je jasno da bi R80 in Seedorf igrala malce bolj napadalno.
Zadnjič spremenil korencek66, dne 03. jun 2010 22:10, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
korencek66
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Crudeli dne 03. jun 2010 21:56

Moj mercato:

Trener: Allegri (dam pol kartona Astorija)

Odhodi: Dida, Roma, Kaladze, Zambrotta, Jankulovski, Oddo, Gattuso, Beckham, Mancini, Di Gennaro, Huntelaar, Favalli, Astori, Adiyah (posoja), Zigoni (posoja).
Recimo da dobimo od vseh teh igralcev, ki bi jih prodali okrog 35m€. Od Kaladzeja, Odda, Jankulovskega ne moreš skeširat prav dosti, nekaj bi se dalo od Gattusa, Huntelaarja in Di Gennara.

Prihodi: Storari, Poli (cca. 10m), Criscito (cca. 15-20m€), De Silvestri (cca. 10m€), Yepes, Paloschi (??); Primavera: Albertazzi, Verdi, Strasser, golman (kot 3 vratar). Zapravil bi okrog 40-45m€, verjetno še kak milijon več.

Postava (4-3-3 / 4-3-1-2): Abbiati/Storari; Criscito (Antonini, Albertazzi), Nesta - Thiago Silva (Bonera, Yepes, Albertazzi, Onyewu), De Silvestri (Abate, Bonera); Pirlo/Ambrosini/Poli/Seedorf/Flamini/; Borriello, Pato, Ronaldinho (Paloschi, Verdi, Inzaghi).

Recimo, da minus od te sezone, če smo ga pridelali pokrije Berlusconi (par m€). Bi pa minus zaradi mercata znašal okrog 15-20m€. Minus bi se dal pokrit z novim sponzorjem (Fly Emirates, ki bo dal več denarja kot Bwin) in s tem, da bi znižali stroške zaradi visokih plač igralcev, ki bi se jih sam znebil. Mogoče bi na koncu kej pomagal Presidente, če ne bi bil minus mercata pokrit, drugače bi črtal kakšen nakup Criscita in pripeljal nekoga za malo manj denarja.
Uporabniški avatar
Crudeli
Administratorji strani

OdgovorNapisal/-a savicevic dne 04. jun 2010 12:29

Trener: Allegri

Odhodi: Kaladze(3,5 mio), Zambrotta (4 mio), Jankulovski (6,5 mio), Oddo (1 mio), Gattuso (10 mio), Mancini, Beckham, Huntelaar (15,mio), Ronaldinho (27,5mio)
Skupaj za dohod: 67,5 mio

Prihodi: Criscito (10 mio), Hernanes (25mio), Aguero (36mio), Storari, Paloschi
Skupaj za prihod: 71 mio

Postava: 4-3-3
--------------------Abbiati---------------------------
Antonini ----Nesta--------Thiago-------- Criscito
-----Hernanes----- Pirlo-------- Flamini-----------
----------Pato---- Borriello----Aguero-------------

:angel: :salmilan:
Uporabniški avatar
savicevic
il Re dei risultati

Kraj: Litija

OdgovorNapisal/-a Dinho#80 dne 04. jun 2010 15:04

Prihod: Kaka

Odhodi: /

:bandiera: :bandiera:
Uporabniški avatar
Dinho#80
Milanov mladinec

Kraj: Milano, Italy

OdgovorNapisal/-a lakotnik dne 04. jun 2010 23:47

Odhodi:Dida, Roma, Kaladze, Zambrotta, Jankulovski, Oddo, Gattuso, Beckham, Mancini,Favalli, Seedorf, Pirlo

Prihodi:Marcelo (Real Madrid), Albertazzi,Hernanes(Sao Paulo),Kjaer (Palermo),Rossi(Villareal),Veloso(Sporting)

---------------Storari/Abbiati-------------
Kjaer ----Nesta------Thiago------Marcelo
------Flamini------------Hernanes-----------
---Pato---------Ronaldinho-----------Rossi
------------Borriello/Huntelaar---------------

Klop:Abbiati/Storari, Ambrosini, Veloso, Abate, Albertazzi, Huntelaar/Borriello, Onyewu, Di Gennaro, Adiyiah, Antonini
lakotnik
Milanov junior

OdgovorNapisal/-a Milan7 dne 16. jul 2010 12:16

Odhodi:Dida, Abbiati,Kaladze,Jankulovski,Favalli,Oddo,Huntelaar,Gattuso,Seedorf,Mancini,Onyewu

Prihodi:Handanovič,Amelia,Van der Wiel,Clichy,Kjear,Montolivo,Džeko,Pastore,M Diarra

Prva postava:
Handanovič

Van der Wiel-----Nesta-----Thiago-----Clichy

Flamini-------Pirlo-------Ambrosini/Montolivo

Pato-----Džeko---Ronaldinho/Pastore

Klop:Amelia,Kjear,Bonera,Albertazzi,Zambrotta,Antonini,Abate,Strasser,Pastore,Inzaghi,Borriello,Montolivo,Adiyiah,M Diarra

:bandiera: :bandiera: :bandiera:
Uporabniški avatar
Milan7
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a marko_vip dne 29. avg 2010 00:17

napad imamo porihtan, obramba je solidna,...zdaj še samo da se mi želja uresniči in pripeljejo Fabregasa pa smo na konju :bandiera:
Uporabniški avatar
marko_vip
Član Kluba navijačev

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a lolz dne 30. avg 2010 23:15

Iz Arsenala? Hehe...
Uporabniški avatar
lolz
Greje člansko klop

OdgovorNapisal/-a SkRjO dne 30. avg 2010 23:31

Marko, ne vem od kod še zdaj ti sanjaš Fabregasa? :lol: Po mojem mnenju je zdaj kar dobra ekipa, če gledamo na to kaj vse se je zgodilo in koliko sredstev smo imeli na voljo. Prodati bi morali samo te "izkušenejše" (Kaladze, Oddo, Jankulovski, Gattuso, Zambrotta itd.), Borriella pa bi jaz kar pustil, ker ne vem kaj še bodo zdaj naredili z Robinhom, če res pride. Ker Robinho na klopci ne bo pripravljen sedet in čakat na morebitne poškodbe Pata/Dinha/Ibre. Saj zato še imamo Borriella, ki mi ga je res škoda.

Abbiati, Antonini, Nesta, Silva, Bonera, Flamini, Pirlo, Boateng, Ronaldinho, Pato, Ibrahimović
Uporabniški avatar
SkRjO
Zvezdnik Milana

Kraj: Ptuj

Naslednja

Vrni se na Prestopi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost