13. krog: AC Milan - Chievo 4:0

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 13. krog: AC Milan - Chievo

OdgovorNapisal/-a Boateng27 dne 30. nov 2011 14:15

Bila je lepa tekma in vse čestitke Thiagu, Ibri in Patonu... :bandiera: :salmilan:
Uporabniški avatar
Boateng27
Milanov junior

Kraj: Trbonje

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 30. nov 2011 18:08

jasko9 je napisal/-a:Drugače pa 4-0 so pustili zato, da se lahko o kakšni stvari joče :S Ne moreš verjet, tudi če totalno razbiješ nasprotnika, se mora pisat predvsem o tem, kako smo nekaj naredili narobe
lep pozdrav
sedaj se prvič javljam oz. komentiram,smejim se in se čudim,kako vam ni nikoli prav,ali komaj zmagajo,kako niso dali še saj enega,dali 4 gole,zakaj jih ni bilo še saj 2-3,če bi bilo 8-0,zakaj ne 12-0.
Drugače pa se strinjam z zgornjim postom 110%.malce ne in ne malce,zelo veliko ste patetični(no in sedaj,se bo nekdo spet
obregnil ob besedo "patetični" in bo zopet 15 postov samo na to),namesto da se pohvali igra,se vedno samo graja :bandiera:

Ne de nam ni prou sam problem je da so nas v prvem polčasu tako razrajcal,da so billa pričakovanja za drugi polčas velika a pričakovanj pač niso popolnoma izpolnili :)
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 30. nov 2011 18:20

Kar se tiče tega razbijanja pa nwm česa še vse...ok tisti ki to omenjate sam osebno to gledam kot bolj kakšno šalo oz. dobronamerno opazko le, če pa kdo misli resno da je razočaran ker so se po prvem polčasu ustavili takmu pa lahko sam sporočim da mu ni pomoči...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a jasko9 dne 30. nov 2011 19:01

jaz sem po polovici polčasa prestavil drugam,ker je bilo že malo dolgočasno,a vseeno sem bil pomirjen,ker je bilo "samo" 4:0
jasko9
Milanov mladinec

Prejšnja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost