milanista je napisal/-a:Še ene par besed o Rocchiju. Človek se je totalno izgubil. Mislim halo? Roka Seedorfa čista ko suza (nisem mogel verjet kaj človek ni piskal). Še zdaj mi ni jasno kaj je on tam videl Je pa tudi res da pred tem prekrška Abateja ni bilo (čista žoga). Druga zadeva. Naš penal? Ne vem, bolj ne kot ja. Na koncu pa še tisti rumeni Antoniniju hahahaha

čista žoga on pa piska prekršek. Žalost..
Ni mi jasno kako so lahko ti arbitri tako zanič. Kje so časi Colline?
Tle lahko dodaš še čisto roko obrambnega Bologne, ko je Ibra hotel dati predložek... Samo po moje tudi če bi to videl, ne bi upal piskat... Enostavno je padal iz napake v napako... Sej nočem nobenega zdej prcat al pa kaj takega, samo lahko bi kdo tudi kakšno za Amelio reku, če se je že Abbiatija za vsako napako na križ pribijalo... Tudi tu nismo na enaki ravni kot lani... Medtem ko nas je Abbiati lani večkrat reševal, so nam golmani letos zapravli že kar nekaj pik... Tkole na oko rečem štiri - Abbiati proti Udineseju in Amelia zdej proti Bologni... Tiste napake Abbiatija proti Juvetu ne štejem, ker smo že zgubljali 1:0.
Jezi me, da drugi podarjene šanse izkotistijo, mi pa nismo... In to smo dobili tako smešen gol drugi, kot eni šolarčki... Pizda dobimo penal, ga damo in ko bi blo treba samo en al pa dva napada zdržat, ker je morala Bologni čisto padla, mi v prvem napadu pustimo Diamantija povsem samega pred kazenskim na sredini, potem pa tip še slabo zadane žogo in jo amelia spusti v gol... A jebat ga, enostavno tak dan, nimamo kej... Samo počasi se bomo mogli zresnit, ker Lazio, Udine in predvsem Juve ne popuščajo...