15. krog: Bologna - AC Milan 2:2

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 15. krog: Bologna - AC Milan

OdgovorNapisal/-a Penny dne 11. dec 2011 18:20

Pa sej Bonera ni tako slab, samo enostavno ni siguren, naredi kar dosti napak in sploh se mi zdi obramba z njim veliko bolj ranljiva...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a milanista dne 11. dec 2011 18:21

Jah težko je Antoniniju na levi strani, če je pa Seedorf tam. Povsem drugače bi bilo če bi bil tam Nocerino. Sicer pa danes več ali manj vsi pod nivojem, mogoče Abate in Boateng (prvi polčas) malo bolje. Jaz tudi ne razumem to forsiranje Bonere. Emanuelson?? Mi je zelo žal ampak ta človek nima kaj iskat v Milanu. Pato? Ne vem kaj naj si mislim...

Skratka slaba tekma danes...
Uporabniški avatar
milanista
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 11. dec 2011 18:22

Se je pa danes po mojem videlo kaj pomeni Robson za ta Milan, ker to je sumljivo spominjalo na tiste "pre-Robinho" tekme na začetku leta. Po njegovem vstopu pa smo igrali bistveno boljše, čeprav je tudi res, da je prišel noter v takem momentu tekme in bi mogoče tudi brez njega tako odigrali.

Alpa če bi vsaj Nocerino igral namesto Emanuelsona v drugem polčasu... Glede njega sm jst danes dokončno izgubil potrpljenje, tip si ne zna štopat žoge, ne zna se odkrivat, nič. Po mojem je dobil več kot zadosti šans, pokazal pa ni skoraj da nič.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a milanista dne 11. dec 2011 18:34

Še ene par besed o Rocchiju. Človek se je totalno izgubil. Mislim halo? Roka Seedorfa čista ko suza (nisem mogel verjet kaj človek ni piskal). Še zdaj mi ni jasno kaj je on tam videl Je pa tudi res da pred tem prekrška Abateja ni bilo (čista žoga). Druga zadeva. Naš penal? Ne vem, bolj ne kot ja. Na koncu pa še tisti rumeni Antoniniju hahahaha :worthy čista žoga on pa piska prekršek. Žalost..

Ni mi jasno kako so lahko ti arbitri tako zanič. Kje so časi Colline?
Uporabniški avatar
milanista
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a Penny dne 11. dec 2011 18:37

Sej proti Genoi je bil Nocerino na levi, pa je Antonini še bolj smrdel kot danes... Enostavno je nezanesljiv v obrambi, kjer ga konstantno prebija vsak, ki ima pet minut časa, v napadu pa ima ogromno izgubljenih in nenatančnih podaj... Škoda za uno prečko Ibre na začetku in prostega strela, če bi ga tam zabili si upam trdit, da bi Bologni zabasali še par golov... Pizda ne vem kaj naj si mislim pri Patu... Tip me tako živcira, ker z njim na igrišču smo, kot da bi imeli enega manj. Res je blo tako, da je ko je pršu Robinho not, smo igrali čisto drugače... Če lahko Allegri posadi vsakega na klop, naj še Pata, sokler si ne bo zaslužu prve enajsterice in začel igrat... Po drugi strani je blo pri Patu vedno tko, da je rabil nekaj časa, da je prišel v formo po poškodbi in ko je ujel, je bil nezaustavljiv... Za tekmo ali dve, dokler ga ni spet v mišici usekalo...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Penny dne 11. dec 2011 18:40

milanista je napisal/-a:Še ene par besed o Rocchiju. Človek se je totalno izgubil. Mislim halo? Roka Seedorfa čista ko suza (nisem mogel verjet kaj človek ni piskal). Še zdaj mi ni jasno kaj je on tam videl Je pa tudi res da pred tem prekrška Abateja ni bilo (čista žoga). Druga zadeva. Naš penal? Ne vem, bolj ne kot ja. Na koncu pa še tisti rumeni Antoniniju hahahaha :worthy čista žoga on pa piska prekršek. Žalost..

Ni mi jasno kako so lahko ti arbitri tako zanič. Kje so časi Colline?

Tle lahko dodaš še čisto roko obrambnega Bologne, ko je Ibra hotel dati predložek... Samo po moje tudi če bi to videl, ne bi upal piskat... Enostavno je padal iz napake v napako... Sej nočem nobenega zdej prcat al pa kaj takega, samo lahko bi kdo tudi kakšno za Amelio reku, če se je že Abbiatija za vsako napako na križ pribijalo... Tudi tu nismo na enaki ravni kot lani... Medtem ko nas je Abbiati lani večkrat reševal, so nam golmani letos zapravli že kar nekaj pik... Tkole na oko rečem štiri - Abbiati proti Udineseju in Amelia zdej proti Bologni... Tiste napake Abbiatija proti Juvetu ne štejem, ker smo že zgubljali 1:0.

Jezi me, da drugi podarjene šanse izkotistijo, mi pa nismo... In to smo dobili tako smešen gol drugi, kot eni šolarčki... Pizda dobimo penal, ga damo in ko bi blo treba samo en al pa dva napada zdržat, ker je morala Bologni čisto padla, mi v prvem napadu pustimo Diamantija povsem samega pred kazenskim na sredini, potem pa tip še slabo zadane žogo in jo amelia spusti v gol... A jebat ga, enostavno tak dan, nimamo kej... Samo počasi se bomo mogli zresnit, ker Lazio, Udine in predvsem Juve ne popuščajo...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 11. dec 2011 18:46

Škoda, na takšnih in podobnih tekmah se dobiva prvenstvo, to vemo.. Ok, saj ni panike zdaj zaradi remija, ampak ponujeno smo mel zmago, pol pa dobimo tak gol, da me kar na bruhanje sili..

O Antoniniju je škoda zgubljat besed in skrajni čas je, da se na tem placu nekaj nabavi, če tudi Taiwo ni sposoben odšpilat tako kot je potrebno. Emanuelson mi je bil v Ajaxu zelo simpatičen igralec, ampak žal je jasno, da tukaj ne more igrat. Tip enostavno al nima zadost kvalitete, al pa je psihično zjeban in ne more igrat na takem nivoju. S tega vidika raje vidim, da se forsira mlade, ker slabše ne more biti.. Za Pata pa tut ne vem kaj bi reku.. Na trenutke mi s svojo nejevoljo in poškodbami deluje, kot da bi lahko ostal večni talent, v kar pa ne verjamem.. Ampak z njegovim pristopom, tam je klopca, lepo čičaj pa ko boš mislu igrat, igraj..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a milanista dne 11. dec 2011 18:50

Ne vem no, meni Antonini proti Genoi nikakor ni "smrdel". Fora je v tem da Nocerino veliko več pokrije, pomaga zadaj(povsod ga je dovolj), kot pa recimo Seedorf. Obramba je manj na prepihu. Pri golu jasno največjo krivico nosi Amelia ampak tudi ostali so pustili preveč prostora. Do tega šuta enostavno ne bi smelo priti...
Uporabniški avatar
milanista
Zvezdnik Milana

OdgovorNapisal/-a 12lenart21 dne 11. dec 2011 19:02

glede emanuelsona...njegova naravna pozicija je levi bok tako da bi ga lahko allegri postavil na levi bok namesto antoninija ne pa da ga forsira v vezi
Uporabniški avatar
12lenart21
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 11. dec 2011 19:05

On je kariero začel v obrambi na levem boku, ker pa je bil slab v obrambnih nalogah, je že v Ajaxu zadnji dve sezoni igral v vezi na levi strani. Pri nas ga je letos Allegri po sili razmer velikokrat uporabljal kot trequartisto, danes pa je igral na svojem naravnem položaju in bil ponovno slab...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost