28. krog: Parma - AC Milan 0:2

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 28. krog: Parma - AC Milan

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 17. mar 2012 20:18

Tomba . Stenmark , Košir , Urby to so ti slalomisti ;)
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a robcek dne 17. mar 2012 21:02

Zelo pomembne tri pike, Rino se vrnil v igro po 7mesecih vso srečo Ringhio, pol pa forza fiorentina premagaj đuve :salmilan:
Uporabniški avatar
robcek
Član Kluba navijačev

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 17. mar 2012 21:03

Še vedno je preveč napak v igri. Ni prenosa, ni odkrivanja... to nas je spasilo samo posamično znanje igralcev. Žal je to premalo za premagat Barcelono in bomo rabli dvignit raven igre za vsaj dve stopničke. Če ne pa ja, nova zmaga, 3 pike bližje naslovu. In razpored kot je reku tudi komentator nam gre na roko in ne smemo te šanse zapravit.
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 17. mar 2012 21:20

Ah pusti ti zdej Barcelono,proti njim bomo morali itak dat 150 % da jih izločimo,jaz jim dam 30 % več ne ker so itak 3 korake pred nami glede igre...glede Serei A pa mislim da nimamo konkurence,danes če Juve ne zmaga smo na pol poti in +7,pol si lahko privoscimo tudi 2 poraza kar ni slabo bomo lahko rotirali igralce...upam da bomo proti Barci kompletni drugače bomo končali kot Bayer Leverkusen žalostno ampak resnično.
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 17. mar 2012 21:30

Tekma z Barco bo nekaj drugega , favorit se ve kdo je , še vedno pa mislim da smo v polni zasedbi lahko jim nevarni , da se bojo tresli, primerjat nas in Bayer Sloma ni na mestu ;) MI SMO MILAN
Glede današnje tekme pa , nekaj napak je bilo ampak nič prestresljivega , Parma nas je stiskala 2x po 10 min , ostalo ni bilo dileme, postava zmiksana , sodnik blesav , kar nekaj favlov ni piskal v obe strani , žogica je na strani merd , gremo stiskat zaj za Fioro .......
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 17. mar 2012 22:04

Nisem napisal da smo kot Leverkusen ampak da če,nebomo v popolni postavi bomo končali tekmo kot oni 5-0,6-0
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a ricardokaka dne 17. mar 2012 23:02

Sloma27 je napisal/-a:Nisem napisal da smo kot Leverkusen ampak da če,nebomo v popolni postavi bomo končali tekmo kot oni 5-0,6-0

Ja tako kot smo prvo na camp nou :D :D doma jih bomo nabili brez skrbi bodite, posebaj če bo Prince igral, na povratni bo pa jeba ja
Uporabniški avatar
ricardokaka
Član Kluba navijačev

Kraj: križe-gorenjska

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 17. mar 2012 23:10

Pusti ti uno tekmo 2-2 ki ni odločala o ničermer,zdej bodo na vrsti 2 čisto nove tekme in bojo čist drugačne kot une v skupini,še enkrat če ne bomo kopletni,nimamo kej iskat :emo:
Nestoj gledat kaj je blo prej..

TOP postava proti Barci v Milanu:Abbiati,Abate,Thiago Silva,Nesta,Mesbah,Vam Bomel,Nocerino,Boateng,Robinho,Pato,Ibrahimovic
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 17. mar 2012 23:49

Abate, Nesta in Pato so poškodovani in verjetno ne bodo igrali (vsaj ne od začetka), Mark pa ima kartone.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Penny dne 18. mar 2012 12:47

No sloma zdej pa poglej: Abbiati,Abate,Thiago Silva,Nesta,Mesbah,Vam Bomel,Nocerino,Boateng,Robinho,Pato,Ibrahimovic. To je tvoja idealna postava.

Včeraj so od teh manjkali Abate, Nesta, Van Bommel, Boateng, Robinho, Pato, Mesbah pa je bil na klopi. Torej več kot pol postave. In še vedno smo se sprehodili proti Parmi. Ja, proti Barci to ne bi bilo dovolj, samo če bi imeli srečo s poškodbami in bi več ali manj celo sezono lahko igrali z vsemi, da bi se tudi najboljša enajsterica lahko uigrala, smo po mojem zelo blizu Barceloni, v prvenstvu pa bi meli zdej po tamalem 10 pik prednosti pred drugim. Ampak tudi z vsemi mogočimi poškodbami smo konkurenčni na vseh frontah in bomo tudi proti Barci.

Moja idealna postava proti Barci: Abbiati; Abate, Mexes, Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Aquilani; Boateng; Robinho, Ibra.

Samo od teh bosta skoraj sigurno manjkala Abate in Robinho, Boateng je pod vprašajem, Van Bommel bo prvo zagotovo manjkal zaradi kartonov. In je že skoraj pol ekipe out. Zdej pa dej ti Barci stran Alvesa, Xavija, Iniesto in Sancheza, pa bi bila spet druga pesem, ane?

EDIT: Boateng and Nesta are training with the rest of the squad now at Milanello - no vsaj nekaj...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost