29. krog: AC Milan - AS Roma 2:1

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 29. krog: AC Milan - AS Roma

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 24. mar 2012 21:01

Kolko jajcanja. Kolk zastonj matranja delamo sami sebi. Sej ne rečem, Roma ni lih kr ena ekipa. Ampak oni se še iščejo, takim je treba takoj 2 nasut in pol imaš mir. Res če dajo šanso Enriqeju bojo že drugo leto verjetno med prvimi tremi no problem. Da se lahko neka mularija daje z našimi starimi mački, kapa dol. Ampak vse to... seveda po našem poklonjenem golu. Upam da sm to vidu zadnjič zdej za dooooolgo časa. Izbijanje po sredini... svašta.
Dobro je, Giuve na -7 in jutri lepo navijat za merde. Hmnja no, oboji so merde, za une plavo/črne merde. Že remi bi bil več kot dobrodošel.
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a Penny dne 25. mar 2012 14:59

Mah Roma ga je v prvem polčasu prav hotla dobit, pa smo preveč jajcal, potem pa njihov un usrani gol. Ok, napaka Ambrosta, ma je bla v dobri nameri in se zgodi vsakemu. Na koncu so ble vseeno tri pike, tako da se mu še lažje oprosti. Ibra je itak norc. Baje naj bi mu pred tekmo odsvetovali, da igra, ker ma dokaj močne bolečine v hrbtu, pa se je odloču, da bo igral in hvala bogu, da je tko.

Glede Enriqueja pa nism jst tko prepričan. Roma že celo sezono igra čudno, videt ni nobenega napredka, ekipo pa majo dokaj hudo. Ne vem, lahko pa da naslednjo sezono postavi vse na glavo.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a peter77 dne 25. mar 2012 19:16

Včeraj smo bli na tekmi...ob polčasu depresija, sm mislu,da je una klasična tekma ko ne gre žoga v gol. Pol pa je pa IBRA poskrbu za evforijo na stadionu...vzdušje fenomenalno!!!
Ko je vstopu KPB je bil cel stadion na nogah, vsi ga obožujejo...
Po taki tekmi je tudi evforija za tekmo z Barco, škoda samo za Thiagota, ker je out za en mesec...FORZA MILAN!!!
peter77
Milanov junior

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 26. mar 2012 10:26

Jo jo. Tudi jaz sem si končno uspel pogledat tekmo na San Siru in mislim, da bodo moji obiski od zdaj naprej precej bolj pogosti :) Res je, da štadion ni bil lih poln, toda vzdušje je bilo kljub temu fenomenalno. Po golu Rome nekako sploh nisem bil preveč zaskrbljen, nekako sem "vedel", da jim bomo stisnl vsaj enga, no pa smo jim dva in to je to :) Drugače pa mislim, da je Bonera odigral najboljšo tekmo odkar sem ga gledal v dresu Milana, res je zelo dobro zamenjal Silvo in kot bi reku Katanc "kapo dol" za tole predstavo.

Žal smo za Barco izgubili Thiaga, upam, da bo vsaj Nesta nared, ker drugače nam verjetno kar trda plete. FORZA MILAN!
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

Prejšnja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost