32. Krog: Chievo - AC Milan 0:1

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 32. Krog: Chievo - AC Milan

OdgovorNapisal/-a seanjean87 dne 10. apr 2012 22:25

Spet, več sreče ku pameti..neki bo treba nardit, spremenit..
seanjean87
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Juice dne 10. apr 2012 22:27

V celi tekmi si niso pripravili ene šanse, hvala bogu da je Muntari trofo...
Uporabniški avatar
Juice
Milanov predsednik

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 10. apr 2012 22:29

Jep, to ni gledljivo. Ni sredine ki bi znala pripravit šanso za kontro, teren je razmočen in v glavah še vedno doni nepravičnost proti Barci. Vse skupaj prinese do tega da izpade brezvoljno in brezidejno. Samo da bojo 3 pike, ne sme se več kiksat.
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 10. apr 2012 22:29

Danes nismo vredni hladnega bureka...kruto ampak resnično
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 10. apr 2012 22:44

Kar se igre tiče 0 od 0, sploh ni blo želje po drugem golu pa je blo kr dost placa v drugem polčasu...veza je igrala tko smešno da je clo Ibra dou več življenja kokr v treh tekmah skupej pred tem...edina pohvala gre obrambi ki je brez večjih težav rešila večino težav in en je reku da Yepes razn skoka nima nč, no ta skok se je dons pokazou kako je pomembn, ker take ekipe itak igrajo na preskok vedno in tu je Yepes boljši od Mexesa nedvomno+svaka čast Nesti tip vsakič ko igra, igra like a boss...kakorkoli že krvavo potrebne tri pike sploh za samozavest, ampak bolje za njih da se dvignejo v formi...pred nami so dve domače tekme kjer težav nebi smelo biti...počitka bo vmes dost tko da utrujenosti nebi smelo biti in upam da v naslednjih treh tekmah Juve na eni kiksa da lahko pričakamo konec sezone na prvem mestu...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 10. apr 2012 22:45

Desperado je napisal/-a:Jep, to ni gledljivo. Ni sredine ki bi znala pripravit šanso za kontro, teren je razmočen in v glavah še vedno doni nepravičnost proti Barci. Vse skupaj prinese do tega da izpade brezvoljno in brezidejno. Samo da bojo 3 pike, ne sme se več kiksat.

Oprost sam kakšna nepravičnost...itak da je bil sodnik pes in vse to, sam osebno sem jaz pozabil to že v petek, se pravi tri dni po tekmi no in če lahko pozabim jaz, morajo taki profiji z tolk izkušnjami tudi vse to gladko malo pozabit...kakorkoli že slaba igra, a važne so pike in da smo trenutno prvi..pritisk je sedaj na Juvetu
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a capcap dne 10. apr 2012 22:47

Gennaro je napisal/-a:Mislu sm da bo Muntari pojedu sodnika hahaha...p.s. tale komentaor na Š1 mi gre močnooooooooo na živce...tip skoz neke bedarije strelja, malo je manjkalo da izjavi da bodo Alegrija na polčasu dons zvečer zamenal za novga trenerja da ne govorim o temu da je človk Nesto že preselu v Juve in to sam zato ker fa je Pirlo klicou to da je pa Nesta izjavu sam da al Milan alpa Lazio do konca sezone pa ni pomembno...res beden komentator...

Imam občutek da je Lukač interista.

Kar se tiče tekme, danes je Chievo igral izredno, mi pa zelo slabo. Ne morem verjet kako lahko Nocerino toliko laufa, tip je maratonec. :worthy

Važno da smo zmagali in da so stranski sodniki vsaj enkrat odsodili pošteno tekmo.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a savicevic dne 10. apr 2012 23:00

Danes smo odigrali zelo slabo tekmo. No važne so 3 točke, gremo dalje. Forza Milan!
Uporabniški avatar
savicevic
il Re dei risultati

Kraj: Litija

OdgovorNapisal/-a Penny dne 10. apr 2012 23:16

Na kurac mi gre, kako folk tle zna samo kritizirat... A noben od vas ni vidu, kdo je bil vpoklican? Koliko igralcev manjka? Kaj lahko več glede na to, kdo je igral, sploh pričakujemo??? Igral je Gattuso prvič po sedmih mescih, Yepes po treh, De Sceglio prvič v karieri, Nocerino je izmučen, ker igra vse tekme, Robinho izven forme, Seedorf je pač za v pokoj... Kaj več pričakovat? 14 igralcev smo mel out, 14!!!! Vzemte 14 igralcev vsaki ekipi na svetu, pa me zanima kaj bi gledal...

Jst sm vidu srčno igro, veliko trpljenja, ampak še več želje in prelitih litrov znoja. Srčno so se borili in prinesli iz Chieva 3 izredno pomembne pike brez, še enkrat morm poudarit, 14 igralcev!!! Ponosn sm danes na Milan. Tri pomembne pike. Gremo dalje, v soboto more past Genoa. FORZA MILAN :bandiera:

Drugač pa ja, Nesto je potrebno nujno podpisat še za eno sezono. Jasno je, da tip ne more igrat 60 tekem v sezoni, ma če se ga pametno uporablja, je tip še vedno tak šef, da glava boli. Postavljanje je perfektno in lahko bi mel predavanje za vse štoperje na svetu. Kar nima več v nogah, gladko nadoknadi z glavo. Res KRALJ!
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a capcap dne 10. apr 2012 23:26

Sej vsi vemo, da imamo toliko poškodovanih, to smo debatirali že pred tekmo. Dejstvo je, da smo igrali slabo (glavni vzrok so sigurno poškodbe) in pač to se lahko pove, ker razen tistih pol konter v drugem polčasu nismo sestavili 3 pametne podaje. Važno, da smo zmagali, slaba igra bo šla kmalu v pozabo.

Gattuso po tekmi: "Po toliko letih v ekipi kot je Milan in po toliko uspehih, ter prejetih udarcih, ni potrebnih veliko besed. Vsako leto uprava gradi ekipo za osvajat naslove. Moti nas, da smo juventusi prepustili prvo mesto na lestvici, vendar je v slačilnici vse in vsi igramo za vsakega. Po koncu sezone bo 9-10im igralcem potekla pogodba in potrebno je zmagati, če hočemo ostati tukaj. Ni lepo slišati govoric, da bosta Nesta in Seedorf odšla v Juve. Pirlo hoče vse naše igralce speljati v Juventus, samo mene vabijo le Arabci. (smeh)"

“Quando sei da tanti anni in una squadra come il Milan avendo vinto tanto e preso tante mazzate, non c’è bisogno di tante parole. Ogni anno la società costruisce la squadra per vincere e vederci sopravanzati dalla Juve ci ha fatto girare le scatole. Lo spogliatoio è sereno e sano. Quando uno spogliatoio è coeso si gioca per tutti. Ci sono 9-10 giocatori in scadenza di contratto e si vuole vincere per avere una chance per rimanere qui. Non è bello sentir dire che prima Nesta e poi Seedorf vengano accostati alla Juve. Pirlo li vuole tutti li. A me mi chiamano solo gli arabi (ride)”.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov