38. Krog: AC Milan - Novara

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 38. Krog: AC Milan - Novara

OdgovorNapisal/-a taura dne 13. maj 2012 21:24

pirlo21 je napisal/-a:grazie ragazi hvala legende :bandiera: :bandiera:

me zanima kdo bo "podedoval" te številke (8,9,10,13) a se že kaj ve?

Gattuso: "Nocerino potrebbe indossare la mia maglia, anche perchè è un terrone come me."

torej za vse ki ne razumete italijansko..
Gattuso: "Nocerino bi lahko nosil moj dres (torej številko 8 ), saj je tudi on južnjak tako kot jaz. (Clrigliano Calabro in Neapelj sta na jugu Italije da si nebo kdo kaj drugega razlagal :) )
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a AlexandrePato dne 13. maj 2012 21:28

Prosil bi, da nekdo nalima gor kakšen link od teh dogodkov po tekmi, tistih najbolj emocionalnih, ker nisem mogel gledati tekme. :salmilan:
AlexandrePato
Član Kluba navijačev

Kraj: Prekmurje

OdgovorNapisal/-a svetec17 dne 13. maj 2012 21:42

Dogajanje in slovo legend po tekmi AC Milan : Novara

FORZA MILAN!
Forza NESTA, ZAMBROTTA, GATTUSO, SEEDORF, VAN BOMMEL, ROMA, INZAGHI
Uporabniški avatar
svetec17
Ljubljenec Rossonerov

Kraj: Markovci v Prekmurju (MILANO)

OdgovorNapisal/-a capcap dne 13. maj 2012 23:34

Evo pravkar z Milana..... ena beseda - NEVERJETNO! Prvi polčas sem si kmalu rezal žile, na to pa drugi polčas: Tako je odmevalo cel odmor in večji del drugega polčasa: "OI, OI, OI, OI, OI, OI, PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!" In tip ga je dejansko dal, za zmago na njegovi poslovilni tekmi. Bili smo takoj za golom in non stop trzali na vsak njegov gib ter skakali do ograje.... nato pa ORGAZEM..... neverjeten občutek..... PIPPO ZADEL IZ MRTVEGA KOTA (Tako smo mi to videli nad golom).... DELIRIJ za 10 minut, nato spet PONOVI VAJO: OI OI OI, OI OI OI OI, PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!...vse do konca in pol ure po tekmi.
Videti jokati po tekmi in med tekmo (gattuso) vse te legende pa ne moreš verjet....kakšni občutki. Edino mi je žal da ni bil stadion poln, vse ostalo je bilo perfektno: v agoniji prvi polčas, v drugem pa smo prestopili prag nebes.

Marija, še zdej ne morem verjet kakšna generacija se poslavlja. :worthy

Po tekmi pa pred stadionom praznina v mojem srcu, "Campionato finito", odšle so legende, čas je za odhod domov in ponovno bom hrepenel 3 mesece in pol na nove emocije.
Takih kot je bilo danes še dolgo ne pričakujem.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 13. maj 2012 23:52

Scudetto 28... 2.000.000€
Scudetto 29... 3.000.000€
Scudetto 30... 5.000.000€

Sedet v prvi vrsti curve, ko da SuperPippo svoj zadnji gol pod njo... neprecenljivo.

Slika
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 14. maj 2012 01:21

Kot sta zgoraj že napisala Paloschi in Capcap, neprecenljivo je videt Inzaghija v živo iz praktično prve vrste ko zabije svoj zadnji gol in to pod curvo, katere ljubljenec je bil. Zame osebno ena najbolj emocionalnih tekem, oziroma najbolj čustvena odkar spremljam fuzbal. Že pred začetkom srečanja je bilo kar ganljivo, ko pa ga je Pippo dal, pa so solze kar same prišle. Prav tako na koncu, ko je Pippo sam stal na sredini igrišča, zrl v monitor kjer se je predvajal video z njegovimi zadetki in nato še zadnjič prišel do nas pod curvo, zaploskal in poslovil. Res neverjetno in neprecenljivo!

Hvala vsem, ki ste v teh letih za Milan storili toliko dobrega. Rino, Sandro, Pippo, Clarence, Zambro, Van Bommel ne bomo vas pozabili in hvala za vse!!! FORZA MILAN!
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a al3n dne 14. maj 2012 02:26

Enostavno nimam kaj dodat, fantje pred mano ste napisali vse.. delit veselje z pippom, kateri zabije zadnji gol v svetem dresu - nemorem tega niti opisat. V teh nekaj več kot dveh urah emocij na SanSiru, nevem, meni se je ob pogledu na vse te objokane in odhajajoče legende pred očmi zavrtel "film" te generacije - kaj vse smo preživljali z njimi, se veselili, jokali, živcirali, bili ponosni, kritizirali... in nekako po odhodu iz stadiona, kot je že rekel Anej, zame osebno ne samo "Campionato finito", ampak "finito" nekega obdobja, ere, nekega Milana, z katerim smo nekako odraščali. Več ali manj smo nekaj minut vsi skupaj enostavno stali v tišini.. noro.. Kakorkoli obrnemo, pa čeprav nam je kdo od tehle vzel kakšno leto ali več živčjenja z slabšimi igrami v zadnjem času, se moramo vsi skupaj zavedat, KDO so tile gospodje in KAJ so dali in nardili za Milan. Zaslužijo si SAMO IN NIČ DRUGA kot popolno spoštovanje in katančevo KAPO DOL! Sedaj nam pa preostane le, da optimistično obrnemo nov list in ustvarimo skupaj z igralci novo zgodbo in nove legende... kaj veš, mogoče pa je katera že v nastajanju... GRAZIE RAGAZZI!!!!!!! FORZA MILAN!!!!! :(
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 14. maj 2012 12:52

Grazie di tutto ragazzi. Škoda, prov rad bi bil tudi jst na tekmi včeraj in videl v živo te emocije. Če ne bi imel koncerta od Metallice v Udinah me nič ne bi ustavilo. Fanjte ki ste bli na tekmi, tej spomini so vredni zlata, držte jih v posebnem prostorčku v srcu.
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a al3n dne 14. maj 2012 13:02

Ja ja desperado, to se ve.. to je priceless.. prav neverjetno priceless res
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a al3n dne 14. maj 2012 13:49

Še dobro da se medijsko opeva vse včerajšne dogodke na veliko, ko pa se po tolikih letih poslovijo od kluba igralci, ki so z njim soustvarjali evropo zadnje desetletje, je pa vse skupaj klavrno.. žalostno žalostno.. če bi se enako zgodilo v barci, bi verjetno 14 dni pisali vsevprek. Naši fantje si zaslužijo več, kar me zelo žalosti ..
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost