Evo pravkar z Milana..... ena beseda - NEVERJETNO! Prvi polčas sem si kmalu rezal žile, na to pa drugi polčas: Tako je odmevalo cel odmor in večji del drugega polčasa: "OI, OI, OI, OI, OI, OI, PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!" In tip ga je dejansko dal, za zmago na njegovi poslovilni tekmi. Bili smo takoj za golom in non stop trzali na vsak njegov gib ter skakali do ograje.... nato pa ORGAZEM..... neverjeten občutek..... PIPPO ZADEL IZ MRTVEGA KOTA (Tako smo mi to videli nad golom).... DELIRIJ za 10 minut, nato spet PONOVI VAJO: OI OI OI, OI OI OI OI, PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!...vse do konca in pol ure po tekmi.
Videti jokati po tekmi in med tekmo (gattuso) vse te legende pa ne moreš verjet....kakšni občutki. Edino mi je žal da ni bil stadion poln, vse ostalo je bilo perfektno: v agoniji prvi polčas, v drugem pa smo prestopili prag nebes.
Marija, še zdej ne morem verjet kakšna generacija se poslavlja.
Po tekmi pa pred stadionom praznina v mojem srcu, "Campionato finito", odšle so legende, čas je za odhod domov in ponovno bom hrepenel 3 mesece in pol na nove emocije.
Takih kot je bilo danes še dolgo ne pričakujem.