4. krog: AC Milan - Udinese 1:1

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 3. krog: AC Milan - Udinese

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 21. sep 2011 22:47

Vi niste normalni. Enostavno si druzga kot Serie B ne zaslužite. In še tam bi mogli bit nekje na sredini lestvice ene par let, pole bi dobili kar vam gre.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 21. sep 2011 22:47

Alberto Paloschi je napisal/-a:Kdo je že bil tle pameten lani da je Abbiati (dober) golman in da če ne dobimo golov zaradi njegovih kozlarij, se le te ne smejo štet?

Jaz sem ga branil ,je zajebal pri golu ja , kdo nas je pa rešil na koncu ???... :) , pač tvoj problem je , da ti gre na pajtl zaradi veselja proti Milanu ne vem kdaj že 1x,al nekaj takega, je pa defitivno najboljši od treh , ki jih imamo ;), verjetno Alegri ve bolje od tebe , kot rad sam poveš večkrat ;)
Drugače sem pa zadovoljen z remijem , ker je kazalo , da niti po naklučju ne bomo zadeli, bravo Faraon, Pippo :devil:
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 21. sep 2011 22:49

Ja rešu nas je, en strel z glavo iz šesnajstih metrov in en po sredini, še dobro da ga imamo res :D Usak se lahko zmoti, Allegrijeva napaka je, da ne da branit Amelie, ki bi bil ob takih predstavah označen za največjega idiota tle gor, sam OK, tega sm že navajen.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 21. sep 2011 23:02

No najdi mi 5 napak , ki so nas lani stale točk zaradi Abiatija .....pač priznaj da ga ne maraš :D , kar se pa tiče opazk na račun naših , pa jih boš od moje strani našel bolj malo ;)
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 21. sep 2011 23:09

Ti jih rajši kar od letos. Oba gola od Barce, prva dva od Napolija, gol danes. In še proti Kloseju bi lahko kej naredu ampak OK. In ja, ga ne morem niti videt, samo useeno je to 50% zaradi tega ker je debil in 50% zaradi tega ker je preslab za Milan. Oziroma preslab za bit prvi golman.

Drgači pa lani je delal pizdarije, samo pole dostikrat nismo dobili gola alpa smo lih tako zmagali. Letos pač ne damo treh golov na tekmo in se to pozna. In mene tiste njegove show-off obrambe, kot je bila tista zadnja danes, ne bojo nikoli prepričale. Tip se ne zna postavit in pole se meče za ene žoge, ki bi jih normalen golman ulovil.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Kaká_girl dne 21. sep 2011 23:15

Ja js sem tudi branila Abbiatija in ga še vedno bom, ker je kljub tej napaki zame osebno eden izmed najboljših vratarjev na svetu. Taka napaka se lahko pripeti vsakemu, tudi Buffonu, tudi Handanoviču, vsakemu! Je pa pokazal toliko dobrih obramb lani in letos, da tale napakca proti vsem obrambam ni niti omembe vredna. Samo, če imaš pa pač ene svoje razloge, da ne maraš Abbiatija, se pa valda v vsako stvar vtakneš.
Drugače pa no big deal, sezona je še dolga, tekem je še ogromno in od vseh favoritov za naslov prvaka, smo mi imeli najtežje tekmece na začetku. Juve, Inter, Roma, Lazio vse še čaka peklensko gostovanje v Neaplju, medtem ko smo mi že fertik s tem.

Forza Rossoneri, zdej je pa že čas za zmago! :bandiera: :salmilan: :bandiera:
Kaká_girl
Član Kluba navijačev

Kraj: Jesenice

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 21. sep 2011 23:35

Ma ne vem , če je vseh pet golov na grbi Abiatija , proti Barci mogoče prvi gol od Pedra , pa še tam je malo boter Abate, prosti strel od Ville pa ne bi branlo pet Amelij in niti pet Handanovičev , da ne bo ispadlo , da sem total ANTI-AMELIA..., z Laziem, pa sta oba padla zaradi prej nastalih napak v obrambi , ne spomnim se točno , kdo je zamudil, lahko bi obranil , pa ni , za razliko od danes , ko je ,tudi Cavanijevi trije goli niso njegovi,tak da prva večja napaka njegova je bla danes ......pa ne misli , da te hočem prepričevat zdaj ..., tudi jaz ne prenašam par igralcev, pač tak je ....
Zadnjič spremenil costacurta, dne 22. sep 2011 00:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 21. sep 2011 23:46

Alberto Paloschi je napisal/-a:Ti jih rajši kar od letos. Oba gola od Barce, prva dva od Napolija, gol danes. In še proti Kloseju bi lahko kej naredu ampak OK. In ja, ga ne morem niti videt, samo useeno je to 50% zaradi tega ker je debil in 50% zaradi tega ker je preslab za Milan. Oziroma preslab za bit prvi golman.

Drgači pa lani je delal pizdarije, samo pole dostikrat nismo dobili gola alpa smo lih tako zmagali. Letos pač ne damo treh golov na tekmo in se to pozna. In mene tiste njegove show-off obrambe, kot je bila tista zadnja danes, ne bojo nikoli prepričale. Tip se ne zna postavit in pole se meče za ene žoge, ki bi jih normalen golman ulovil.

Paloschi sorry sam kle milo rečeno bedarije naštevaš...vse gole sm vidu razn tegale dons ne pa mij brt reku daj bla res napaka ja. Oba gola Barce napaki golmana?!?!? Prvi gol je bil človek na napačni nogi kar je logično saj je pričakoval da bo Abate zagradil ali izbil žogo, kar bi MORAL storiti. Drugi gol ki je udarec čez zid proti rašljam je pa zate njegova napaka?! Očitno nis velikokrat stal med vratnicami...tak strel lahko ubraniš samo če se prej na blef zalaufaš v tisto smer in pač upaš da bo tja udaril žogo (kot se je Dida takrt v polfinalu LP proti Interju k so pol bakle metal..k jo je snedu Mihajloviću točno zaradi tega ker je prej zateku proti žogi). Vidu sm tudi prva dva od Napolija in dejstvo je da je le drugi v kategoriji "lahko bi odreagiral bolje" ampak to niti slučajno ne pomeni da je on edini krivec...prvi gol je bil neki odbijanac on močan strel po tleh z relativne bližine...dokler ma igralc čas se na tla vržt je žoga že v mreži ;) Morda še najbolj smešen je argument da bi proti Kloseju "kej lahko naredu"...napadalec mu pride na 5 METROV in zate je on slabo odreagiral ker je dobil gol z tam...če bi tam branil bi to samo pomenila čudežna obramba in nič drugega...drugi gol je bil pa lep udarec z glavo v dolgi kot in spet nič drugega kot ugibanje te lahko reši v takih primerih (da se prej tja vržeš)...

Dejstvo je da ga očitno ne maraš, samo nwm zakaj so ga lani stalno komentatorji hvalili in je bil lani daleč najboljši vratar v Serie A...če mene kaj moti pri njem so to izbijanja žoge, nikakor pa ne branjenje...in ja ponavlam moti te in prov pač tvoja odločitev...sam obtožit ga da je mel prste vmes pri 7 od 8 golov ki smo jih dobili letos (prvi trije krogi Seria A+LP) je pa milo rečeno bosa...kot da Cavani, Klose in Villa niso igralci ampak drvarji ki so včer začel fuzbal igrt in kokr da oni ne znajo ustrelit tko da je ta strel v dani situaciji neubranljiv, ampak je za kr vse Abiati kriv sam zato ker ga ne maraš...
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a milek87 dne 22. sep 2011 07:17

Js pa se zacuda tokrat strinjam s Paloschijem, on ponavadi taksne gole.dobiva na tekmah ki si zelo pomembne in ob cisto nepravih trenutkih. Ne recem da nas je velikokrat resil ampak zato pa so golmani, tudi lani je imel podben izpad proti Udinah. Trenutno je res najboljsi golman ki ga premoremo ampak nevem zakaj nase vodstvo vsaj ne pomisli za iskanje novega dobrega golmana in ne teh zajebancij in posoj kot je bilo z amelio.
Uporabniški avatar
milek87
Milanov direktor

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 22. sep 2011 10:11

Gennaro je napisal/-a:Paloschi sorry sam kle milo rečeno bedarije naštevaš...vse gole sm vidu razn tegale dons ne pa mij brt reku daj bla res napaka ja. Oba gola Barce napaki golmana?!?!? Prvi gol je bil človek na napačni nogi kar je logično saj je pričakoval da bo Abate zagradil ali izbil žogo, kar bi MORAL storiti. Drugi gol ki je udarec čez zid proti rašljam je pa zate njegova napaka?! Očitno nis velikokrat stal med vratnicami...tak strel lahko ubraniš samo če se prej na blef zalaufaš v tisto smer in pač upaš da bo tja udaril žogo (kot se je Dida takrt v polfinalu LP proti Interju k so pol bakle metal..k jo je snedu Mihajloviću točno zaradi tega ker je prej zateku proti žogi). Vidu sm tudi prva dva od Napolija in dejstvo je da je le drugi v kategoriji "lahko bi odreagiral bolje" ampak to niti slučajno ne pomeni da je on edini krivec...prvi gol je bil neki odbijanac on močan strel po tleh z relativne bližine...dokler ma igralc čas se na tla vržt je žoga že v mreži ;) Morda še najbolj smešen je argument da bi proti Kloseju "kej lahko naredu"...napadalec mu pride na 5 METROV in zate je on slabo odreagiral ker je dobil gol z tam...če bi tam branil bi to samo pomenila čudežna obramba in nič drugega...drugi gol je bil pa lep udarec z glavo v dolgi kot in spet nič drugega kot ugibanje te lahko reši v takih primerih (da se prej tja vržeš)...

Dejstvo je da ga očitno ne maraš, samo nwm zakaj so ga lani stalno komentatorji hvalili in je bil lani daleč najboljši vratar v Serie A...če mene kaj moti pri njem so to izbijanja žoge, nikakor pa ne branjenje...in ja ponavlam moti te in prov pač tvoja odločitev...sam obtožit ga da je mel prste vmes pri 7 od 8 golov ki smo jih dobili letos (prvi trije krogi Seria A+LP) je pa milo rečeno bosa...kot da Cavani, Klose in Villa niso igralci ampak drvarji ki so včer začel fuzbal igrt in kokr da oni ne znajo ustrelit tko da je ta strel v dani situaciji neubranljiv, ampak je za kr vse Abiati kriv sam zato ker ga ne maraš...

Pri prvem golu od Barce bi moral ulovit tisti "predložek" od Messija, alpa se usaj vršt z rokami naprej proti Pedru, ne pa da se obnaša isto kot bi se kakšne branilec, sej ima rokavice z enim razlogom... Itak da sta tam bolj generalno zajebala Zambrotta in Abate, ampak vseeno tam ne bi smelo bit gola in za to je kriv Abbiati.
Pri drugem golu je bil narobe postavljen, strel je bil zadosti od daleč, da bi komot stal bolj na sredini kot je, pole bi tudi prišel do žoge. Ni bil tisto nek super šus iz 20ih metrov, ki se ga ne da branit, niti približno...
Prvega od Cavanija je dobil skozi korak, drugega na svojo vratnico. Kadar je Dida dobil tak gol je bi skozi shitstorm. Alpa ko je lani dobil Amelia gol na svojo vratnico proti Udineseju, pojeli ga bi. Sploh pa je tudi sam priznal, da je tam zajebal. Pač ne zna se postavljat na golu, ne zna it vn na žogo, dosti časa sploh ne ve kaj bi delal na golu. Ima pa reflekse in zato pole izpade kao dober golman, ko reši kakšen malo boljši strel. Samo letos ko obramba ne dela tako kot lani in pride tudi do drugačnih situacij kot strelov iz tridesetih metrov, se vidi, je bolj podpovprečen golman in bi ga blo za menjat.

Drugo so pa samo tvoje fantazije, da ga jst krivim, pisal sem samo o teh goli. Ne razumem pa, zakaj se tega cigana tako goreče zagovarja, med tem ko so Seedorf, Pato, Cassano, Aquilani, Antonini, Bonera, Ibra in podobni vedno deležni kritike za vsako malo slabšo tekmo, tudi če ne naredijo pol toliko škode. Tega res ne bom nikoli razumu.
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost