8. krog: Lecce - AC Milan 3:4

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 8. krog: Lecce - AC Milan

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 23. okt 2011 15:12

No tole pa je bilo neverjetno. Prvi polčas katastrofa, taka sredina ne sme več stopiti skupaj na igrišče in takšnega polčasa res boljše, da si več ne privoščijo. Potem pa je na sceno stopil Boateng..lačen je bil te zmage, kot nobeden drug na igrišču. Goli so bli čist vtrgani, vsaka mu čast za to predstavo.:worthy Ko je dal Yepes gol je bil pa res fenomenalen občutek. Odličen preobrat, ki bo dal ekipi zdej še ogromno dodatne samozavesti. Sicer pa me čudi, da je Oddo tako proslavljal zadetek.

Komaj čakam, da vidim Crudelija, pomojem nima glasa. GRANDE MILAN! :bandiera:
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Penny dne 23. okt 2011 15:15

Upam da je večina vidla, da je treba vedno počakat do konca tekme, preden se pametuje. In res bi vas vse neki lepo prosu. Če ne spremlate, kaj se v Milanu dogaja in če ne berete novic, NE PAMETUJTE TLE VSEPOVPREK, KOT DA STE VSAK DAN V MILANELLU IN TOČNO VESTE KAJ SE DOGAJA Z IGRALCI!!! Aquilani in Boateng sta danes igrala poškodovana, oba od tekme z Batejem nista trenirala oziroma sta po individualnem programu. In valda jih Allegri ni dal od začetka notr. In če bi Allegri vsako tekmo vnaprej vedu, kdo bo nerazpoložen, ga verjetno ne bi not dal ne. Sej sm že 100x napisu, pa bom še enkrat probu in to zadnjič. Prosim preden kaj napišete na tem forumu, trikrat vdihniti in za minuto malo pomislite, samo malo... Ne pa k eni mongoli pisat tle, ker vse skupaj nima več smisla...
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a ricardokaka dne 23. okt 2011 15:28

Kakšno igro razvijamo s sredino Vam bomel, Nocerino, Aqulani;Boateng paša za oči , bravo Milan ob polčasu sm vrjev da se lahko vrnemo vsaj do remija ampak za zmago pa res svaka čast. +to da sem stavil 5€ na Milan :bandiera: :bandiera: :bandiera:
Uporabniški avatar
ricardokaka
Član Kluba navijačev

Kraj: križe-gorenjska

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 23. okt 2011 15:58

Galliani po koncu tekme:

.. Try not to overreact.. :*: :proud
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a tabl dne 23. okt 2011 17:53

uf! Tako kot sem se pi*dil prvi polčas sem norel drugega. Sredina (boa, nocerino, vb,aqua) res igra lepo, to so sedaj dokazali že nekajkrat . Upam da bojo zdravi in brez poškodb večino časa, saj naša igra oziroma sredina kot je bila prvi polčas ne more igrati več sodobnega nogometa. Fantje kot ambro, gattuso, seedorf so naredili ogromno za milan samo je treba priznati da je njihov čas na žalost že ne nekaj časa mimo...
Forza Milan
Uporabniški avatar
tabl
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a besinho dne 23. okt 2011 17:56

Res sem bil povsem obupan po prvem polčasu, ko nas je nadigraval Lecce. Ni besed, ki bi opisale prvi polčas, mogoče bi se lahko izgovarjali, da ni bilo penala, da je bil prekršek pri tretjem golu,... ampak bilo je kar je bilo. Verjetno je bilo zelo pestro med polčasom v slačilnici. Zasluženi menjavi Robinha, ki roko na srce danes ni pokazal ničesar in pa Ambrosinija, ki tudi ni še v pravi formi. Vidi se da, ko skupaj zaigrajo Aquilani, Nocerino in Boateng je čisto druga zgodba, kot npr. Seedorf, Ambrosini in pa recimo Nocerino. Veliko več gibanja, hitrejši pretok žoge, obrnjena stran,... Ampak, če pravite, da so bile poškodbe od tekme z Batejam, prav. V glavnem danes drugi polčas.. neverjetno! Ob polčasu bi podpisu remi, ampak pol pride KPB in je vse možno. Kakšne gole daje v zadnjem času.. fenomenalno. Kdor ga je par tekem nazaj kritiziru, da v letošnji sezoni ni več to kar je bil je danes dobil dokaz, da je morda še boljši kot lani. Klasični hat-trick, potem pa še Yepes za poslastico in neverjeten preobrat. Danes se je pokazal pravi karakter ekipe, prava borbenost in velika želja po zmagi kljub velikem zaostanku. FORZA MILAN :bandiera:

Slika
BOA :l: :proud :salmilan:
Uporabniški avatar
besinho
Član Kluba navijačev

Kraj: Škofja Loka

OdgovorNapisal/-a marcha2510 dne 23. okt 2011 18:50

:bandiera: :bandiera:
Uporabniški avatar
marcha2510
Član Kluba navijačev

Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a capcap dne 23. okt 2011 18:59

Uf, ko sem gledal prvi polčas..... res žalost... Nato sem že med polčasom videl, kako se boateng segreva in pali (prek streama) na ogrevanju... verjel sem v remi, vendar zmaga.... vsa čast.. To je bila zmaga, ki je pokazala da smo tudi letos pravi za skudeto.

Aja...vem da je situacija s poškodbami takšna kot je...vendar 3 agonistični (destruktorji) na sredini (Ambro, MVB in Noccerino) res ne morejo začeti skupaj...razen če se gremo kam branit. Je pa pokazal Allegri da je iz prave testa in spravil igralce med odmorom skupaj.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a 12lenart21 dne 23. okt 2011 19:00

hahahaha ker car....boa boa boa teng teng teng :worthy
ma ta crudeli mi res polepša dan :bandiera:
Uporabniški avatar
12lenart21
Član Kluba navijačev