12.krog: Chievo - AC Milan 0:0

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 12.krog: Chievo - AC Milan

OdgovorNapisal/-a al3n dne 10. nov 2013 17:59

Vidli smo napredek napram zadnjim tekmam, ustvarili nekaj priložnosti a na koncu nam je zmanjkalo športne sreče. Do božiča bomo višje na lestvici. :envy:
Uporabniški avatar
al3n
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a bigbeng10 dne 10. nov 2013 17:59

Zraven tega da nismo meli sreče, po povedal še da smo večino tekme idigrali dobro!!
Uporabniški avatar
bigbeng10
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a ElGuapo dne 10. nov 2013 18:02

Edina svetla točka te tekme sta Kaka (trud) in De Jong (super zapiranje, kvalitetni štarti), ostalo je za v smeti. Groza kaj to gledamo navijači..
Uporabniški avatar
ElGuapo
Zlata žoga

OdgovorNapisal/-a Desperado dne 10. nov 2013 18:07

ElGuapo je napisal/-a:Edina svetla točka te tekme sta Kaka (trud) in De Jong (super zapiranje, kvalitetni štarti), ostalo je za v smeti. Groza kaj to gledamo navijači..

Kaj gledamo? Edini način za gledat bi blo tako...
http://www.youtube.com/watch?v=ZpSoEIN18WI
Uporabniški avatar
Desperado
Častni član foruma

Kraj: O-bala

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 10. nov 2013 18:44

Vidli smo napredek napram zadnjim tekmam, ustvarili nekaj priložnosti a na koncu nam je zmanjkalo športne sreče. Do božiča bomo višje na lestvici

Proti zadnji ekipi na lestvici ustvariti 4-5 priložnosti je napredek ?

Zame ni....
_IKE_
Legenda Milana

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 10. nov 2013 18:47

_IKE_ sarkazem, sarkazem, se vidi da si nov na forumu, pa brez zamere =)

Na srečo sem imel čas pogledat samo prvi polčas in videl sem dovolj. Komaj čakam naslednjo tekmo pod taktirko veluma Allegrija...najhuje od vsega pa je, da če tega debila ne zamenjajo da bo trot še LP zafural, ker s tako igro smo mi trenutno za LP, ne pa za top16 v Evropi.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 10. nov 2013 18:51

Pizda, v milanu pa ga pošteno dehajo.

Allegri:

"The players played a good match. It wasn't an easy match, but we created many chanced and didn't give them much space. Matri did well today, especially in the second half. He worked hard but was unlucky."

Galliani:

"Allegri? There will be no change.If that pole had entered Robinho we'd be talking about a victory. "

Trolling on very high level.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a costacurta dne 10. nov 2013 18:54

Treba se bo zadovoljit z manjšimi stvarmi kot so zmage , prvič ko bo Abate poslal kvaliteten predložek al pa veleokrepitev Matri dosegel gol si odprem Radgonsko penino :P , ta ekipa je mrtva , polovico igralcev ne bi smelo bit na klopi kaj šele na igrišču , DALEČ najslabši Milan za časa mojega štetja , eni pa še kar trdijo da je to druga najjača ekipa v serie A takoj za Juventusom :D .... ,alora , včasih sem od jutra čakal tekme , se drl po bajti ,zaj pa spim polek .....včasih smo imeli na klopi ase ala Crespo , Rui Costa , Ambro, Tomason da ne naštevam , zdaj pa moram Constanta , Matrija , Abatea , Emanuelsona , Zacarda, Nocerina pa podobne povprečneže zijat , ni čudno da zaspim .
Uporabniški avatar
costacurta
Kapetan Milana

OdgovorNapisal/-a capcap dne 10. nov 2013 19:01

costacurta je napisal/-a:Treba se bo zadovoljit z manjšimi stvarmi kot so zmage , prvič ko bo Abate poslal kvaliteten predložek al pa veleokrepitev Matri dosegel gol si odprem Radgonsko penino :P , ta ekipa je mrtva , polovico igralcev ne bi smelo bit na klopi kaj šele na igrišču , DALEČ najslabši Milan za časa mojega štetja , eni pa še kar trdijo da je to druga najjača ekipa v serie A takoj za Juventusom :D .... ,alora , včasih sem od jutra čakal tekme , se drl po bajti ,zaj pa spim polek .....včasih smo imeli na klopi ase ala Crespo , Rui Costa , Ambro, Tomason da ne naštevam , zdaj pa moram Constanta , Matrija , Abatea , Emanuelsona , Zacarda, Nocerina pa podobne povprečneže zijat , ni čudno da zaspim .

Isto jaz... spanje.
Sam Chievo, ki je imel 5 točk bi pa ja morali zmagat s tem kadrom... treba je prevetriti, ker vsi dihajo slab zrak. Sej ni vsa krivda Allegrijeva, toda on pri Milanu nima več kaj početi.
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

Re: 12.krog: Chievo - AC Milan 0:0

OdgovorNapisal/-a _IKE_ dne 10. nov 2013 19:20

@ Gennaro....kaj drugega mi/ nam? niti ne preostane .....

Tisto v tvojem postu o LP ; je verjetno napaka predvidevam da si mislil LE

MAX pa spet potrjen..... :clap:

Če se bo takole nadaljevalo, bo priložnost za igranje v Evropi ( liga evropa ) možna samo še preko pokala....

Možnosti za LP pa so z današnjim "uspehom" padle na 0,1%
_IKE_
Legenda Milana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost