Evo pišem frišno, še brez mnute spanca

Tole včeraj je bilo noro! Jaz sem itak še toliko bolj pod vtisom, ker sem v šestem poizkusu končno doživel prvo zmago svojega ljubega kluba. Začelo se je precej medlo, a ko gledam iz zdejšnje perspektive je bilo to tudi logično...konec koncev gre le za derbi, ko si tam na štadionu pa adrenalin itak dela 100 na uro in si želiš da bi bila vsaka podaja točna, vsak strel v okvir vrat in podobno, kar se pa itak nikoli nikjer ne zgodi. Kasneje je Milan prevzel pobudo in bil krepko boljši večino časa, posledično pa je zmaga povsem zaslužena. Inter mi je deloval, kot da igra s "pol kurca" a po mojem oni bolji niti ne zmorejo v tem momentu...LE bodo igrali zaradi tistih dveh zmag proti Dorii in Parmi, kjer so imeli ogromno, ampak res ogromno sreče, a kakorkoli že, borba za Evropo je za Milan še naprej odprta.
Kar se tiče ostalega, je blo pa vse itak tako kot vedno PRVA LIGA! Od roštiljanja, do vinčka na busu, pred in po tekmi, pa nasploh druščina, mogoče še najbolj zabaven detajtl pa dva Interista v družbi vseh nas milanistov z svojimi kislimi obrazi, eden izmed njih pa je tudi denarnico precej "olajšal" (na interni stavnici je stavil kar 4 rezultate...3 od teh so bili na Inter, kar pomeni dvojno vplačilo (2*2€=4€)+en remi, se pravi je pustil skupno 14€ v žepih ostalih milanistov

Za letos smo z obiski San Sira verjetno končali, sam pa verjamem in upam da bo naslednje leto še boljše, še bolj noro in še bolj zabavno!
FORZA!