36. krog: AC Milan - Inter 1:0

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 36. krog: AC Milan - Inter 1:0

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 04. maj 2014 23:22

Kako prija tale zmaga :bandiera: :intermerdaa:
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 04. maj 2014 23:22

Fak, kako pa sem te zmage nad naduvanimi bratranci vesel, tega se ne da opisat! Odlična tekma iz naše strani, De Jong in Montolivo sta v vezi pojedla Interiste. Constant jim je zaprl celo desno stran, upam, da je po tekmi pogledal v žepe, če je še imel koga v njih. Mexes in Rami klasično, sploh Philippe, če je pri stvari igra odlično. Kaj je njihov tako opevani Wanda Nara fucker oz. Mauro "najboljša špica na planetu" Icardi sploh igral? Ker jaz ga nisem videl. Milito, ki je pri njih vstopil in ni naredil nič je bil nevarnejši kot Icardi. Zmaga je čista kot solza, naj samo jokajo, Milano je rdečečrno že vso življenje in tako bo tudi ostalo. Vedno so bili in bojo druga ekipa tega mesta..Škoda, ker ni zabil Kaka, tisti gol sem mu res privoščil. Samozavest je sedaj na visoki stopnji, treba je premagati Atalanto in Sassuolo nujno. Borba za Evropo bo napeta do konca, škoda, ker ni Chievo uspel presenetiti Torina. Poleti pa napravimo v kadru določene spremembe, ki so nujne pa bo Milan spet na pravi poti. Če se bo kadrovalo pametno in gledalo v dobro kluba, ne na lastne koristi - potem je prihodnost vsekakor bolj svetla. Forza Milan fino alla morte!! :salmilan:

Slika 8)
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a svarog dne 04. maj 2014 23:59

:bandiera: :bandiera:

Tokrat moram pohavlit vse, seveda tudi Konstant-a. 3 pike so naše, do konca poberemo še 6 pik in se vidimo v ligi evropa :)
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 05. maj 2014 00:09

bog! :worthy

Ras: Dai Tohil con noi! Oppa ziru tiri style. :rofl: :rofl:
Slika
UMIRAM!
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 05. maj 2014 07:02

Raznoirazni Muntariji in Essieni NIMAJO kaj iskat v vezi pred De Jongom. To je 1x1 ...

Upam na še dve zmagi do konca sezone, da Seedorf z izjemnim izkupičkom zapre goflje dvomljivcem.

PS: Kaj je pisalo na začetku tekme na curvi sud? vergogna, ... ?
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 05. maj 2014 09:48

Evo pišem frišno, še brez mnute spanca :D Tole včeraj je bilo noro! Jaz sem itak še toliko bolj pod vtisom, ker sem v šestem poizkusu končno doživel prvo zmago svojega ljubega kluba. Začelo se je precej medlo, a ko gledam iz zdejšnje perspektive je bilo to tudi logično...konec koncev gre le za derbi, ko si tam na štadionu pa adrenalin itak dela 100 na uro in si želiš da bi bila vsaka podaja točna, vsak strel v okvir vrat in podobno, kar se pa itak nikoli nikjer ne zgodi. Kasneje je Milan prevzel pobudo in bil krepko boljši večino časa, posledično pa je zmaga povsem zaslužena. Inter mi je deloval, kot da igra s "pol kurca" a po mojem oni bolji niti ne zmorejo v tem momentu...LE bodo igrali zaradi tistih dveh zmag proti Dorii in Parmi, kjer so imeli ogromno, ampak res ogromno sreče, a kakorkoli že, borba za Evropo je za Milan še naprej odprta.

Kar se tiče ostalega, je blo pa vse itak tako kot vedno PRVA LIGA! Od roštiljanja, do vinčka na busu, pred in po tekmi, pa nasploh druščina, mogoče še najbolj zabaven detajtl pa dva Interista v družbi vseh nas milanistov z svojimi kislimi obrazi, eden izmed njih pa je tudi denarnico precej "olajšal" (na interni stavnici je stavil kar 4 rezultate...3 od teh so bili na Inter, kar pomeni dvojno vplačilo (2*2€=4€)+en remi, se pravi je pustil skupno 14€ v žepih ostalih milanistov :D

Za letos smo z obiski San Sira verjetno končali, sam pa verjamem in upam da bo naslednje leto še boljše, še bolj noro in še bolj zabavno!

FORZA!
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a marko_vip dne 05. maj 2014 09:57

:bandiera: :bandiera: :bandiera: :intermerdaa: :intermerdaa:

mene tudi zanima komu je bila koreografija namenjena?
Uporabniški avatar
marko_vip
Član Kluba navijačev

Kraj: Ptuj

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 05. maj 2014 09:58

KOreografija je bla namenjena sobotnemu dogajanjuv Rimu v finalu pokala.
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 05. maj 2014 12:05

Namenjena je bila temu
Alberto Paloschi
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Alberto Paloschi dne 05. maj 2014 16:03

Slika