37. krog: Atalanta - AC Milan 1:2

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 37. krog: Atalanta - AC Milan

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 11. maj 2014 14:32

Škoda za tole danes.. Stiskal smo jih, povedli, imeli igro, potem pa budala od horsedicka podari penal Atalanti.. Kar se tiče gola v zadnji minuti, je več ali manj jasno, da letos enostavno sreča ni na naši strani in to je to. Bolj me jezi poraz zaradi tega, ker bo zdaj čelavi spet imel alibi, da govori kontra Seedorfu..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 11. maj 2014 14:35

pa sej ne morem verjet, naj gre lepo u tri pm vse skupaj. Ko smo vodili sem mislil, da bo šlo skozi. In ne, pol mr. Konjstant naredi penal naiven kot neveš kaj, zabijemo neke štange in pol jebeni Brienza, ki takšnega gola ni zabil že od selekcije u12 dalje. Marš, naj se jebe vse kaj je povezano s to sezono. Marš Constant. Naj zdaj Galliani pove kaj hoče za naslednjo sezono, da vidim a lahko mam kako upanje al ne. Komedija vse skupaj, komaj čakam, da se naslednji teden zaključi vse skupaj. :puke:
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a il pazzo dne 11. maj 2014 14:37

No zdej bo mel čelavi izgovor za menjavo sedorfa, sepravi 10 miljončkov+miljončki za novega trenerja, ki jih še tako nimamo...
Tudi če se nismo uvrstili v LE ni konec sveta ampak to tekmo bi morali zmagat
il pazzo
Ljubljenec Rossonerov

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 11. maj 2014 14:39

Nwm al bi se jokal kot mali otrok, ali bi razbil pol bajte, ampak to enostavno ni več normalno!! Jst nwm a se je karma odločila nad Milanom znesti, za vsa sranja ki jih je Silvio počel v svoji karieri, ampak meni ni več nič jasno!!! Vsaka, ampak res vsaka tekma, ki bi morala pomeniti neko prelomnico za Milan v letošnji sezoni, se je končala praktično na isti način...od Atletica doma, prek Juveta na San Siru pa sedaj tole v Bergamu...pa čeprav se gre samo za nikakvo Europa ligo, bi bilo vseeno bolje igrati to kot pa nič...tako bo šel tja Torino, ki bo razprodal pol ekipe in izpadel verjetno že v kvalifikacijah.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Maldini_<3 dne 11. maj 2014 14:41

Nimamo kej, tako mamo. V Bergamu ni lahko igrati, tokrat se ni izšlo kot velikokrat v tej sezoni. Drugo leto bo treba končno resno štartat tut na Coppa Italio, ker zdej pa res ne bodo meli izgovorov. Katastrofalna sezona jasno, bo pa treba poleti veliko narediti, ker klub kot je Milan si takšne sezone ne more privoščit 2x zapored.

Smo pa vsaj inter premagali. :)
Uporabniški avatar
Maldini_<3
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a Lovro_7 dne 11. maj 2014 14:58

šanse za Evropo so še, če danes Torino in Parma remizirata, naslednji krog pa Torino v gosteh ne sme premagati Fiorentine in Parma doma Livorna. Mi pa moramo zmagati Sassuolo. Upanje umira zadnje, čeprav vem, da ga tu kaj veliko glih ni.
Uporabniški avatar
Lovro_7
Častni član foruma

Re: 37. krog: Atalanta - AC Milan 1:2

OdgovorNapisal/-a Gennaro dne 11. maj 2014 15:04

Tudi jaz sem takoj pomislil na šanse za naprej in če je današnji remi še možen, prav tako da Torino ne zmaga v Firencah, pa nikakor ne vidim kako bo odpisani Livorno, vzel pike Parmi pri njih doma.
Uporabniški avatar
Gennaro
Častni član foruma

OdgovorNapisal/-a Penny dne 11. maj 2014 15:38

Jah če Livorno danes zmaga, se bo še boril zadnjo tekmo za obstanek. Drugače pa je bila današnja tekma povzetek cele naše sezone. Kakor smo bli slabi, smo imeli tudi OGROMNO smole. S poškodbami in štangami/prečkami. Danes smo igrali čisto v redu, če bi piskal penal nad El Shaarawyjem, potem bi šli na 2:0 in bi jim verjetno zabili še kašnega.

Drugače pa samo en :worthy za El Shaarawyja. Kako je tip igral. In tista obrambna akcija, ko je šel en igralec Atalante sam proti Amelii, pa je tip prišprintal od zadaj in rešil 100% gol... To je El Shaarawy v najboljšem izdanju. Enostavno je povsod in kot sem že enkrat napisal, je tip igralca, ki je tudi, ko igra slabo, zelo koristen za ekipo, ker se bori, ogromno preteče in se stalno vrača v obrambo. Je pa jasno, da je tale Seedorfov sistem mu pisan na kožo.
Uporabniški avatar
Penny
Milan v krvi

OdgovorNapisal/-a svarog dne 11. maj 2014 15:50

Jap šavi odlično, balo se trudil nekaj, konstanta naj danes na ladjo vtaknejo, vse pohvale mexesu, ker se ima jajca strogo postavit igralcem, kot tudi navijačem z bananami! Jah imeli smo smolo, smo pa letos zgubili že 25 pik, ko smo mi vodili in potem remizirali ali celo izgubili, tako da vse smola ravno ni. Z ligo evropo je konec in morebiti je to še najboljše. Hitro se naj odločijo kdo bo drener, koga se bo kupilo/prodalo in se začne delati resno. Drugo leto v prve tri in finale pokala!
Uporabniški avatar
svarog
Milanov predsednik

OdgovorNapisal/-a Need dne 11. maj 2014 16:49

In ja itak...parma in torino bota 0 spilala...............se sanjalo se nam bo o teh 3 pikah danes
Uporabniški avatar
Need
Kapetan Milana

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost