4. Krog: AC Milan - Napoli 1:2

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 4. Krog: AC Milan - Napoli

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 22. sep 2013 22:55

Milan je prvič po letu 1990 izgubil doma proti napoliju.
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 22. sep 2013 22:56

Ok, zgubiš proti Napoliju, močna ekipa, to ne pomeni da si v ku*cu... Kar zares pove da smo o kurcu je to, da je zadnja rešilna bilka ko gubiš 2:0 proti ni važno komu menjava Abate/Nocerino... Jp, v tem trenutku sem se zavedel, da smo res v ku*cu...

Sicer sem gledal samo zadnjih 30 minut ampak... Za koji ku*ac smo mi dali 95% denarja zadnjega mercata za tega lenuha od Matrija? Mamo mu je*em leno nesposobno. Ciganaraj da ni večjega.. :swear:
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a buldog5 dne 22. sep 2013 23:11

Jao že vidim spet težke taktične zamisli za nasledno tekmo. Zdej ko ga ne bo bo sigurno začel spet tisti hlod od Matrija....jaooooo 12 mil€ stran vrženih nemorm verjet. Ma saj če realno pogledamo z tako količino denarja kakor ga je imel Milan za nakupe ne moreš pričakovati veliko. Velik klub je zato velik klub ker ima dobre velike igralce. Ma galiani je res spacal tist prestop Ibrahimioviča, samo vrhunskih igralcev ne moreš kar pripeljati na posojo. Ne moreš kar nategovat v nedogled. Muntari, Urby, Brisa(danes je bil soliden) Matri… to niso igralci kateri bi znali narediti razliko in Milan potrebuje igralce katere znajo narediti razliko, a taki igralci pač stanejo. Ni imel ibrahimovič zastonj 9 mil€ plače v to sem prepričan. Glede za pate bi rekel to, da mi deluje zelo nesiguren. Mexes je še nekako samo, ko je Zapata pri žogi me malo skrbi.
Uporabniški avatar
buldog5
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a bizi77 dne 22. sep 2013 23:49

Če sem pošten, mene v tej ekipi skrbi prav vse. Svetle prihodnosti žal ne vidim. Lahko razglabljamo kdo je bil soliden in kdo ne, ampak dober ni bil nihče. Lahko jokamo o veliko zamujenih priložnostih, a dejstvo je, da je Napoli sedaj bistveno boljša ekipa od nas. Seveda so od nas kvalitetnejši še Juventus, Roma, Fiorentina, Lazio in žal tudi Inter.
Če se ne bo kaj drastično spremenilo (beri nujni odstop Mad Maxa) ne bomo vidli niti Lige evropa
Drugim ekipam prav zavidam vse te kvalitetne nakupe. Samo poglejte Reino kaj nam je danes delal.
:envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy: :envy:
PS: Žalosten sem, zelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
bizi77
Član Kluba navijačev

Kraj: Kočevje

OdgovorNapisal/-a TheMaselj dne 23. sep 2013 09:37

bizi77, nisi edini, ki je žalosten. Jaz za povrhu prav s težkim srcem gledam tekme v tej sezoni (res, da jih ni bilo veliko), ker se ne morem otresti občutka, da igralci sploh niso pri stvari. Seveda sem pred vsako tekmo optimist in si rečem mogoče bo pa danes bolje, a žal potem, ko vidim postavo v kateri so vedno eni in isti igralci (res je da imamo poškodbe), ki bi jih sam posadil na klop in dal priložnost kakšnemu igralcu iz primavere, ki bi definitivno odigral vsaj 30% bolje kot pa kakšen Muntari, Nocerino,.... itd.

Potem je pa tukaj tudi naša taktika in igra sama. V lanski in tudi v tej sezoni vse prevečkrat opažam, da igramo prepočasi in s tem mislim, da zamujamo s podajami, ki so za povrhu velikokrat nenatančne (ne vem zakaj). Kar pa se taktike tiče me pa moti to, da skoraj vedno ne glede na to proti komu igramo, igramo preveč defenzivno in premalo agresivno, preprosto ni tiste borbe, ki smo jo imeli v preteklosti.

Včerajšnje tekme pa ne bom komentiral, ker se mi preprosto ne da pogrevati zadev, ki so se dogajale včeraj, kljub temu, da je bila igra na trenutke dobra, ampak žal to ni dovolj.

O Matriju je bilo že veliko povedano in zame osebno on ni vreden 12m evrov, ki smo jih dali zanje. Pokazal ni ničesar omembe vrednega in bi v tem trenutku raje videl, pa bog ne daj, tudi kakšnega Novakoviča v napadu. Lahko pa da se bo Matri še kaj popravil ampak za enkrat ne kaže dobro.

Kar pa se tiče Allegrija, pa mislim, da je skrajni čas, da se človek vzame v roke in premisli kaj počne, ker včerajšnje menjave so bile zame popolnoma zgrešene. Jaz bi raje naredil menjave: Matri - Robinho, Muntari - Cristante. Več pa ne bi menjal.

To je to z moje strani in upam na boljše predstave na naslednjih tekmah. FORZA MILAN :bandiera:
Uporabniški avatar
TheMaselj
Član Kluba navijačev

Kraj: Lukovica

OdgovorNapisal/-a tabl dne 23. sep 2013 11:02

haha kaj je rekel allegri, imam rajši da igramo dobro in izgubimo kot da igramo slabo in zmagamo. igrali smo verjetno najboljši tekmo sezone....
ma tipu se je szuzlalo....
Uporabniški avatar
tabl
Član Kluba navijačev

Re: 4. Krog: AC Milan - Napoli 1:2

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 23. sep 2013 13:47

Odkar je Balotelli v Milanu,Allegri ves čas govori kako se naj začne brzdat pa ne vem kaj vse. A tip je edini, ki zna naredit viška na terenu, ter je nevaren za gol. Brez njega smo na nivoju Atalante, ker kak smo mi nenevarni za gol je smešno. Da o predložkih Abateja ne govorim. Menjave itq, da so nesmiselne, Urby najslabši igralec na igrišču, nenevaren za nasprotnika, nevaren svojim. Oni hlod od Matrija pa ni vreden centa, kaj šele 11 mil eu. Ne razumem tega, da držiš v igri napadalca, ki ni sestavil 3 podaje na tekmi, ter Muntarija, ki je totalno neviden na igrišču. Verjetno najslabši nakup stoletja za Milan kar se tiče Matrija. Rajši bi dali meni teh 11 mil eu, pa bi si naredili dobro reklamo, da so osrečili človeka.
Kakorkoli gledamo, četudi ima Mario izpade, se postavimo v njegovo kožo. Ne spravimo skupaj 10 točnih podaj, prišel si v klub, ko ti obljubljajo ne vem kakšen projekt, ter, da se boš razvil še v dodatno boljšega igralca. A nivo igre je smešen, kajti, če nisi vsaj v rangu 3 prvih ekip, se tudi kot igralec ne morš razvijat, ker ne igraš v najmočnejših evropskih tekmovanjih. Pojavlja se spet vprašanje, ali odstreliti Allegrija s stolčka? Hja, če pride nekdo nov je potrebno vse skupaj spet od začetka, je pa res, da tudi njegov nivo dela od takrat, ko smo osvojili scudetto gre samo navzdol. Zraven še so poškodbe, ki so super za to, da poiščeš izgovor, da smo kakršni smo. Saj vpliva na samo ekipo vse skupaj, ampak to ne sme vplivat na odnos ekipe na igrišču. Saj smo bili podjetnejši po prvem in drugem prejetem golu, zraven še se zgodi čudo, da Mario zgreši penal, ampak vseeno, na koncu šteje samo rezultat. S takimi rezultati bomo samo izgubljali priključek z vodilnimi v prvenstvu, za osvajanje scudetta pa mislim, da je že marsikdo izgubil upanje po 31. avgustu. Še vedno je treba verjet v ekipo, drugega nam preprosto ne preostane. Kritike pa so vedno dobrodošle, kajti jasno je, da vsak pričakuje, da bo ekipa trgala, kot se spodobi za ekipo kot je AC Milan. Jaz ostajam optimist, ampak število optimistov je vedno manjša, razlog za to pa je vsem jasen kot beli dan.
gattuso
Milanov trener

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 23. sep 2013 13:57

Težko je biti optimist, če vidiš da se nakup leta vreden 95% mercata sprehaja po igrišču in se čoha po jajcih... 2 metra od njega si nasprotnik pribori/podaja žogo a on gleda in čaka da mu pade na ku*ac... I ono Federico isto nabijem na ku*ac!
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a mrosoner dne 23. sep 2013 14:27

Danes že cel dan samo iščen po netu, kje je navedeno da Alegri odleti, a kot kaže nimam sreče da najdem pravo stran :D sicer pa je dan še dolg...

Max odstopi sam, če te že galiani nebo spodiv!!! Katastrofalne menjave, še našga birso, ki res ne sodi v to ekipo in ki ga že dolgo časa kritiziram, včeraj pa odigra zelo dobr prvi polčas, on zamenja....
Kot kaže si hoče sam zrušit mesto trenerja, ampak zgleda noben od vodilnih tega žal ne vidi....
Uporabniški avatar
mrosoner
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 23. sep 2013 15:41

Vem, da je težko bit optimist, ampak drugega ne preostane. Edina varijanta v takih momentih je šok terapija z menjavo trenerja. Lažje je menjat trenerja, kot pa 25 igralcev. Ne vem, ne razumem tega, gremo se nekih projektov, ki nimajo rok trajanja več, kot eno leto. Neko krpanje na silo, ki na prvi pogled sproži val ogorčenja in kar je edino prav. Celi sistem gre vedno globlje, počasi bomo pod jebeno nafto. Konstante nisem videl predolgo, enostavno se dogaja, da mogoče imamo dober dan in odigramo kakšno tekmo dobro, ampak to se dogaja pri ekipah z dna lestvice, ne pa pri nekom, ki ima namen napadat lovorike. Jaz ne vem kaj se dogaja tam v Milanu, ampak kaj, ko imajo sestanek pride Allegri in reče cilj je tretje mesto? Pa, da sem igralec ga sam počim po frisu. Četudi je jebeno stanje, četudi imaš 13 igralcev, mora bit cilj vedno isti, tvoja naloga pa je, da motiviraš teh 13, če je že polovica moštva poškodovanega. Ali ni že bilo v preteklosti tako, da so odpustili ne vem koliko zdravniške službe pri Milanu, ali se je to samo govorilo? Ne vem, očitno je dovolj da narediš dvomesečni tečaj kako položiti led na območje udarca. Včeraj mi je film počil, ker enostavno dogaja se zadnje čase, da skušam nekako se umirit pa ohladit preden karkoli napišem, pa si rečem, da bo v prihodnosti bolje, ampak vse skupaj že kaže na totalno katastrofo. Pa ne zanimajo me razne zgodbice Napoli je močan, pa dobro smo igrali. Ta igra je bila zadovoljiva ko si že zaostajal, važne pa so samo pike in oni so prišli na igrišče in opravili svoje. Smilijo se mi samo igralci, ki kažejo potencial in kvaliteto, da mora gniti zraven takšnega sistema, teh igralec pa vemo koliko je, na prste ene roke jih mogoče preštejemo, ostalo je samo obliž, da se ekipa hitro pokrpa. Pač ustvarjanje evforije z odpisanim Kakajem, ki še vedno menim, da ne sodi v Milan, pa daj bože, da mi zapre lape, ampak kak bo, če je več v ambulanti, kot na igrišču. V zimskem roku pričakujem prodajo El faraoneja, kar ne podpiram, ampak trenutno ni status nobenega ziher. Kasneje nas bo tudi zapustil Balotelli, kar mu ne gre nič za zamerit, ker okoli takšnega igralca se da narediti solidna ekipa, ki potrebuje samo pravo vodenje, da skupaj raste in, ko pride en dan, ko vidiš, da gre vse v božju mater enostavno odideš. Nihče ne pričakuje 100 mil eu zapravljenih v vsakem prestopnem roku, ampak okrepitev ekipe v normalnem smislu, ter vodenje, ki si zasluži naziv vodenje.
gattuso
Milanov trener

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost