7. Krog: Juventus - AC Milan 3:2

Tekme Milana v italijanskem prvenstvu, napovedi in komentarji tekem.

Re: 7. Krog: Juventus - AC Milan

OdgovorNapisal/-a Rossonero dne 06. okt 2013 23:21

To je totalna katastrofa, ekipa povsem brez kakovosti, taktične zamisli in motivacija na čisti nuli, potem pa še Berlusconi (in Galliani) na čelu kluba pa imamo to kjer smo sedaj. Pa to ne gre več tako naprej. Jokam ko premišljujem kakšen klub je bil MILAN pred 5-10imi leti in kakšen je sedaj.
Allegrija sem dolgo podpiral čeprav igra pod njim nikoli ni bila dobra, ampak letos pa prav prosi za odpustitev pa se pač ne bo zgodilo. Res briljantne ideje, igrali bomo s tremi defenzivnimi vezisti (čeprav nevem kdaj sem nazadnje videl igrati top klub z dvema defenzivnima vezistoma od začetka, kaj šele s tremi) na klopi pa Poli ki je letos najboljši igralec Milana. Menjave so skoraj vedno povsem izven primernega časa, sploh pa nelogične. Važno da imamo projekt mladi, Gabriel, Saponara, Vergara, Niang, Cristante, Petagna pa itak nebodo dobili priložnosti. Motivacije ni čisto nič, poglejte druge klube kako igralci tečejo po igrišču, pri nas pa kot da bodo vsi glihkar zaspali, brez hitrih akcij, gibanja brez žoge, odkrivanja.
Potem igralci so spet razred zase. Abbiati brani nemogoče, vendar čisto vsako tekmo naredi napako zaradi katere prejmemo gol. Zapata povsem enako kot Abbiati, igra dobro pa potem naredi napako da te kap. Mexes vsaj ne dela velikih napak, še vedno pa daleč od top branilca. Nocerino je povsem brez tehnike, takšnih igralcev danes v vrhunskem nogometu sploh ni več. Muntari ima prebliske vsake toliko časa, drugače pa tudi večinoma neviden. Največji problem je že 5 let napadalni vezist, Montolivo več kot očitno tam ne more igrat, Birsa do sedaj preseneča, vendar realno ni kvaliteta za Milan, Saponari se ne bo dalo priložnosti (vem da je bil do sedaj poškodovan oz "poškodvan"), kupili pa smo Kakaja, ki je bil v Realu četrta izbira na svojem igralnem mestu. Po drugi strani pa je vsekakor škoda denarja za Hondo in Eriksena. Potem pa še napad s kupom hlodovine (Robinho in Matri), imamo pa vsaj Balotellija in Faraona.
Po eni strani smo najrevnejši klub v Evropi, po drugi strani pa klub ki najbolj potrebuje svežino in nove KVALITETNE okrepitve ki so na nivoju Milana. Vendar se bojim da dokler bo na čelu kluba Berlusca, bo Milan samo še padal.
Uporabniški avatar
Rossonero
Zvezdnik Milana

Re: 7. Krog: Juventus - AC Milan 3:2

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 06. okt 2013 23:25

Allegri: "We played a good match. There's no need to get discouraged. The season is still long, and we have time to make a comeback." - Idiot!!! Tip je kreten, da večjega ni!
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a Sloma27 dne 06. okt 2013 23:27

Muntari je slab,Allegri dej jajca ven...buahahaha,naslednji ki napiše kej proti Muntariju ga pridem scebat na dom :bandiera:
Uporabniški avatar
Sloma27
Član Kluba navijačev

Kraj: PIRAN

OdgovorNapisal/-a Tadej dne 06. okt 2013 23:43

2010/11 - 20 točk od 36.

2011/12 - 14 točk od 36.

2012/13 - 11 točk od 36.

2013/14 - 0 točk od 6.

Kaj mislite, bo allegri zbral letos kakšno točko proti najmočnejšim klubom serie a.

Jaz sem mnenja, da ne :)
Tadej
Silvio Berlusconi

Kraj: Slovenska Bistrica

OdgovorNapisal/-a smoljo dne 06. okt 2013 23:45

Tadej je napisal/-a:2010/11 - 20 točk od 36.

2011/12 - 14 točk od 36.

2012/13 - 11 točk od 36.

2013/14 - 0 točk od 6.

Kaj mislite, bo allegri zbral letos kakšno točko proti najmočnejšim klubom serie a.

Jaz sem mnenja, da ne :)

Jaz pravim, da med 3 in 6, to je maksimum..
Uporabniški avatar
smoljo
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a capcap dne 06. okt 2013 23:46

Muntari je dal dva gola po sreči. No danes je eden redkih, ki se reši. Ta naš Zapata je taka Pippa da boli glava. Kakšne podaje in kakšne napake on dela... ne more bit skoncentriran niti 5 minut. Zaradi tega nato prejemamo zadetke. Sodnik je podaril prvi gol Juventusa in tu je bila še nespretnost Abbiatija. Tak trenutek potem tekmo zlomi in smo videli kako je šlo. Sodnik je še takoj nepravično kaznoval de Jonga in Constanta z rumenim in seveda je nato težje igrati.
Igre spet ni bilo, toda s tem kadrom je se je uresničilo kar sem pričakoval. Allegriju ne zamerim nič za to tekmo, zamerim mu za vse ostale. Juventusu so pomagali 3. tekmo zapored v prvenstvu. Mexes bi moral biti že prej izključen, toda takšna živčnost pride pri igralcih, če sodnik ne opravlja svojega dela. Danes je bil obupen, Rocchi iz firenc, ki je več kot naklonjen Juventusu.

Allegri mora spokat, ker on pač ne deluje pri Milanu. Sej so poškodovani, toda potrebno si je naliti novega vina, ker to je že fajn skisano. Moramo obrniti nov list.

Lestvica:
Roma 21
Milan 8
7 krogov 8 točk. Lani je bilo 7 točk in 8 krogov. Ekipa je res v razsulu, toda osvojiti 8 točk v 7ih tekmah?
Uporabniški avatar
capcap
Milan v krvi

Kraj: Wajdušna

OdgovorNapisal/-a nini.bini dne 06. okt 2013 23:54

Zima se približuje, tudi mraz že trka na vrata. Da vas temperature ne bodo presenetile, se čimhitreje pripravite. Kontaktirajte Massimiliana Allegrija - baje zna zelo dobro izbirat prave hlode!
Uporabniški avatar
nini.bini
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a taura dne 07. okt 2013 00:11

najlepše je pa to da bomo prot udinam mogli igrat z branilskim parom zaccardo-zapata :tmi: :D :D
Uporabniški avatar
taura
Član Kluba navijačev

OdgovorNapisal/-a acerni6 dne 07. okt 2013 07:34

Jezus kristus ma kaj mi igramo??? Pa to je pandula ne pa nogomet je*emu mater ja... Še pri U12 selekciji NK Vipava vejo, da se morajo gibati tudi brez žoge in potem ko gledat te naše profesionalce ki cuknejo miljone ven iz nogometa, ko se samo šetajo in gledajo, kaj bo naredil npr. Constant na boku z žogo ?! pa saj ne more bit drgače, nobenega teka brez žoge, nobenega odkrivanja, nobenega utekavanja, ponujanja NIČ OD NIČ!

Aja pa še to sem zasledil na FB:
AC Milan
Saponara ovu utakmicu neće gledati niti s klupe jer, vjerovali ili ne, ima visoku temperaturu! Pa šta još može snaći ovu ekipu???

Je res da ga ni bilo na klopi kao zaradi vročine ali ima kdo drugi prehudo vročino?
Uporabniški avatar
acerni6
Silvio Berlusconi

Kraj: Ajdovščina

OdgovorNapisal/-a gattuso dne 07. okt 2013 09:35

Problem je v tem, da že več let igramo preveč statično in se zanašamo na individualne vložke igralcev, ki imajo nekaj več. Koliko pa jih je, pa se itq ve, ampak celo sezono se ne moraš zanašati na to. Že lansko sezono igra ni bila ne vem kaj, ampak kasneje smo se vsaj malo dvignili in rezultatsko dobro odigrali in, če potegnemo črto glede na videno si niti ne zaslužimo biti višje. Treba je bit realen, kar nas večina je, problem je samo v tem, da se živciram zraven tekem, ker mi ni jasno kako ne mormo ene tekme odigrat s koncentracijo vseh 90 min. Zraven pa še ekstra sojenje in to na derbiju in po vsem tem bo človek miren? Ni šans, Allegri, če ima kaj spoštovanja bo se poslovil, ker do zdaj so bili vsi krediti potrošeni, liga je zanimiva in veliko močnejša, kot lani, tudi, ko se vrnejo poškodovani ne vidim neke luči na koncu tunela. Upam, da se motim, ter, da se začne serija zmag, ampak ne kaže dobro.
gattuso
Milanov trener

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Serie A

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost